reklama
kamila1982
Fanka BB :)
Witam
Wlasnie wróciłam z kolejnej wizyty, jutro rano mam glukozę. Az sie boje, myślałam ze mnie to ominie bo w UK nie robia tego każdej ciężarnej... Moze przeżyje... Wyniki ogólne b.dobre wiec nie wiem po co ta glukoza..?
Miłego dnia wam
To jak to sie stalo ze musisz ja pic? Ja w nd mam miec pobrana krew i na podstawie tego maja powiedziec jak u mnie z cukrem to wyglada.
Dziewczyny a zele na stopach mozna miec czy tez nie?
so_happy
normatywna zdrówka dla córci,
napiszesz mi przepis na kasze z sosem?
Julusia śliczna ta bielizna, ja kupiłam koszulę do karmienia w Esotiq na wyprzedaż była -70 %
super gatunek
dolga strasznie wczesnie mały wstaje, moi śpią codziennie do 9-10 rano
eli super, ze z dzieckiem wszystko dobrze,
u nas lato w pełni, M był z dziećmi i psem nad wodą, wszyscy zadowoleni
wrócili, ja zostałam w domu, dla mnie za gorąco, jutro znowu się wybierają
napiszesz mi przepis na kasze z sosem?
Julusia śliczna ta bielizna, ja kupiłam koszulę do karmienia w Esotiq na wyprzedaż była -70 %
super gatunek
dolga strasznie wczesnie mały wstaje, moi śpią codziennie do 9-10 rano
eli super, ze z dzieckiem wszystko dobrze,
u nas lato w pełni, M był z dziećmi i psem nad wodą, wszyscy zadowoleni
wrócili, ja zostałam w domu, dla mnie za gorąco, jutro znowu się wybierają
Mrowkaa
Dziewczyny co mają dzieciaki używające pieluch - w biedrze są dady w promocji a w kauflandzie pampki zielone 35 zł za mega pakę :-)
sysia87ami2011
To jak to sie stalo ze musisz ja pic? Ja w nd mam miec pobrana krew i na podstawie tego maja powiedziec jak u mnie z cukrem to wyglada.
Dziewczyny a zele na stopach mozna miec czy tez nie?
Podobno też nie. Ja na stopach mam hybrydy i też będę ściągać przed porodem... A potem od razu robię- to jednak mega wygoda. Teraz na stopach utrzymały mi się ponad miesiąc.
Chybra
No muszę pochodzić po tych sklepach ciążowych po wypłacie, czyli już w przyszłym tygodniu. Ale poczekam na jakieś minimalne ochłodzenie, bo nie pochodzę zbyt długo . Kolejną turę bym dokupiła po wrześniowej i jakoś to może będzie.
Ja dzisiaj normalnie pierwszy raz odkąd są te upały padam na twarz, byłam u fryzjerki więc powinnam mieć poprawione samopoczucie, taki był zamysł w sumie. No nie powiem, kolor fajnie wyszedł, podcinanie też, ale prawie godzinka w busie w te i we wte więc w tej puszce się podgotowałam. W rossmanie nie kupiłam tego co zamierzałam, na koniec wystałam się w pełnym słońcu na przystanku jak głupia. Tylko się wnerwiłam zamiast wyluzować :-( Teraz dopiero po chłodnym prysznicu w piżamce w łóżku staram się to zrobić. Aż mąż do mnie z takim dystansem podchodzi, bo widzi co się dzieje
Ja dzisiaj normalnie pierwszy raz odkąd są te upały padam na twarz, byłam u fryzjerki więc powinnam mieć poprawione samopoczucie, taki był zamysł w sumie. No nie powiem, kolor fajnie wyszedł, podcinanie też, ale prawie godzinka w busie w te i we wte więc w tej puszce się podgotowałam. W rossmanie nie kupiłam tego co zamierzałam, na koniec wystałam się w pełnym słońcu na przystanku jak głupia. Tylko się wnerwiłam zamiast wyluzować :-( Teraz dopiero po chłodnym prysznicu w piżamce w łóżku staram się to zrobić. Aż mąż do mnie z takim dystansem podchodzi, bo widzi co się dzieje
dolga
Eli super wieści z wizyty, a ktory masz tydzien?
kamila ja tam nic nie slyszalam, ze zelu nie mozna, aczkolwiek sama nie stosuje, bo nienawidze tego, ale hybryde mam caly czas i na rekach i na stopach, zreszta teraz nawet hybryda przedluzaja, wiec nie ma problemu
so_happy oo to super odpoczniesz sobie jak chlopaki nad wodą, a z tym spaniem masz dobrze, ale moze jeszcze rok czy dwa i moj zacznie pozniej wstawac, o ktorej chodzą spac Twoi chłopcy?
sysia kurcze chyba dosyc wysokie te wyniki, ale juz niewiele zostalo dasz radę
Wiecie co? ja nie wytrzymam chyba tych upałów i pytam sie czemu trafil sie taki sierpien, akurat teraz w tym roku, kiedy ja chodze w 8 mscu ciazy, podejrzewam, ze juz sie to nie powtorzy, a i moja ciaza tez nie a najdziwniejsze jest to ze ja wcale nie puchne, a w poprzeniej ciazy zimnica a ja podpuchnieta bylam, a jak tam wy zyjecie?
Akatsuki jak tam u was, wszytsko w porządku?
kamila ja tam nic nie slyszalam, ze zelu nie mozna, aczkolwiek sama nie stosuje, bo nienawidze tego, ale hybryde mam caly czas i na rekach i na stopach, zreszta teraz nawet hybryda przedluzaja, wiec nie ma problemu
so_happy oo to super odpoczniesz sobie jak chlopaki nad wodą, a z tym spaniem masz dobrze, ale moze jeszcze rok czy dwa i moj zacznie pozniej wstawac, o ktorej chodzą spac Twoi chłopcy?
sysia kurcze chyba dosyc wysokie te wyniki, ale juz niewiele zostalo dasz radę
Wiecie co? ja nie wytrzymam chyba tych upałów i pytam sie czemu trafil sie taki sierpien, akurat teraz w tym roku, kiedy ja chodze w 8 mscu ciazy, podejrzewam, ze juz sie to nie powtorzy, a i moja ciaza tez nie a najdziwniejsze jest to ze ja wcale nie puchne, a w poprzeniej ciazy zimnica a ja podpuchnieta bylam, a jak tam wy zyjecie?
Akatsuki jak tam u was, wszytsko w porządku?
Ostatnia edycja:
Lilolo
A ja dziewczyny znów dzień jakiś dziwnych skurczy dostałam. Pojechałam na IP ale tam dzis ludzi tyle, ze mi się słabo zaczęło robić i wróciłam do domu. Tera wszystko przeszło, ale dzwoniłam do gina i jutro rano mam przyjechać to mi zrobi ktg i sprawdzi szyjkę.
reklama
sysia87ami2011
Dolga - moja gin tez pow ze wysokie dlatego jutro od razu do diabetologa po aparat i byc moze leki
Podziel się: