reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

kiepsko:-( prawie cala noc nie przespana z nerwow, jednak przechodzimy na mm, mleka mam coraz mniej, cisnienie nadal bardzo wysokie wiec na poczatek bedziemy dawac bebilon nenatal, a moze potem zmienimy na inne

Oj :-( nie ma co się męczyć, probowalas ale to ciśnienie musi być absolutnie wykanczajace... Przynajmniej teraz skuteczniejsze tabletki będziesz mogła brać? Ile twój szkrabek mierzył i ważył przy wypisie? :-)

reklama
Krewetka,

Najważniejsze byś i Ty i młody dobrze się czuli. A szkrab by był najedzony. Ahh już się nie mogę doczekać tej pierwszej nocy z dziewczynkami [emoji171] [emoji170]

Jagoda cała noc płakała. Ciekawe jak będzie z E i M ;) narazie wydają się dużo spokojniejsze niż starsza siostra :tak:

Kitek,

Zazdroszczę tego wesela :) też bym gdzieś sobie poszła. Oderwala się od wszystkiego. Ehh

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

kiepsko:-( prawie cala noc nie przespana z nerwow, jednak przechodzimy na mm, mleka mam coraz mniej, cisnienie nadal bardzo wysokie wiec na poczatek bedziemy dawac bebilon nenatal, a moze potem zmienimy na inne
MM też jest dobre. Nie ma się co zadręczać. A czym się tak denerwowałaś w nocy? Igor nie chciał jeść czy coś?

Lilo - a Jagódka czemu taka niespokojna? Co się dzieje z tymi Maluszkami :)

Dream,

Chodziło mi, że J pierwszej swojej nocy w domu to nie spała tylko cała noc płakała:) i zastanawiam się jak będzie z dziewczynkami. Narazie są dużo spokojniejsze niż J. Ale zobaczymy jak podrosna.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Doris - też spać nie mogłaś?

Spałam jak zabita :p tylko że późno poszłam spać, to fakt ale ja jakoś nie umiem inaczej.

Malinka daj sobie na wstrzymanie. Zrób sobie dzień wolny, musisz wypocząć. Jak jeden dzień odpuścisz to świat się od tego nie zawali.

Akat super, że się poprawia i dobrze, że masz już takie doświadczenie. Przynajmniej czujna jesteś. Życzę Ci, żebys miała możliwość się wyspać.

Moje dziecko od wczoraj jest jakieś takie ospałe a wszystkie ruchy czuję bardzo delikatnie :-/

Krewetka początki są trudne ale na pewno z każdym dniem będzie lepiej. A co do mm to się nie zadręczaj. Żadna z nas nie pewności, że da radę karmić piersią. Ważne, że mamy alternatywę.

Ostatnia edycja:
Czekam na poranny obchod. Pamiętacie jak gadaliśmy o jedzeniu szpitalnym? Zrobilam zdjęcie menu jakie dostalam na dzisiaj.
Nie wiem czy widać robiłam z przyczajki żeby nie wyjść na buraka haha

Załączniki

• 1441955420472.jpg
    1441955420472.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 78
WItam sie piątkowo (nie wiem kiedy tentydzien zleciał)

u nas noc średnia, synek sie ciagle budzil, bo normalnie woda mu z nosa leciała, a przed snem nic nie miał, wstal i tez zero kataru :O o co tu chodzi? oczywiscie podejrzewam zeby, bo chyba dojrzałam dzisiaj trójeczke, oby wyszly i byl spokoj, bo co by sie nie dzialo to ciagle mysle ze to zeby, a pewnie racji nie mam

Akat dobrze, ze cisnienie spadło, a z Lari kiedy ponownie trafiłas do szpitala? a menu jak w restauracji, no niestety nie u nas takie rzeczy, choc na zdjeciu nie bardzo widac co tam wam podają ;)

Malinka kochana odpocznij troszke, pozniej z maluszkiem tez na poczatku nie bedzie łatwo (choc roznie to bywa) ;)

ladyk, paulka jak tak u was?

krewetka nie ma co na sile, przejdz na mm, a sama lecz nadcisnienie :) bedzie dobrze

a ciekawe co z isabela? moze juz jest po

reklama
Dream mi doktor kazał brać witaminę B wiec chyba coś w tym jest.

Krewetka myślę że przy twoim ciśnieniu to nawet lepsze rozwiązanie, będziesz mogła na spokojnie je podleczyc. I nerwów będziesz miała mniej.

Malinka ja to cie podziwiam. Nie mam siły posprzątać a co dopiero sie pakować.

Dziękuję za życzenia w imieniu Emilki.

Akat u mnie nie bardzo widać :(

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

Do góry