Ja nie wiem nawet nic na ten temat. Możesz coś napisać?
Załączam link do treningu Schultza
https://www.youtube.com/watch?v=6z--bQD3zBw
DBDG ja też sama zdjęłam żele. A moja pani od paznokci poleciła mi lakier SOS i musze przyznać że jest fajny. Ps t prawda do porodu paznokci nie wolno mieć- to nasze bezpieczeństwo. Lekarze obserwują paznokcie czy się sinica nie pojawia.
Doris szkoda ze nie można się reklamować. Tak byśmy Ci reklamę rozkręciły
Xmamusia podziwiam- bo ja na filmie prawie zasnęłam książka tylko początek czytałam i wydał mi się jako-taka. W filmie brakuje tego uzasadnienia dlaczego on taki jest szukasz co w jego psychice tak działa ale nie dostajesz odpowiedzi bo wątek jest urwany
Dolga idealnie opisałaś uczucie zgagi
Ania –kropla- zazdroszczę tego deszczyku u nas tylko zapowiadali i na tym się skończyło- ja to wieczorem świra dostawałam tak mi było ciepło że nie umiałam się schłodzić- jakbym dostała ze 40 st gorączki
Eli 36 a ja w te cuda nie wierzę L bo domeną naszych polityków jest „obiecać to nie grzech” No i ta cudna polityka prorodzinna becikowe – ale nie dla wszystkich, płatne badania w ciąży itd.
A twój pogląd słuszny co sobie sam zapewnisz to będziesz mieć
Mrówka ciekawe to twoje nazwisko prezydenta ;-)
Ela powodzenia na glukozie
Ja dziś podreptałam na spowiedź i zaliczyłam mszę- prawie bym na niej zjechała- nie wiem jak ja te chcrzciny w sobotę przetrwam jak mi sie w kościele słabo robi- ktoś ma jakiś pomysł? Już chyba wiem po co wymyślono przesąd żeby ciężarne nie były chrzestnymi- ale ja nie popuszczę o nie.
Według internetu u mnie teraz 33 stopnie a mój organizm prowadzi od rana strajk i sobie leżę