reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Doris kurcze strasznie stresujace to Twoje serce... oby szybko sie uspokoilo...
Akatsuki zdrowka dla malego lobuza...
Wszystkim chorujacym szybkiego powrotu do pelni zdrowia...
Ja dzis z zakwasami na nogach... wczoraj byliśmy pospacerwowac w gorach i jedno podejscie bylo dosc strome... zasapalam sie jak babulenka... pochodzilismy 1,5-2godziny a pozniej zrobilismy grilla, do domu wrocilismy ok 17 i jak leglam tak do wieczora lezalam... no a dzis zakwasy w lydkach i udach ;)
Milego dnia i chowajcie sie przed upalami...

reklama
Na razie się uspokoiło ale aż się boję tak pisać :-((
Dziękuję Dziewczyny za wsparcie. Wzięłam ten beta-bloker co oznacza, że muszę go już brać cały czas. Mam nadzieję, że nie zaszkodzę tym Aleksowi :-(
Nie mam pojęcia o co chodzi i skąd takie przyśpieszenie. Wcześniej nigdy nie miałam tachykardii. Oby ten lek pomógł bo teraz to jestem psychicznie wykończona :'(

Doris, dzwoń po pogotowie... :baffled::szok::szok:

Maran zazdroszczę, przed ciąża przynajmniej z 4 razy na rok robiłam wypady w góry... tęsknię za tym :(

Kamila, mnie podczytać może Ł., ale on wie jakie mam podejście, bo nieraz mamy ostrą wymianę zdań na temat naszych rodzin. Reszta nie wie na jakim forum jestem, więc mogę ponarzekać ;) Wystarczy, że miałam kłopotliwe akcje po wpisach na FB swojego czasu.

reklama
Eli no właśnie nie dzwoniłam bo nie chce siać paniki chociaż trudno nie panikować jak człowiek czuje takie wariacje w swojej klatce piersiowej. Do tego robi mi się od razu niedobrze i chce wymiotować. Gdybym chociaż wiedziała co wywołuje taki czestoskurcz :-/
Teraz piję juz drugi kubek melisy z miętą. Muszę się wyciszyć.

Do góry