reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Kurcze, jak tak piszecie, że Was dzieci okładają to zaczynam panikować...
C:\Users\Bombelek\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.gif
Spokojnie moja mała mnie aż tak nie okłada to chyba zależne od temperamentu dziecka.
Julisia masakra z tymi robotnikami.
Kasik4 3mam kciuki by było wszystko ok zdrówka dla Ciebie i synusia
Eli36 piękna komoda, ps ja też mam już siwki taki urok ciemnych włosów
Kitek masakra to co piszesz ale z rodzinkami już tak czasami bywa
Chybra święte słowa mąż i żona muszę stać po swojej stronie,a nie po stronie brata, mamy, teściowej itp.!
Doris mam nadzieję że już wszystko ok uważaj na siebie w te upały, upał psrzyja takim akcja dużo pij i odpoczywaj
maran-atha podziwam że Ty masz siły na chodzenie po górach
Sysia częste masz te wizyty, ja póki co chodzę raz na miesiąc- zazwyczaj niepełny, ktg jeszcze nie miałam, ale przed wizytą położna sprawdza czy serduszko dziecka bije- a ja sobie chwilę słucham się wyciszam
Sylwia niezłe przeżycia dobrze że koleżanka i dziecko czują się dobrze.

Ufff nadrobiłam :-)

reklama
Aga wizyty mialam co 4tyg teraz mialam miec 19 sierpnia, ale z racji ze cukier mi wyszedl na granicy musialam go powtorzyc stad ta dzisiejsza wizyta ( ostatnia 2tyg temu byla z polozna bez usg itp) a tu w de od 30tc wizyty sa co 2 tyg i od 36tc co tydzien a ze termin mialam ustalony predzej na 19.08 bo to +/- 30tc to zostawili mi termin bo wtedy mam te duze usg (prenatalne chyba ostatnie)

A to teraz kapuję :-)
Mówiąc szczerze ja bym chyba padała jakbym miała co 2 tyg jeździć do mojego lekarza- bo ja mądry człowiek wybrałam lekarza nie z Rybnika tylko z Żor- bo po pracy lub przed było łatwiej na wizytę. No i doktor już ma sprzęt dobry i sam wykonuje badanie prenatalne.
Ja mam teraz 11.08 ostatnie prenatalne

Kamilove to z jednej strony fajnie bo częściej możesz swój skarb podglądać z drugiej męczące. U mnie finansowo też by było krucho

A to teraz kapuję :-)
Mówiąc szczerze ja bym chyba padała jakbym miała co 2 tyg jeździć do mojego lekarza- bo ja mądry człowiek wybrałam lekarza nie z Rybnika tylko z Żor- bo po pracy lub przed było łatwiej na wizytę. No i doktor już ma sprzęt dobry i sam wykonuje badanie prenatalne.
Ja mam teraz 11.08 ostatnie prenatalne

Ja mam do lekarza 10min takze nie ma zle i u niego mi badaja glukoze, pobieraja krew, badaja mocz, robia ktg i wszystkie usg - jednym slowem wszystko w jednym miejscu. Po kolejnej wizycie dostane skierowanie do szpitala na zapisanie sie i usg kontrolne takie ogolne to zobacze szpital po remoncie bo powiekszali porodowke itp :)

Jeśli chodzi o wyeliminowanie osób, przez które mi ciśnienie wzrasta to oczywiście, że tak zrobiłam, ale teściów czy rodziców się tak czy inaczej nie uniknie, niestety nie ma szans :-p
Jeśli chodzi o wizyty ja mam 10.08 i moja ginka mi powiedziała, że będziemy się teraz widywać co dwa tygodnie, a ja nie wiem skąd kasę jeszcze i na to wezmę, massssakra. Wyprawka, remont, auto uffff :-(

reklama
Chybra,

My jesteśmy przykładem, że się da. Mój Ł z calutka swoją rodzina nie utrzymywał kontaktów przez pięć lat i w sumie na koniec zeszłego roku jako tako zaczeli się kontaktować. Nawet nie wiedzieli, ze im się wnuczka urodziła. Tak więc da się. Tylko czy tak naprawdę chce sie, aż tak (jak dla mnie) ostatecznych rozwiązań?

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Do góry