reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
So happy gratulacje przeogromne!!! :-)
U mnie też już po ptakach. Chłopaki zrobili nam prezent na 2 rocznicę ślubu. Dziś mamy właśnie. O 4:15 rano odeszly mi wody. O 5:32 urodzil sie Jasiek (2400 z groszami), o 5:38 urodzil sie Kuba (2600 z groszami). Porod SN, bez znieczulenia, bo szybko szlo. Jedyne co, to sztachałam się podtlenkiem azotu. Chyba sobie sprawie taka butle do domu. Bedzie w sam raz jak mnie rodzina wkurzy :D. Chlopaki sa teraz na obserwacji na neonatologii, a ja wypoczywam na poporodowej.

Gratuluje x 3 dwóch sporych chłopaków no i rocznicy ślubu :tak: Piękny prezent :tak::-)

Gratulacje So_happy i Ladyk :D az sie po plakalam ) ehh hormony robia swoje :) Duzo zdrowka dla mam i dzieciaczkow :*

Colly pisz na biezaco co sie u ciebie dzieje :)

Doriss uwazaj, bo sie za bardzo po obijasz kobietko

Akat szybkiego powrotu do zdrowia

My wczoraj z moim po tygosdniach przerwy tez troche za szalelismy wieczorem to dostalam takich skurczy ze ledwo chodzilam ale po h przeszlo, cos czuje ze maly przed terminem wyskoczy, bo coraz czestsze mam skurcze i juz bardzo nisko cisnie maly na krocze, ale niech poczeka jutro do wizyty a potem niech sie dzieje co chce :)

Co Wy o tym seksie ? :-p Ja chciałabym odwlec sprawę jak najbliżej terminu, a Wy przyspieszacie szalone.
Jeśli chodzi o nieporadność i niezdarność w ciąży to ja wczoraj zrzuciłam sobie lustro na stopę, a przedwczoraj jakoś mnie tak majdnęło, że uderzyłam tyłem o drzwi i mam siniora, aż mnie brzuchol rozbolał, ale tylko na chwilę na szczęście.
Cudownie So happy ! Gratuluję :-)

Ladyk - pięknie i akurat w rocznicę, super ! Gratuluję bąbelki :-)

Dbdg - ja jedną paczkę spakuję do torby, a drugą w razie czegoś mi mąż dostarczy, ale jeśli nie miałabym możliwości dowozu to pewnie wzięłabym od razu dwie paki.

reklama
Do góry