Hejo
Wczoraj swietowalismy z G
zabrał mnie do naszej ulubionej włoskiej restauracji i objedlismy się jak słonie ;p ogólnie było bardzo miło
Az dziw bierze ze my tyle lat razem ;p
Dziś dzień jak codzień, ale w końcu mam mój nowy telefonik
i jak na razie bardzo mi "lezy".
Zrobiłam dziś pierwsze pranie w płynie, jutro kolejne, później tylko popracować i gotowe.
Dzwoniła dziś do mnie kumpela żebym wpadła do niej to mi wszystko pokaże i opowie jak przewijać, kiedy co i jak, ogólnie o obsłudze małego człowieka
także w przyszłym tygodniu idę na nauki
Wow mam 14str do nadrobienia! To się Kobiety rozpisalyscie...
Colly o rany zakleili kobiecie usta, przecież za coś takiego to prokurator powinien grozić!
Haha z tym wybieraniem dni kiedy kobieta ma rodzic to oni są uroczy ;p
Doris będę rodziła w lbn albo pod lbn zależy gdzie będzie mój lekarz.
Ja tez mam patent na sikanie w nocy, nie otwieram prawie oczu ;p
Aga dzięki, było bardzo udane
Mój twierdzi ze obiad bez mięsa to nie obiad
a mój Tato Go popiera
Wirginia mój by jadł ciągle kurczaka, odkąd jest na zdrowym odżywianiu i chodzi na silke...
Akatsuki popieram! XXI wiek a czasem jak w średniowieczu... najlepszy tekst (nie wiem czy nie z tego wątku nawet) jak to lekarz stwierdził że jakby natura chciała żeby kobiety rodziły przez cc to by zrobił kobietom suwak na brzuchu... i to mówi lekarz?!
Dream niektóre szpitale dają taka możliwość żeby ojciec był przy cc, no i kwestia dogadania z lekarzem.
A podobno nie ma czegoś takiego jak ADHD
Chybra współczuję takiej patologii za ścianą :/
Dbdg mam podobne zdanie co do chust, że dziecko potrzebuje powietrza i lepiej mu będzie w wozeczku
a wyprzytulane i tak będzie
Myślę że nie przesadzasz, Ty też nie masz dziecka, to Twoje pierwsze a nie odwalasz tak jak on... sorry ale oboje jesteście rodzicami i podział obowiązków powinien być, szkoda tylko że trzeba mu to kazać a nie wychodzi to od niego...
Paulka powinnaś bana dostać na internet! Nie czytaj tego Kochana bo osiwiejesz! A często są to głupoty wyssane z palca!
Buba gratki dla Siostry!
AnnieTess to Cię nie pociesze upały mają wrócić i trwać nawet do początku września :/
Akatsuki idealnie opisałas sytuacje Dbdg, ale to już Jej decyzja jaka drogę wybierze...
Krewetka ojej a to nowina! No to w takim razie długiego i nudnego siedzenia w szpitalu
Reniam oby ospa ominęła Cię szerokim łukiem!
Mój G ma zapowiedziane ze od nowego roku wracam na silke, wiec On zostaje z Mala, to się przeraził
Nocki pewnie będą należały do mnie bo chce karmić piersią no i G będzie wstawał rano do pracy, ale poza tym zamierzam Go angażować do rodzicielskich obowiązków.