reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Kochane mduję się :)

Dziś 12 j z moją Tańką meblowałyśmy i przenosiłyśmy, już tak zostało niewiele... Chyba zdążę :)

Co do kanapy dzwoniłam i reklamowałam, koleś miał oddzwonić i nic muszę go jutro przycisnąć....

Dzięki kochane za wsparcie bo to gwòźdź do trumny dla mne był....

Eli - masz rację przerosła go ta kanapa....
Paulka - jak tam?

Xmam - poka foty :)

Dbdg jak bluzka biała to ja jadę domestosem ;) ale tylko na bawełnie 100%

Idę do wanny miłego wieczorku!

reklama
Dzięki chybra miałaś rację humor poprawiony po zdjęciach <3 dziś mam mieć zrzuty i do końca tygodnia juz zdjęcia :) doczekać się już nie mogę <3

Aga myślisz ze to rwa kulszowa ? Ja myślałam że jakiś nerw uciskany jest i dlatego boli

Rwa kulszowa jest wynikiem ucisku na nerw kulszowy- może być wywołany przez nasze maleństwa.

Jestesmy po wizycie w Poradni patologii noworodka, Igor wazy 2450g i ma 46cm, dostalismy skierowanie na usg glowwy oraz mamy umowic sie do okulisty, kolejna wizyta za 3 tygodnie

Jeju maleńki Twój synuś ale fajnie że możesz już go przytulić. Niech zdrowo rośnie.

O 10.23 przyszedł na świat mój synuś. 55cm 3350g szczęścia ;) niestety cc pod narkoza bo mam jakies uczulenie na plecach. Dopiero jutro w południe będą mnie pionizować takze sobie odpocznę :)

Paulka GRATULACJE zdrówka dla Was i dużo siły

Kochane mduję się :)

Dziś 12 j z moją Tańką meblowałyśmy i przenosiłyśmy, już tak zostało niewiele... Chyba zdążę :)

Co do kanapy dzwoniłam i reklamowałam, koleś miał oddzwonić i nic muszę go jutro przycisnąć....

Dzięki kochane za wsparcie bo to gwòźdź do trumny dla mne był....
Normalnie wymiatasz, mnie już roznosi bo mieli nam montować roletę zewnętrzną i dupa nawet nikt nie zadzwonił się umówić.
Ale mogę sie pochwalić mam już sypialnię i łóżeczko dla Julci stoi, zostały tylko taśmy ledowe, odwiesić 2 półki i ta nieszczęsna roleta zewnętrzna.

paulka gratulacje, odpoczywaj sobie teraz :)

Julisia i jak tam po ktg? wyszlo cos? z tym czyszczeniem to sie pytalam lekarza i mowil, ze to dlatego ze dziecko tak naciska na jelita

Buba fajnie, ze juz koniec bliski :)

Ja dzisiaj po wizycie, szyjka zgładzona, rozwarcie 2 cm, glowka bardzo nisko, lekarz twierdzi, ze nie wytrzymam do terminu, ktory mam za tydzien. Myślę sobie, a tam gadanie, poprzednio tez maly byl wczesnie nisko i wszytsko bylo przygotowane od 36 tyg a Niko wyszedl dopiero tydzien po terminie. No ale poszlam sie wlasnie kąpac i czop mi z krwia odszedl, tzn tak mysle, ze to to bo byly takie wielkie kawały śluzu i wszystko z krwia. Wiem, ze mozna i tak z tydzien czy dwa chodzic, ale pewnie jakbysmy z meżem podziałali to by poszli. Tylko teraz to mąż sie boi i ja sie boje haha

Paulka- GRATULACJE KOCHANA!!!!

Xmam- to napewno rwa kulszowa ja tez to mam :-/ lacze sie w bolu z TOBA, polecono mi magnez SLOW MAG B6 to jest lek bez recepty i powiem Ci ze duzo pomaga wogole wczesniej stale mialam skurcze a teraz malo kiedy

paulka gratulacje, odpoczywaj sobie teraz :)

Julisia i jak tam po ktg? wyszlo cos? z tym czyszczeniem to sie pytalam lekarza i mowil, ze to dlatego ze dziecko tak naciska na jelita

Buba fajnie, ze juz koniec bliski :)

Ja dzisiaj po wizycie, szyjka zgładzona, rozwarcie 2 cm, glowka bardzo nisko, lekarz twierdzi, ze nie wytrzymam do terminu, ktory mam za tydzien. Myślę sobie, a tam gadanie, poprzednio tez maly byl wczesnie nisko i wszytsko bylo przygotowane od 36 tyg a Niko wyszedl dopiero tydzien po terminie. No ale poszlam sie wlasnie kąpac i czop mi z krwia odszedl, tzn tak mysle, ze to to bo byly takie wielkie kawały śluzu i wszystko z krwia. Wiem, ze mozna i tak z tydzien czy dwa chodzic, ale pewnie jakbysmy z meżem podziałali to by poszli. Tylko teraz to mąż sie boi i ja sie boje haha

Dolga jeśli czop z krwią to raczej już bliżej niż dalej. Jeśli czysty to tydzień dwa czy trzy można jeszcze pochodzić. Powodzenia może jutro napiszesz ze jesteś już po :-)

Paulka gratulacje odpoczywaj .
Xmam współczuje jak naciska na nerw to boli
Dolga u mnie też główka w kanale nisko strasznie zdziwiłam się na usg jak mi gin pokazał bo w zasadzie nic nie czuję :-) dziecko w blokach startowych ciekawe ile jeszcze połażę haha dziś rano przyjełam ostatnią nospe .
Buba przyciśnij gnoja i niech ci kitów nie wciska :crazy:

Dziewczyny mam zdjęcia nie obrobione,miałam nigdzie nie pokazywać ale się powstrzymać nie moge,tak się zakochałam w 1. Nie będe skromna CUDOWNA z NAS RODZINKA !!!!

Załączniki

• DSC04296.jpg
    DSC04296.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 122
hej

ostatnio u nas doba za krótka jest,
dzisiaj bylam na sesji z dziećmi, pierwsze zdjecia juz mam,
jestem bardzo zadowolona

Paulka Gratuluję !!!!!

Dolga mi czop odchodził w piątek i sobotę a maego urodziłam w niedziele rano,
może u ciebie akcja na dniach się zacznie

Akatsuki, ja się zgadzam całkowicie z Maran, Małkus, Kornelcią i Dreamgirl,
ja rodziłam 4 razy sn,i po tamtych porodach nic się u mnie nie zmieniło ( po tym jeszcze nie próbowałam) nawet bym powiedziała ze jedynie na lepsze, wszystko mam na miejscu, poród sn nic nie zmienił w moim zyciu seksulanym

Buba dobrze, ze juz blisko końca remontu a z kanapą faktycznie dociśnij

reklama
Paulka gratulacje! Wracaj szybko do sił I pochwal się zdjęciem syneczka!!
Dolga pisałam w skrócie wczoraj że termin przesuneli mu na 30/09 o 11 mam sie stawić a cc po południu.
Fajnie laski że nie macie problemu po sn. Ja mam dwie bliskie kumpele obie mają za sobą dwa porody sn. Jednej wychodziło dziecko "na supermana" I miala 30 szwów wewnątrz przez co przez pół roku nie dała mężowi się zbliżyć do siebie w strachu że coś jej zrobi druga natomiast mówiła że nic nie czuła praktycznie przez długie miesiące po I juz myslala ze jej tak zostanie ale wróciło jej czucie :p w każdym razie napisałam to nie żeby pokazać jakąś wyższość cc nad sn tylko żeby malinke na duchu podnieść.
Buba żal mi ciebie z tym remontem co chwila jakieś niespodzianki :/ sofa fuszera rzeczywiście. Ty już powinnaś odpoczywać I siły zbierać a nie dymac za robolami.

Do góry