reklama
Kornelcia05
Moderatorka
Ladyk Gratulacje!!!
Szybko poszło ☺
Szybko poszło ☺
So happy gratulacje przeogromne!!! :-)
U mnie też już po ptakach. Chłopaki zrobili nam prezent na 2 rocznicę ślubu. Dziś mamy właśnie. O 4:15 rano odeszly mi wody. O 5:32 urodzil sie Jasiek (2400 z groszami), o 5:38 urodzil sie Kuba (2600 z groszami). Porod SN, bez znieczulenia, bo szybko szlo. Jedyne co, to sztachałam się podtlenkiem azotu. Chyba sobie sprawie taka butle do domu. Bedzie w sam raz jak mnie rodzina wkurzy . Chlopaki sa teraz na obserwacji na neonatologii, a ja wypoczywam na poporodowej.
Gratuluje x 3 dwóch sporych chłopaków no i rocznicy ślubu Piękny prezent :-)
waniliowe.love
Fanka BB :)
Gratulacje So_happy i Ladyk az sie po plakalam ) ehh hormony robia swoje Duzo zdrowka dla mam i dzieciaczkow :*
Colly pisz na biezaco co sie u ciebie dzieje
Doriss uwazaj, bo sie za bardzo po obijasz kobietko
Akat szybkiego powrotu do zdrowia
My wczoraj z moim po tygosdniach przerwy tez troche za szalelismy wieczorem to dostalam takich skurczy ze ledwo chodzilam ale po h przeszlo, cos czuje ze maly przed terminem wyskoczy, bo coraz czestsze mam skurcze i juz bardzo nisko cisnie maly na krocze, ale niech poczeka jutro do wizyty a potem niech sie dzieje co chce
Colly pisz na biezaco co sie u ciebie dzieje
Doriss uwazaj, bo sie za bardzo po obijasz kobietko
Akat szybkiego powrotu do zdrowia
My wczoraj z moim po tygosdniach przerwy tez troche za szalelismy wieczorem to dostalam takich skurczy ze ledwo chodzilam ale po h przeszlo, cos czuje ze maly przed terminem wyskoczy, bo coraz czestsze mam skurcze i juz bardzo nisko cisnie maly na krocze, ale niech poczeka jutro do wizyty a potem niech sie dzieje co chce
ladyk24na7
Oooo ladyk moje gratulacje!! I kolejne bliźniaki SN, jestem pod wrażeniem! I waga śliczna a jak długie chłopaki? :-)
Wlasnie nie wiem, pozniej sie dowiem. Nawet dobrze wagi nie spamiętałam ;-).
Ostatnia edycja:
Chybra
Co Wy o tym seksie ? Ja chciałabym odwlec sprawę jak najbliżej terminu, a Wy przyspieszacie szalone.
Jeśli chodzi o nieporadność i niezdarność w ciąży to ja wczoraj zrzuciłam sobie lustro na stopę, a przedwczoraj jakoś mnie tak majdnęło, że uderzyłam tyłem o drzwi i mam siniora, aż mnie brzuchol rozbolał, ale tylko na chwilę na szczęście.
Cudownie So happy ! Gratuluję :-)
Ladyk - pięknie i akurat w rocznicę, super ! Gratuluję bąbelki :-)
Dbdg - ja jedną paczkę spakuję do torby, a drugą w razie czegoś mi mąż dostarczy, ale jeśli nie miałabym możliwości dowozu to pewnie wzięłabym od razu dwie paki.
Jeśli chodzi o nieporadność i niezdarność w ciąży to ja wczoraj zrzuciłam sobie lustro na stopę, a przedwczoraj jakoś mnie tak majdnęło, że uderzyłam tyłem o drzwi i mam siniora, aż mnie brzuchol rozbolał, ale tylko na chwilę na szczęście.
Cudownie So happy ! Gratuluję :-)
Ladyk - pięknie i akurat w rocznicę, super ! Gratuluję bąbelki :-)
Dbdg - ja jedną paczkę spakuję do torby, a drugą w razie czegoś mi mąż dostarczy, ale jeśli nie miałabym możliwości dowozu to pewnie wzięłabym od razu dwie paki.
ania_kropla
Ladyk gratulacje!!!!
reklama