reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Krewetka z jednej strony dobrze ze będą cie mieli na oku :-) a czas szybko zleci!

Dziewczyny ostatnio gdzieś któraś z was pisała o jakimś zamienniki octeniseptu, nie mogę znaleźć... :-( jak on się zwie?

reklama
Ja jak trochę pochodzę to ciągnie mnie brzuch na dole i musze się położyć.

Krewetka współczuję szpitala ale wiem jakie skoki ciśnienia w ciazy bywają niebezpieczne. Moja szwagier 5 razy leżała z powodu ciśnienia w ciazy ale na szczęście dochodziła do terminu.

Ja po wizycie. Nawet nie wiem ile mala wazy bo doktorek nie mowil. Miał problem z pomiarem tętna bo mała uciekała. Za 4 tygodnie następna wizyta i mam miec badanie na paciorkowca, mamy też ustalić plan Ktg mówił ze jak chce to mogę mieć wizyty co 2 tyg ale wszystko jest w porządku wiec nie ma potrzeby.

Moja siostrzenica ma ospe i istnieje ryzyko ze się zaraziłam. Chociaż jak E miała to nie załapałam wiec liczę ze tym razem też nie. W razie co mam się zgłosić do szpitala zakaźnego do warszawy. Wiec trzymajcie kciuki.

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

Annie - synek siostry ma na imię Tomuś.

Krewetka- wytrwałości życzę i oby szybko zleciało.

Dbdg- twojemu chłopu to porządna tresura by się przydała ;)

Dziewczynki co na zgagę mam zapodać? Nigdy nie miałam a tu kolejne z ciążowych uroków.....

Reniam- trzymam kciuki!

Annie - synek siostry ma na imię Tomuś.

Krewetka- wytrwałości życzę i oby szybko zleciało.

Dbdg- twojemu chłopu to porządna tresura by się przydała ;)

Dziewczynki co na zgagę mam zapodać? Nigdy nie miałam a tu kolejne z ciążowych uroków.....

Reniam- trzymam kciuki!

Miewałam w poprzedniej ciąży. Z naturalnych sposobów pomagało mi ciepłe mleko (którego szczerze nie znoszę). Do zimnego mleka dolewałam trochę przegotowanej ciepłej wody. I koiło zgagę.
W tej ciąży za to dokucza mi refluks...

reklama
Do góry