kitek85
Fanka BB :)
Halo Kobietki,
Wczorajszy dzień spędzony w łóżku pozwolił mi zebrać siły. Zaraz zacznę robić coś konstruktywnego
Dobrze, że zaczęłyście temat lampki nocnej, będę musiała zainstalować na nowo w sypialni. Mam taką zwykłą z Ikei, może wystarczy na początek.
Katjana, dzięki za odzew... poczekam z tymi badaniami jak mi przeziębienie przejdzie.
Dream, humor Ci nie opuszcza... i dobrze
&&& za ten cały dzień.
Buba, zdrówka życzę... założyłaś, że dziś będziesz szykować pokój dla Nelci, ale odpuść proszę, wypocznij!
Malinka, współczuje tego niepokoju, dawaj znać na bieżąco.
Dbdg, nie rób mi większego smaka na zbieranie grzybów... Zawsze z utęsknieniem czekam na jesień. Poza wyprawami na grzyby brakuje mi też jesiennych wypadów w góry.
Xmam, Ty jak Buba, masz niespożyte pokłady energii- zazdroszczę!
Blair, jak się dziś czujesz? Jak tam karmienie?
Laski, czy pierzecie pościel/ wypełnienie i ochraniacz nim dacie do łóżeczka?
Miłego początku tygodnia
Wczorajszy dzień spędzony w łóżku pozwolił mi zebrać siły. Zaraz zacznę robić coś konstruktywnego
Dobrze, że zaczęłyście temat lampki nocnej, będę musiała zainstalować na nowo w sypialni. Mam taką zwykłą z Ikei, może wystarczy na początek.
Katjana, dzięki za odzew... poczekam z tymi badaniami jak mi przeziębienie przejdzie.
Dream, humor Ci nie opuszcza... i dobrze
Buba, zdrówka życzę... założyłaś, że dziś będziesz szykować pokój dla Nelci, ale odpuść proszę, wypocznij!
Malinka, współczuje tego niepokoju, dawaj znać na bieżąco.
Dbdg, nie rób mi większego smaka na zbieranie grzybów... Zawsze z utęsknieniem czekam na jesień. Poza wyprawami na grzyby brakuje mi też jesiennych wypadów w góry.
Xmam, Ty jak Buba, masz niespożyte pokłady energii- zazdroszczę!
Blair, jak się dziś czujesz? Jak tam karmienie?
Laski, czy pierzecie pościel/ wypełnienie i ochraniacz nim dacie do łóżeczka?
Miłego początku tygodnia