doris33
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny
Czytałam Was przez cały weekend ale nie miałam czasu odpisać bo nam się opcja sprzataniowo-zakupowa załączyła jak u Colly ;-)
Teraz leżę i wszystko mnie boli. Byłam pierwszy raz na zakupach w Factory w Ursusie i nakupowałam się tam jak szalona. W Calzedoni i Triumphie były takie przeceny, że mam już i spodnie od piżamy i koszulki do spania i nawet szlafrok, który miałam upatrzony w Triumphie ale żal mi było 300 zł wydać a tam kupiłam go za połowę ceny
w Reserved były rewelacyjne ceny i na dziale dziecięcym przy 3 rzeczach jeszcze -40%. Dla naszych maluszków to niewiele tam było ale dziewczynki skorzystały ;-) jeszcze w 4F super dresy sobie kupiłam z myślą o szpitalu, takie miękkie w dotyku, rewelacja! I dziewczynkom kupiłam juz czapki na zimę, kominy i nauszniki bo były w super cenie. Może któraś z Was z okolic Warszawy będzie miała okazję podjechać tam to polecam bo naprawdę warto. Ja odkryłam Amerykę ;-)
a tak w ogóle to dzisiaj mój V oddawał rano holter, zrobili szybki przegląd i pani przyjmująca powiedziała, że na tym zapisie to się dopiero dzieje. W środę mam wizytę to zobaczymy co lekarz powie.
Aaa dream ja nie lubię kotów ale ten jest wyjątkowo piękny!!
Czytałam Was przez cały weekend ale nie miałam czasu odpisać bo nam się opcja sprzataniowo-zakupowa załączyła jak u Colly ;-)
Teraz leżę i wszystko mnie boli. Byłam pierwszy raz na zakupach w Factory w Ursusie i nakupowałam się tam jak szalona. W Calzedoni i Triumphie były takie przeceny, że mam już i spodnie od piżamy i koszulki do spania i nawet szlafrok, który miałam upatrzony w Triumphie ale żal mi było 300 zł wydać a tam kupiłam go za połowę ceny
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
a tak w ogóle to dzisiaj mój V oddawał rano holter, zrobili szybki przegląd i pani przyjmująca powiedziała, że na tym zapisie to się dopiero dzieje. W środę mam wizytę to zobaczymy co lekarz powie.
Aaa dream ja nie lubię kotów ale ten jest wyjątkowo piękny!!