Colly - a dostałam butelkę i smoczek Avent, olejek Johnson's baby do mycia ciałka i włosów, i próbki płynu do higieny intymnej i kremu przeciw rozstępom od ziaji, próbki Emolium, Loveli do prania, 5 tabletek Doppel Herz dla mam karmiących i kilka książeczek o wyprawce i o porodzie, połogu i karmieniu piersią. Na wcześniejszych zajęciach też dostaliśmy reklamówkę z fantami, a tam były: 1 Pampers Premium Care, czapeczka z Nestle, 2 saszetki Vizir Sensitive, smoczek Mam, 2 saszetki herbatki laktacyjnej i książeczek kilka. Także no trochę tego było, ale mogłoby być więcej

Hahaha, patrz ile radości przysporzył ten cellulit.

Ale muszę przyznać, że mnie trochę też dziwi jego pojawienie. Zasuwam przy remoncie i ćwiczę, a tu du*a. Być może jest to spowodowane tym, że od ok miesiąca wróciłam do słodkich rzeczy i raz na tydz pozwalam sobie na fast fooda.

Głupiam żem.
Kasik - u mnie jeszcze rozstępów nie zauważyłam , no bo w sumie ich to bym się już bała, smaruję się od początku ciąży 3 razy dziennie Palmersem i mam nadzieje, że do końca da radę, a najgorsze 1,5 mies przede mną
Szczęśliwa - mój bobas ładuje mnie regularnie nogami po żebrach i za każdym razem jak go oglądam na wizytach jest odwrócony głową w dół, chociaż mam wrażenie, że czasem jest ułożony po prostu poziomo i z dwóch stron mnie rozciąga, normalnie robi tam co chce
Iga - spokojnie, nie panikuj, u nas też się już pojawiają, to są jakieś przygotowujące skurcze czy coś w tym stylu, w każdym bądź razie jeśli nie trwają zbyt długo i nie ma do nich brzydkiej wydzieliny to wszystko jest ok ;-)
Krewetka i Lilo - współczuję dziewczynki, że bez dzieciaczków musicie teraz być, nie wyobrażam sobie waszego rozgoryczenia i smutku, ale niedługo się to jakoś ułoży, musi

Co do karmienia to ja w sumie cały czas nie wyobrażam sobie siebie w tej roli.
Aga1986 - dzięki Aguś i wzajemnie ;-)