reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Halo Kobietki,

Wczorajszy dzień spędzony w łóżku pozwolił mi zebrać siły. Zaraz zacznę robić coś konstruktywnego :)
Dobrze, że zaczęłyście temat lampki nocnej, będę musiała zainstalować na nowo w sypialni. Mam taką zwykłą z Ikei, może wystarczy na początek.

Katjana, dzięki za odzew... poczekam z tymi badaniami jak mi przeziębienie przejdzie.

Dream, humor Ci nie opuszcza... i dobrze :) &&& za ten cały dzień.

Buba, zdrówka życzę... założyłaś, że dziś będziesz szykować pokój dla Nelci, ale odpuść proszę, wypocznij!

Malinka, współczuje tego niepokoju, dawaj znać na bieżąco.

Dbdg, nie rób mi większego smaka na zbieranie grzybów... Zawsze z utęsknieniem czekam na jesień. Poza wyprawami na grzyby brakuje mi też jesiennych wypadów w góry.

Xmam, Ty jak Buba, masz niespożyte pokłady energii- zazdroszczę!

Blair, jak się dziś czujesz? Jak tam karmienie?

Laski, czy pierzecie pościel/ wypełnienie i ochraniacz nim dacie do łóżeczka?

Miłego początku tygodnia :)

reklama
Blair wielkie gratulacje!!!

Malinka trzymam kciuki oby było wszystko ok.

Dream powodzenia i czekamy na dobre wiadomości.

Kitek moze przełóż te badania o parę dni.

Buba super pokoik, dużo zdrowia życzę.

Julisia piękna kuchnia. :)

Dziewczyny co z tymi zdjęciami waszych maluszków? A moze coś przegapilam ;)

Dziewczyny czytam was cały czas ale dół mnie złapał I nie mam ochoty pisać nawet... nie wiem co jest, chyba zmęczenie materiału... nagle zaczęła mnie przerażac wizja noworodka w domu. Chce spać, leżeć I odpocząć, a przecież teraz dopiero wszystko się zacznie... to za pewne hormony ale wyje z beznadziejnosci od kilku dni.

Buba super pokój F! Uwielbiam minimalizm♥
Malinka czekam na wieści &
Dream też już się wypakuj ;)
Dbdg nie bój się bólu. Będziesz miała lekarzy którzy ci pomogą przez to przejść - będzie dobrze!!

Lilolo to moze jeszcze bedzie tak, ze dziewczynki razem wyjda

krewetka jak tam Igorek?

Ladyk a jak woi chlopcy?

Colly ty jak sie czujesz?
Annie moze wkoncu sie cos ruszy :) tez juz na to czekam jak na zbawienie :)

Malinka jak sie czujesz, jest juz cos lepiej?

Buba ekstra pokoj! Dobrze ze to juz powoli koniec remontu bo ty chyba bys sie zajechala do konca

Paulka no to jeszcze chwilka i ty tez bedziesz miec przy sobie swoje malenstwo

Dream oby sie dzisiaj udalo!

Dolga to tak jak ja :) jeszcze 10 dni do terminu z OM i jedynie co to wieczorami mam bolesne skurcze i nic wiecej, a termin z USG mam o tydzien wczesniej

Iga tez mam od jakiegos czasu rwe kulszowa, dziadostwo nie chce przejsc

dbdg ja mam taka malutka delikatnie swiecaca stoi na przewijaku w rogu

Blair to dalas mi nadzieje, ze i u mnie moze sie szybciej cos zacznie :)

Kitek j to wszystko pralam :)

Ja malo sie odzywam ale jakos nie daje rady, wczoraj cale popoludnie meczylam sie z okropnym bolem glowy :/ totalna masakra
Mimo, ze z moim staramy sie troche przyspieszyc ten porod w wiadomy sposob to na razie nic echo oprucz dosc mocnych skurczy wieczorami

Ale brzuch mi chyba troche opadl bo nie chodze juz siku w nocy, nie mam zgagi i troche inaczej oddycham

Do terminu z OM jeszcze 10dni a do terminu wedlug USG 5dni zobaczymy, kiedy maly postanowi wyskoczyc

hej

ja nadal walczę z moja laktacją, mogłabym chyba trojaczki wykarmic,
mam juz 11 woreczków zamrożonych z mlekiem, ale nie ukrywam, ze mnie to męczy
(.)(.) mam cały czas jak balony, malutki póki co cały czas spi,
na razie jest bardzo spokojny, mam nadzieję , ze tak zostanie

miłego dnia !!!!!

Cześć.

Blair wow co za niespodziewana wiadomość. Wielkie gratulacje!

Malinka trzymaj się dzielnie w szpitalu. Jak ciśnienie uspokoilo się?

Chybra torba spakowana to i Ty spokojna i maluszek chwilę poczeka ;) co do tesciow to współczuję :/ dobrze ze maz sie ogarnął

Paulka będzie dobrze &&& tez bym miała stresa ;)

Dreamgirl trzymam kciiuki &&&

Kitek jesli mozesz to poczekaj chwile z badaniami.

Kajtan zdrowka dla małego !

Buba super pokój!

Dbdg lampkę nocna jakas mam ale dla mnie najlepiej się sprawdzala przy nocnych kormieniach czy przewijaniach takie mslusienkie lapki co sie bezpośrednio w kontakcie matuje i daje tylko taka poswiate nie pelne światło.

Plan na dziś - pakowanie. Poki dziewczyny w przedszkolu mogę troche ich zabawek posegregowac i pousuwac ;)

Juz wiem co jeszcze chciałam. Kitek mi to się wydaje, że Twoje przeziębienie w żaden sposób nie wpłynie na wynik grupy krwi i przeciwciał allo. Jeśli masz czas to naturalnie zaczekaj ale nie myślę by Twoja dyspozycja miała przy tych badaniach znaczenie.

Dolga ja mam termin dopiero za 19 dni a już bym chciała, żeby się coś działo :p
Annie to chyba Ty teraz najszybciej powinnaś urodzić według terminu?

Myślę, że Dream nam się dzisiaj rozpakuje :-D

Wirginia sposób na przyspieszenie przyjemny ale u mnie niestety też nieskuteczny :p nie zaprzestaję jednak prób ;-)

Blair gratulacje, tak zazdroszcze ze hej :)

Julisia Twoja kuchnia? to moje marzenie, zlew przy oknie no kurcze marzy mi sie, i wszystko w zabudowie. Moze i ja sie kiedys dorobie takiej wspanialej kuchni.

Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków i szybkiego powrotu do domkow :) &&&&&&

Ja po mojej cesarce czulam sie dobrze. Rodziłam o 18,50 a o 5 rano juz przyszła połozna i pomogla mi wstac, wzielam prysznic i przewiezli mnie do normalnej sali, przywiezli maluszka i jakos starałam sie sama wstawac do niej, choc co jakis czas polozne zabierali mi ja bo albo badania albo zebym sie nie przesilała, co jakis czas przychodzily zapytac jak sobie radze, staraly sie pomoc w karmieniu piersia a jak slyszaly ze gdzies dzidzius placze dluzej to chodzily po salach i szukaly gdzie zeby pomoc mamusiom. na noc zabierali mala zebym mogla odpoczywac. Takze jestem zadowolona, zobacze jak bedzie tym razem bo lekarz upzedzil ze po drugiej cesarce moge dluzej dochodzic do siebie, dluzej moze sie rana goic i moge tak duzo nie smigac jak za pierwszym razem, a smigałam jak tylko mnie podniesli. a to siku a to do Julci a to umyc butelke i wyparzyc a to do kolezanek pozagladac i dzidziusie obczaic. mysle ze wazne jest chodzic ruszac sie w miare szybko, bo mialam na sali dziewczyne ktora razem ze mna rodzila a do samego wyjscia (a rodzilysmy w srode wieczór a wychodzilysmy w niedziele) plrawie wcale nie chodziła, tylko siku, i siadała do malego ale tez duzo go odsylala do poloznych i ani jednej nocy nie chcila go miec przy sobie bo tweirdzila ze soie nie poradzi.

No własnie co ze zdjeciami maluszkow? ja tez nigdzie nic nie widizalam. A poweidzcie mi zdjeica jak wrzucacie to z telefonu? a z jakiej aplikacji na telefonie korzystacie bo u mnie bb nie dziala wiesza mi sie naniej telefon i musze wyciagac baterie bo inaczej nie ruszy?

reklama
Do góry