reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Cześć!! Ja dzisiaj cały dzień byłam nad morzem skoro akurat się udało że nie padało :p do poludnia na plaży, później pojechaliśmy na obiad do takiwgo jakby zajazdu gdzie okazało się że maja wewnętrzny soft play dla dzieci więc mogłam wyciągnąć nogi i najeść sie lodów a mloda szalała. Dzień zakończylismy zakupami: trochę wyorawkowymi trochę dla mnie gadżety do szycia a na koniec za jakieś śmieszne pieniądze kupiłam hustawke do ogrodu. Na koniec zamiast kolacji rozpalilismy grilla i dopiero teraz wróciłam do domu.

Lilo na pewno ci ciezko bez dziewczyn :( ale pamiętaj że są w najlepszych rękach teraz. Grunt ze sa silne. Ty też musisz być dla nich :* może zrób dziewczynom jakieś foto - ciekawa jestembardzo x
KREWETKA HALOOO daj znak życia. Martwimy się o ciebie!

paulka a to widzisz pomyliłam z xmamuska, po samej diecie rozumiem nie bylo jeszcze na tyle dobrze i musialas wziac ta insuline tak? szkoda, no ale juz niewiele zostalo :)

so_happy moim zdaniem bobotic jest duzo lepszy niz espumisan, ale jak mowisz, ze sab jest jeszcze lepszy to dobrze wiedziec, ja mam taki plan, ze narazie pozostane przy boboticu, a jakby bylo zle to szwagra brat siedzi w niemczech to kupi i wysle najwyzej

dbdg ja nie wiem czy tylko ja tak mam, ale na poczatku troche bałam sie body zakladac, wiec raczej byly to koszulki, ktore z drugiej strony byly wkurzajace, bo sie czasami zaginaly, ale taki maluch jakos strasznie sie nie wierci, wiec nie bylo zle, musisz sprobowac i zobaczyc co Tobie bedzie wygodniej. Co do tego bycia w ciąży to ja tez juz mam dosyc, ostatni miesiac jest najgorszy, bo niby koncowka, ale srasznie juz ciezko, no i to jednak az 9 mscy, ale i tak mamy dobrze, ze nie chodzimy w ciąży tak długo jak słonie :D

krewetko kochanie Ty lepiej napisz co u was :)

Lilolo a jak tam Jagódka daje do wiwatu czy troche sie uspokoiła?

Akatsuki owocny dzien :-)
Dolga haaa a wiesz ze ostatnio tez sobie o tych biednych sloniach myslalam :-D ja juz tez mam dosc ciazy i czuje sie zmeczona ale juz niedlugo :-)

dolga , malkus ja tez ostanio myslałam jakie te słonice biedne, haha

dolga moze mały nie będzie miał kolek, mój sredniak nie miał,
natomista najmłodszy tak, ale jak mu sab dawałam to mu przechodziło

akat super, że dzień udany,i zakupy zaliczone

jak by któraś chciała z Was Sab Simplex to ja cały czas mam na bieżąco,

Lilolo - mam nadzieję, że szybko wrócisz do formy i ogarniesz siebie i dzieciaczki, myślę, że to tylko kwestia wytrwałości i cierpliwości i oczywiście odrobiny szczęścia, dasz radę ;-)

Kamila1983 - współczuję, wiem, że bolący ząb to straszna sprawa. Mój mąż często przez to cierpi, masssakra.

My na dzisiejszych zajęciach mieliśmy pokazywane ubieranie , mycie i przewijanie bobasa i oczywiście nie wyobrażam sobie siebie przy wykonywaniu tych zajęć :-p Na koniec dostaliśmy certyfikaty pozwalające na poród na osobnej sali oraz reklamówki upominków.

Przemasakryczny był ten dzień dla mnie. Kupa latania i nerwów związanych z remontem mnie rozstroiły. I do tego ta upalna pogoda nie pomagała i trudności z oddechem. Jutro też elektryk ma przyjść więc może popołudnie będzie chociaż spokojne i niedziela. Muszę odpocząć, bo zwariuję.

A tak na marginesie już ładny cellulit mi się pojawił na udach, heh, śmiać mi się z niego chce nie wiem czemu, wydaje mi się, że to nic strasznego i że po porodzie to ogarnę :-p Warto się łudzić, heh.

Chybra, co dostałaś w tej reklamówce bom ciekawa?
Z tym celuitem to bym się kłóciła. Mój napewno ładniejszy :p no niesamowite jak on się szybko zrobił. A niby zbyt aktywna jestem i się nie oszczędzam. No na następnej wizycie jak mi ktoś nie uwierzy że dużo się obijam to mu pokaże uda na dowód :p

Dziewczyny co Wy z tą kolką. Jeszcze dzieci nie ma a Wy już chcecie kupować leki na kolkę. Przecież nie każde dziecko je ma.

Szczesliwa widocznie twojej mamie dobrze z Wami :) ale nie dziwie się ze juz byś chciała wiedzieć co i jak.

Chybra nic mi nie mów o cellulicie, mam wrażenie ze mam go wszędzie :( a co gorsze to chyba mi wyłaza rozstępy na brzuchu ; (

SO happy dobrze wiedzieć o dostępie do kropelek :)

Dream chyba miałaś dzisiaj wizytę ??

Ostatnia edycja:
reklama
Kasik ja niestety nie moge powiedziec tego samego :-/ kupe nerwow mam z tego ukladu tak naprawde a kazdy mysli ze jest super, bo mama jest blisko.

Colly u siebie nie zauwazylam wiekszego celulitu niz byl ale zylaki mam okropne :-/ najchetniej to bym nogi odkrecila i zostawila w kacie bo tak mnie bola. Celulit chociaz nie boli :-)

Mala mi sie chyba przekrecila, bo kopie w innym miejscu. Jak wasze dzieci sa odwrocone glowa w dol to gdzie najczesciej kopia? Na gorze?

Do góry