Hej
Po wczorajszym poście Zuzia jeszcze poszalala z pół godz i poszła spać, nocka przespana, dała o sobie znać kolo 6:30. Mam nadzieje ze te wczorajsze harce to przez czekoladę...
Heh Teściu wczoraj dzwonił i pytał jak się czujemy i czy jeszcze wytrzymam ze trzy tyg ;p to powiedziałam ze się postaram bo coś czuje ze Mała do 1go nie wytrzyma...
Aha jednak G nie będzie przy cc, coś się źle zgadalismy wcześniej. Raczej nie ma opcji żeby ojciec był przy zabiegu, sala mała, lekarzy i pielęgniarek dużo, musiałby się myć chirurgicznie żeby nie zarazić, wiec za dużo problemów... wiec G wejdzie na gotowe ;p
Jestem jeszcze w wyrku ale chyba czas wstawać, mam dziś plan uprasowania reszty rzeczy Niuni i segregacje co do szpitala co do domu jak będziemy u Rodziców po szpitalu.
Malkus powiem szczerze ze nie wiem za bardzo jak to "wyglada" wiec po porodzie udam się do lekarza na wszelki wypadek. Mnie najbardziej ta krew zaniepokoila bo kilka lat temu (3-4) mój Tato i Treść Brata mieli taką przypadłość i dzięki Bogu u Taty skończyło się na wycięciu polipow ale u Teścia Brata okazało się rakiem jelita grubego...
Mam nadzieje ze to jednak będzie zwykła *******a a nie hemoroidy ;p
Normatywna ooo nie wiedziałam że jest burak w tabletkach, no ja musze robić przerwy w braniu żelaza bo np 5-6 dni bez wizyt to zdecydowanie za długo... a najgorsze jest to że ja tą anemię to sporą mam :/na szczęście już końcówka
Buba no właśnie mam nadzieje ze po porodzie samo przejdzie, bo ja strasznie nie lubię chodzić po lekarzach ;p
Xmamuska kolejna której bana na internet trzeba założyć! Nie czytaj tych głupot!!! Wszystko będzie dobrze
Dream dobrze ze to skonsultowalas, będziesz mogła walczyć z tym dziadostwem
Lilolo lekarz faktycznie burak! Ale najważniejsze że z Tobą i Dziewczynkami jest dobrze
Dolga ja jutro zaczynam 36 tydz co raz bliżej juz
Dream i jak sytuacja po nocy? Lepiej?
Colly no właśnie jak to odróżnić, zaniepokoilo mnie to ze nie robiła przerw tylko ciągle boksowala i kopala... mam nadzieje ze to jednorazowy przypadek i juz będzie ok
Niestety z morfo nie pomogę bo na tych parametrach słabo się znam