reklama
ladyk24na7
Fanka BB :)
Krewetka, siły i wytrwałości! Twoje zdrowie i Twojego Malucha to priorytety!
szczesliwa.4
Krewetka obys dotrwala do konca w dwupaku i zeby czas ci sie nie ciagnal za bardzo :-)
Ja jak trochę pochodzę to ciągnie mnie brzuch na dole i musze się położyć.
Krewetka współczuję szpitala ale wiem jakie skoki ciśnienia w ciazy bywają niebezpieczne. Moja szwagier 5 razy leżała z powodu ciśnienia w ciazy ale na szczęście dochodziła do terminu.
Ja po wizycie. Nawet nie wiem ile mala wazy bo doktorek nie mowil. Miał problem z pomiarem tętna bo mała uciekała. Za 4 tygodnie następna wizyta i mam miec badanie na paciorkowca, mamy też ustalić plan Ktg mówił ze jak chce to mogę mieć wizyty co 2 tyg ale wszystko jest w porządku wiec nie ma potrzeby.
Moja siostrzenica ma ospe i istnieje ryzyko ze się zaraziłam. Chociaż jak E miała to nie załapałam wiec liczę ze tym razem też nie. W razie co mam się zgłosić do szpitala zakaźnego do warszawy. Wiec trzymajcie kciuki.
Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
Krewetka współczuję szpitala ale wiem jakie skoki ciśnienia w ciazy bywają niebezpieczne. Moja szwagier 5 razy leżała z powodu ciśnienia w ciazy ale na szczęście dochodziła do terminu.
Ja po wizycie. Nawet nie wiem ile mala wazy bo doktorek nie mowil. Miał problem z pomiarem tętna bo mała uciekała. Za 4 tygodnie następna wizyta i mam miec badanie na paciorkowca, mamy też ustalić plan Ktg mówił ze jak chce to mogę mieć wizyty co 2 tyg ale wszystko jest w porządku wiec nie ma potrzeby.
Moja siostrzenica ma ospe i istnieje ryzyko ze się zaraziłam. Chociaż jak E miała to nie załapałam wiec liczę ze tym razem też nie. W razie co mam się zgłosić do szpitala zakaźnego do warszawy. Wiec trzymajcie kciuki.
Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
Mrowkaa
krewetka współczuję konieczności leżenia w szpitalu...no ale wiadomo - jak trzeba to trzeba. Trzymaj się!
Annie - synek siostry ma na imię Tomuś.
Krewetka- wytrwałości życzę i oby szybko zleciało.
Dbdg- twojemu chłopu to porządna tresura by się przydała
Dziewczynki co na zgagę mam zapodać? Nigdy nie miałam a tu kolejne z ciążowych uroków.....
Reniam- trzymam kciuki!
Dziewczynki co na zgagę mam zapodać? Nigdy nie miałam a tu kolejne z ciążowych uroków.....
Reniam- trzymam kciuki!
ladyk24na7
Annie - synek siostry ma na imię Tomuś.
Reniam- trzymam kciuki!
Miewałam w poprzedniej ciąży. Z naturalnych sposobów pomagało mi ciepłe mleko (którego szczerze nie znoszę). Do zimnego mleka dolewałam trochę przegotowanej ciepłej wody. I koiło zgagę.
W tej ciąży za to dokucza mi refluks...
kitek85
Krewetka, wytrwałości życzę! Jak mus to mus! 3maj się dzielnie
Buba, ja też się mlekiem (w każdej temperaturze) ratuję.
Reniam życzę aby Cię nie dopadło
Buba, ja też się mlekiem (w każdej temperaturze) ratuję.
Reniam życzę aby Cię nie dopadło
reklama
maran-atha
Buba rennie zapodaj, niektorym pomagaja migdaly... mi nie...
Podziel się: