Ja nie napisałam nic negatywnego na kolor czarny wózka Nie widziałaś rodziny Adamsów? Żona Gomeza miała dziecko (nie pamiętam już płci) i miała taki piękny czarny wózek. Ja bym się nie odważyła po prostu i tyle. Wiem i Ty też musisz wiedzieć, że ludzie to bardzo krytykują - bądź gotowa i zwartaHmm, a co jest nie tak w czarnym wózku? Moim zdaniem czarne są eleganckie i stylowe... Co do porównania z trumną to jeszcze nigdy czarnej trumny nie widziałam. :-) Ale niech no tylko coś mi ktoś powiem... :-)
Super ta koszulka!
Heh, dzięki Ciotka Też jestem ciekawa czy doniosę do terminu, czy urodzę dzień po zdjęciu pessara hahahah, byłaby beka. Muszę się psychicznie przygotować.dream haha uwielbiam czytać Twoje wpisy, kurcze no to ciekawe jak dlugo jeszcze pochodzisz,a co z tą taśmą Twoją, nie widać juz jej? a jak Twoj M na szkole rodzenia, sluchał czy znudzony był?
Z ciekawych spraw to dowiedziałam się, że pierworódka musi mieć skurcze co 3-4 minuty trwające około 30sec od około godziny. Wówczas jedzie. Zaś u wieloródki to jest lekko inaczej i ma jechać do szpitala ja ma skurcze co 5-7 minut. Chodzi o pamięć mięśni szyjki macicy.
Taśmy wczoraj ten USG-owiec nie znalazł, ale ufam tylko mojemu Fiutowskiemu. Więc we wtorek zobaczymy co i jak z taśmą dokładnie.
A M. podczas rozmowy na początku sluchał a potem powstrzymywał ziewanie. Ale mu powiedziałam juz kilka miesięcy temu, że jeśli chce być ze mną przy porodzie, to ma być na zajęciach. Inaczej powiem położnej, że chcę być sama, a słowo rodzącej jest święte! I muszą go wyprosić. Więc będzie się męczył ha ha ha ha!!!!! <tu okrutny i złośliwy śmiech>