reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Akatsuki Spełnienia marzeń :)

A ja się poparzyłam gorącą herbatą ... pękła szklanka i pół kupka chlapło mi na uda,dobrze że nie na brzuch bo byłam w samej bieliźnie ... szybko skoczyłam pod prysznic i zrobiłam chłodne okłady,nie jest źle troszkę piecze ale myśle że jutro już o tym zapomne :)

reklama
Evvula a jeśli chodzi o wypłacanie tych pieniędzy na konto czy do ręki to muszę pisać to oświadczenie, że chcę na konto dostawać czy to też już pracodawca przekazuje zusowi taką informację?

Akat ty masz dzisiaj urodziny? Wszystkiego najlepszego i duzo sily :-)

Kamila ja tez czesto czekam az mloda pojdzie do przedszkola :-) a chwila dla siebie tak srednio mi odpowiada. To jedyny wieczor kiedy dziecko nocuje poza domem a meza nie ma bo z kolega poszedl. Za chwile rocznica slubu, moje urodziny wiec moglibysmy to jakos uczcic wieczorem tylko we dwoje no ale...

Akatsuki wszystkiego co najlepsze :) niech sie wszystko odmieni dla Ciebie na spokojniejsze, 100 lat w szczesciu zdrowiu i milosci :*
Kamila ja tez czekam az moje wroca do szkoly... wreszcie troche odpoczne ;)

Akat,

Wszystkiego najlepszego! Spełnienia wszystkich marzeń, dużo zdrówka i bezpiecznego rozwiązania. No i niech wszystkie kłopoty z Larinką się rozwiążą. Trzymaj się kochana!

Sto lat, sto lat niech żyje Linda nam ;) [emoji171] [emoji170] [emoji169]

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Czesc

ja juz u siebie w domku. Synka zostawilismy u tesciow i chociaz jak odejzdzalam to poplakalam sie, to ciesze sie, ze troche odpoczniemy. Tylko przez ta nieszczesna moja chorobe plany nam sie pokrzyzowaly dosyc mocno. MIelismy duzo w planach zalatwania, ale tez chcielismy isc z mezem w koncu do kina i na kolacje.. ehh zycie...

Dolaczam sie do grona wyrodnych matek i ciesze sie na wrzesien kiedy to moj pierworodny zacznie chodzic do przedszkola.

Nocka kiepska :-/ ok 1 pobudka bo strasznie bolał i stwardnial mi brzuch. Do tego zyganko zaliczylam. A później tak lezalam po nospie z nogami do góry prawie 3 godzin i sprawdzałam czy z malym wszystko ok rusza się kopie teraz brzuch lepiej ale generalnie kiepsko mi :-/

oj niedobrze :( juz jest lepiej?

Kasik masz jakieś leki na ten wirus?

no wlasnie na tego wirusa nie ma lekarstwa, leczy sie to objawowo. Jest jakas masc ktora lagodzi, ale oczywiscie w ciazy nie mozna stosowac. No i Neosine, ale tego tez w ciazy nie mozna :(

Akatsuki zycze Ci wszytskiego co najlesze i spełnienia najskrytszych marzeń.

dobranoc

Ostatnia edycja:
hejka :)

Akat 100 lat :)

Dream zazdroszczę opanowania bo ja na twoim miejscu już dawno bym mu to jego PS rozwaliła na głowie... Mam nadzieję że szybko się opamięta i zacznie zachowywać jak dorosły i odpowiedzialny facet :)

Ja wczoraj miałam rodzinny dzień :p najpierw obiad u teściów, później do nas się wszyscy zjechali i tak jakoś minęła niedziela.
Czasem mam wrażenie że lada moment mi wody odejdą, często mnie skurcze łapią mimo zażywania magnezu, boli krocze ehhh te upały mnie wykończą, głowa mnie strsznie od 3 dni boli.
W piątek jak byłam na wizycie to połozna mówiła że dziewczyna miała termin na koniec września i zaczeła jej w gabinecie rodzić przez te upały...

reklama
Dzień dobry :-)
Ja dzisiaj udaję się na wizytę do mojej ginki, zajrzy tam gdzie trzeba, wymaca mnie i bobasa zobaczę, musiałam zaangażować tatę aby ze mną pojechał, bo jakbym miała tam się tachać w ten gorąc transportami miejsko-wiejskimi to chyba bym umarła. A jeśli chodzi o przedwczesne porody spowodowane gorącem to faktycznie słyszałam o ich coraz większej ilości więc na prawdę musimy na siebie uważać. W nocy natomiast standardowo po 4 się obudziłam i czułam jakby powietrze mnie parzyło, ehh, nie ogarniam :no:

Do góry