Aga - ja mam taką sklerozę, że szok, ale na szczęście ja już od kilka lat lubię sobie wszystko zapisywać, oprócz tego co mam do zrobienia czy kupienia również prowadzę krótki dzienniczek z informacjami co robiłam danego dnia. Śmiać mi się chciało wczoraj jak brałam prysznic i tak już po wszystkich zabiegach leje się ta woda na mnie i leje i normalnie przez chwilę się zastanawiałam jak ją wyłączyć patrząc się na kurek od wody , hehehe, no masakra
Dbdg - ja też mam lęki jeśli chodzi o macierzyństwo, w towarzystwie zawsze byłam osobą, która nie chciała słuchać o dzieciach i w ich towarzystwie zawsze , a nawet do tej pory, czułam i czuję się niezręcznie. Oj będą ciężkie początki podejrzewam
So happy - uuuuła, ale bym zjadła takie ciacho, aż mnie ściska :-)
Już kiedyś pisałam, że regularnie mi leci krew z nosa kilka razy w tyg, teraz już codziennie, super. Noc taka sobie, wieczorem mnie mąż wnerwił i większość nocy dół mnie bolał
On słyszał, że jęczę to mnie przytulał, miział i pytał się czy wszystko ok, chyba się trochę wystraszył
Co ciekawe, robotników jeszcze nie ma, kuźwa zamiast codziennie o tej samej przyjeżdżać to zawsze jest z innej parafii, ehh. Dzisiaj razem idziemy na wizytę oglądać bobaska więc mam nadzieję, że tam chociaż coś miłego mnie czeka. Pogoda taka jest dla mnie ulgą więc niech trwa :-)
Pozdrawiam Was mamuśki ;-)