reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Witam
Wlasnie wróciłam z kolejnej wizyty, jutro rano mam glukozę. Az sie boje, myślałam ze mnie to ominie bo w UK nie robia tego każdej ciężarnej... Moze przeżyje... Wyniki ogólne b.dobre wiec nie wiem po co ta glukoza..?
Miłego dnia wam

To jak to sie stalo ze musisz ja pic? Ja w nd mam miec pobrana krew i na podstawie tego maja powiedziec jak u mnie z cukrem to wyglada.

Dziewczyny a zele na stopach mozna miec czy tez nie?

normatywna zdrówka dla córci,
napiszesz mi przepis na kasze z sosem?

Julusia śliczna ta bielizna, ja kupiłam koszulę do karmienia w Esotiq na wyprzedaż była -70 %
super gatunek

dolga strasznie wczesnie mały wstaje, moi śpią codziennie do 9-10 rano

eli super, ze z dzieckiem wszystko dobrze,

u nas lato w pełni, M był z dziećmi i psem nad wodą, wszyscy zadowoleni
wrócili, ja zostałam w domu, dla mnie za gorąco, jutro znowu się wybierają

No to sie dorobilam jednak cukrzycy i jutro mnie czeka wizyta w poradni , ciekawe czy obejdzie sie z dieta czy dostane leki.
Moje wyniki
Wszystko powyzej normy

Załączniki

• 1438884704296.jpg
    1438884704296.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 60
To jak to sie stalo ze musisz ja pic? Ja w nd mam miec pobrana krew i na podstawie tego maja powiedziec jak u mnie z cukrem to wyglada.

Dziewczyny a zele na stopach mozna miec czy tez nie?

Podobno też nie. Ja na stopach mam hybrydy i też będę ściągać przed porodem... A potem od razu robię- to jednak mega wygoda. Teraz na stopach utrzymały mi się ponad miesiąc.

No muszę pochodzić po tych sklepach ciążowych po wypłacie, czyli już w przyszłym tygodniu. Ale poczekam na jakieś minimalne ochłodzenie, bo nie pochodzę zbyt długo . Kolejną turę bym dokupiła po wrześniowej i jakoś to może będzie.
Ja dzisiaj normalnie pierwszy raz odkąd są te upały padam na twarz, byłam u fryzjerki więc powinnam mieć poprawione samopoczucie, taki był zamysł w sumie. No nie powiem, kolor fajnie wyszedł, podcinanie też, ale prawie godzinka w busie w te i we wte więc w tej puszce się podgotowałam. W rossmanie nie kupiłam tego co zamierzałam, na koniec wystałam się w pełnym słońcu na przystanku jak głupia. Tylko się wnerwiłam zamiast wyluzować :-( Teraz dopiero po chłodnym prysznicu w piżamce w łóżku staram się to zrobić. Aż mąż do mnie z takim dystansem podchodzi, bo widzi co się dzieje :-p

Eli super wieści z wizyty, a ktory masz tydzien?

kamila ja tam nic nie slyszalam, ze zelu nie mozna, aczkolwiek sama nie stosuje, bo nienawidze tego, ale hybryde mam caly czas i na rekach i na stopach, zreszta teraz nawet hybryda przedluzaja, wiec nie ma problemu :)

so_happy oo to super odpoczniesz sobie jak chlopaki nad wodą, a z tym spaniem masz dobrze, ale moze jeszcze rok czy dwa i moj zacznie pozniej wstawac, o ktorej chodzą spac Twoi chłopcy?

sysia kurcze chyba dosyc wysokie te wyniki, ale juz niewiele zostalo dasz radę :)

Wiecie co? ja nie wytrzymam chyba tych upałów i pytam sie czemu trafil sie taki sierpien, akurat teraz w tym roku, kiedy ja chodze w 8 mscu ciazy, podejrzewam, ze juz sie to nie powtorzy, a i moja ciaza tez nie :D a najdziwniejsze jest to ze ja wcale nie puchne, a w poprzeniej ciazy zimnica a ja podpuchnieta bylam, a jak tam wy zyjecie?

Akatsuki jak tam u was, wszytsko w porządku?

Ostatnia edycja:
A ja dziewczyny znów dzień jakiś dziwnych skurczy dostałam. Pojechałam na IP ale tam dzis ludzi tyle, ze mi się słabo zaczęło robić i wróciłam do domu. Tera wszystko przeszło, ale dzwoniłam do gina i jutro rano mam przyjechać to mi zrobi ktg i sprawdzi szyjkę.

reklama
Do góry