reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

ladyk bo jak widac wszystko moze sie szybko zmienic, mnie gin powiedziala ze sterydy dzialaja po 7 dniach, wiec dobrze by bylo wytrzymac te 2 tygodnie.. ja dostalam 2 dawki w 29/30tc a teraz tez w 33 tc ale juz nie zadzialaly bo za krótki czas, oby Wam nie byly potrzebne....

Dzis jak byłam u Igora to urodził sie chlopczyk 3900 a przydusił sie przy porodzie ( sn) i musieli go podpiac do tlenu i innych rurek- stalam obok i ze strachu nie moglam sie ruszyc, jak widac waga i ciaza donoszona nie gwarantuje ze z dzieckiem bedzie ok :-(

reklama
Laski, przyznaję się bez bicia,że od paru dni nie mam kiedy Was doczytać...ruszył u nas remoncik pokoju dzieci. Pokoik pomalowaliśmy, w weekend poskładaliśmy mebelki. Dziś jadę na szmacie,żeby posprzątać ale końca jeszcze nie widać. 4 godziny sprzątałam pokój i jest już gotowy na test białej rękawiczki :-) Teraz muszę tylko wszystkie rzeczy w nim ułożyć, trochę bajerów uszyć,żeby ładniej było. Niestety upały wróciły i w takich warunkach robota męczy mnie 10 razy szybciej....:eek: Jak już wszystko skończę to jakieś foty Wam wrzucę.
Jutro pierwszy dzień w żłobku...stres mnie zżera... Na początek będę zostawiać małą na 2 -2,5 godziny...z czasem będziemy ten czas wydłużać. Mam nadzieję,że moje dziecko jest dzielniejsze ode mnie :sorry:

Ladyk trzymam kciuki Kochana żeby chłopcy jeszcze posiedzieli w brzuszku!!

widze wszystkie się wzieły za porządki/wyprawki ;-) i u mnie też dalej porządki, dziś spakuję torbę do szpitala i pościele przygotuję które mąż założy na powrót ze szpitala.
Wczoraj tak się fatalnie czułam, skurcz za skurczem że postanowiłam się spakować a nigdzie nie mogłam znaleźć torby! Mąż gdzieś ja zakopał i dzisiaj musze strych przetrzepać! Na szczęście położyłam się, wzięłam podwójną nospę i pomału się wyciszyło..

reklama
Wciaz mam skurcze nieregularne i częste. Miałam drugie ktg, zapisywaly sie. Polozna powiedziala, ze czekamy na obchod i decyzje lekarza. Martwie sie :-(

Trzymam kciuki,a nie mogą podać ci czegoś na powstrzymanie skurczy ? jeju noo

Dajznać koniecznie co po obchodzie zadecydowali

Do góry