normatywna
Fanka BB :)
I zjadl o mi pił posta ehhh nie cierpię tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe, my byliśmy na Jarmarku we wtorek
Mnie się to nie zdarza, podobał mi się po prostu napis Nikt obcy nie leci do brzucha, zresztą chyba mi to nie przeszkadza za bardzo
fantastyczny deszcz meteorow wczoraj. Chyba najlepszy jaki oglądałam do tej pory. Siedzieliśmy na ogrodzie do 23:30 i w sumie widzieliśmy ponad 15 fireballi co np w przypadku Geminidow zdarzyło się tylko dwa razy w ciągu całej nocy ) fantastyczna noc ♥
Hej
Nie pisze ale podczytuje...
Mam mega doła kilka dni temu nieoczekiwanie odszedł mój dobry kolega ... dziś pogrzeb ... bardzo chciałam uczestniczyć w nim,ale odradzano mi w moim stanie... mąż pójdzie,a mi obiecał że zaprowadzi mnie pare dni po na grób ... Jezu siedze i rycze ... jakie życie jest kruche ... Sorki dziewczyny ale musiałąm w końcu się wyżalić bo mi psycha już siada
Xmam- przytulam :* trzymaj się!Hej
Nie pisze ale podczytuje...
Mam mega doła kilka dni temu nieoczekiwanie odszedł mój dobry kolega ... dziś pogrzeb ... bardzo chciałam uczestniczyć w nim,ale odradzano mi w moim stanie... mąż pójdzie,a mi obiecał że zaprowadzi mnie pare dni po na grób ... Jezu siedze i rycze ... jakie życie jest kruche ... Sorki dziewczyny ale musiałąm w końcu się wyżalić bo mi psycha już siada
Ta noc to raj dla Ciebie kochana Ty ostro w temacie gwiazdorskim siedzisz. Super!fantastyczny deszcz meteorow wczoraj. Chyba najlepszy jaki oglądałam do tej pory. Siedzieliśmy na ogrodzie do 23:30 i w sumie widzieliśmy ponad 15 fireballi co np w przypadku Geminidow zdarzyło się tylko dwa razy w ciągu całej nocy ) fantastyczna noc [emoji813]
kitek - przywal mu z otwartej tak profilaktycznie,jak będzie po alko to nie będzie pamiętał a może i łapska z dala utrzyma ;-)
dolga - super łóżeczko! chyba obczaję czy czegoś takiego dla dziewczynki nie ma :-)
Buba - spoko oko! będę informować!
Poza tym laski...muszę sprostować mojego wku.rwa.... już cała chodziłąm "zachwycona" tą wizytą, fuczałam pod nosem co na obiad mam zrobić,żeby szybko było....a mój mąż w końcu pękł i poinformował mnie,że ta wizyta to w innym celu ma być. Okazało się,że on zamówił swoich rodziców, bo chce mnie zabrać na RANDKĘ Z OKAZJI ROCZNICY (którą mamy jutro). kory mi w sekundzie wybiło, bo nie spodziewałam się,że on zna znaczenie słowa "randka", bo x lat na czymś takim nie byliśmy,aż się sama zastanawiam czy pamiętam jak to jest....chyba nogi trzeba ogolić czy coś? Jakieś szmaty wyprasować.....brwi wyrwać...boshe....w żadne buty nie wejdę już.........
Eh, tak więc zwracam honor i już nie jestem wściekła ;-);-);-)
Kitek- ja na trzeźwo walę co z tego że wszyscy mi mówią że w ciąży wyglądam wspaniale, że tylko do reklamy ale ja dziękuję baaaardzo....zbierać się potem do kupy bo organizm na skraju wycieńczenia...no ja z tych co może i dobrze wyglądają ale samopoczucie i zdrowoe w ciąży padaka...już wiem że czeka mnie operacja bo poszły mi znowu zastawki w żyłach...dziękuję....tak więc kobitki nie bójmy się otwarcie mówić że ciąża kolorowo to tylko na filmach i w katalogach wygląda