reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Akat,

Ty to zwykle ładnie potrafisz ubrać w słowa to co ja myślę ;) zgadzam się więc w 100%. Ale to sprawa Dbdg.

Ja już nie wiem co ze mną jest. Ogarnelam trochę pokój. Dałam młodej jeść i ją już nie mam sił. Nic zero. Polozylabym się i bym spała. Jestem normalnie wrak człowieka :( zero sił, energii niczego. Jeszcze ciągle boli mnie glowa.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

reklama
Akat napisalas to wszystko idealnie :)

ja dzisiaj mam nadmiar sily odkad wstalam to jestem na nogach teraz mylam mebelki w pokoju maluszka bo jak moj je skrecil tak napewno ich nie myl :) wlozylam juz po prasowana czesc ubranek :) obiad juz mam gotowy teraz biore sie za podlogi wszedzie bo rano troche padalo to pies ze spaceru piachu na nosil

Dziewczyny jeśli chodzi o zl z 2 (chory moze chodzic) to może isc np sam do apteki po zakupy pierwszej potrzeby a nie np materialy budowlane badz meble (oczywiscie jak nie.ma.innych domowników ktorzy moga to zrobic). Przy 1 nawet tego noe mozna... jesli chodzi o adres na zl to zawsze ten pod ktorym mozna nas zastac.

Paulka będzie dobrze, przynajmniej wiadomo i można działać.
Kasia1506 szpitala puławskiego nawet nie brałam pod uwagę, mój gin pracuje na Jaczewskiego więc tam mam zamiar rodzić, syna też tam rodziłam. Udanych zakupów.
Malinka ja też ostatnio mam jakieś takie napieranie na krocze tylko ja jak stoję lub chodzę, czasem mam przez to wrażenie że chyba urodzę wcześniej niż ustawa przewiduje.
dbdg powodzenia Wam życzę
xmamuśka podziwiam cie normalnie, skąd w tobie tyle siły, mi się nawet nie chce zmywarki rozładować.

Dołączam dziś do niewyspanych, obudziłam się na siku o 4:30 i już nie usnęłam, pojechałam przed 7 na badania, a jak wróciłam to się kimnęłam z godzinkę bo młody był z dziadkiem na rybach.

Ja ugotowalam rosół, pomidorowa i potrawke z kurczaka bo kazdy chce cos innego... mnie bierze przeziebienie, gardlo boli katar i glow boli... to przez to chyba, ze u nas taka ta pogoda nijaka, wczoraj bylo ladnie lato koszulka na ramiaczkach itd a dzis juz leje... masakra

paulka a to ty mialas robione badanie na paciorkowca, czy jeszcze cos innego?

przyszedl do mnie chrzesniak objedlismy sie pierogów i do tego zrobilismy sobie kakao hehe a teraz leże i odpoczywam przed powrotem synka ze złobka

tak, dokładnie to się nazywa wymaz z pochwy w kierunku paciorkowców (GBS)
ale bym zjadła pierogi, takie z mięsem albo ruskie albo z borówkami... buuuu....

Heh, Akat a po czym wnosisz, że między nami jest seks-układ, bo szczerze to nie bardzo rozumiem co masz na myśli... To, że mamy ochotę ze sobą sypiać o tym świadczy czy coś innego. Pytam, bo może czegoś nie widzę obiektywnie.

Nie wiem jak będzie, być może macie rację...

Natomiast co do tego co napisałaś i już abstrahując od mojego związku to mam kilka bliskich koleżanek, które mają malutkie dzieci i nie wydaje mi się by którakolwiek z nich chodziła brudna czy zaniedbana. Dbają o siebie tak samo jak przed ciążą. I nawet paznokcie mają pomalowane, hehe...

Może to kwestia chęci i organizacji...

Hejka,

ja dziś byłam w kinie na seansie przed południem, ale dopiero niedawno sie przyturlałam do domku, ale fajnie spedziałam czas :)

kurcze jak slucham ile Wy potraficie zrobic to sie załamuje... ja po pierwsze bardzo szybko sie mecze, po drugie bardzo czesto nic mi sie nie chce, wiec nic nie robie, po trzecie moj maz krzyczy na mnie jak chce cos wiekszego zrobic np umyc podlogi cz okna - wiec tego nie robie ...

dobra ide zrobic obiadek

miłego dnia

Jak czytam o facetach krolewiczach to cisnienie mi sie podnosi dlatego chyba nie bede sie odzywac na ten temat, bo nerwy niewskazane w tym stanie ;-)

Bylam dwa dni w pracy i dzisiaj juz brzuch mnie boli. Za dwa tyg kolejna wizyta moze uda mi sie juz pojsc na pelne zwolnienie. W ogole to jest jeszcze wsrod nas jakas pracujaca dziewczyna?

reklama
No poćwiczone, rozluźniłam się uff :tak:
Piszecie o GBS, wiecie może do którego tyg ciąży trzeba go zrobić? Tak sobie skojarzyłam, że nam położna też mówiła o tym aby ten wynik również przynieść do porodu, a najbliższą wizytę u mojej dr mam 4.09 ( wcześniej jest na urlopie ) i wtedy zaczyna mi się już 35 tydz.

Do góry