reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

reklama
Proszę : https://www.youtube.com/watch?v=O_lq1ttGxwE
To jest jej pierwszy zestaw, ja od niego zaczęłam i w pasku po prawej stronie później wyszukiwałam sobie kolejnych , dzisiaj np zrobiłam 25ty. Są to ćwiczenia na wszystkie trymestry, a jeżeli nie pasuje np do trzeciego to ona o tym mówi i instruuje jak jakieś ćwiczenie zastąpić aby bobasowi nie przeszkadzać :-) Widziałam, że niedawno wydała płyty dvd ze swoimi ćwiczeniami .

Ch ybra żeby to się.jeszcze miało czas i siły na takie ćwiczenia to chętnie, ja jestem poprostu wyżuta na koniec dnia i czasami to już tylko marzę o wieczorze,żeby usiąść w spokoju na kanape i się zrelaksować

Było superek :) Dla dzieci konkursy Cartoon Network z Porą na przygodę ;) I mała wygrała wielka kolorowankę od CN :)
DSC_0879.jpg

Wirginia - od czego masz strupki na sutkach????? Przecież nic Ci tam nie powinno drażnić, wiesz od czego to masz?

Paulka - lekarka jakaś z kosmosu... nieporozumienie. Zobacz ile jest konowałów - przecież kobiety czasami idą do takiej myśląc, że tak wygląda KAŻDA wizyta. Jakiś koszmar.

Załączniki

• DSC_0879.jpg
    DSC_0879.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 65
Dolga, kochana, ja właściwie od wczoraj jestem na zwolnieniu więc czasu fakt faktem będę miała więcej, ale do tej pory pracowałam i na prawdę w ciągu tygodnia znaleźć 15-30 min 3-4 razy, bo dłuższe w sumie nie są te ćw, to nie jest problem. Zanim zaszłam i tak robiłam zestawy godzinne. Mi się bardzo podoba, że teraz jest moda na ruch i ćwiczenia po prostu sama je polecam :-)

Hej!

Lacze sie z Wami w bolu, ja tez zdycham w te upaly. Nawet w nocy nie jest chlodniej. Wiatrak niewiele daje, jest okropnie, a ja czuje sie jak balon :-/

Usunelam z tel aplilacje bb i wiele innych, bo tel zaczal mi sie szybko wyladowywac, nawet jednego dnia nie wytrzymywal. Dlatego teraz nawet nie bardzo mam jak was podczytywac.

Krewetka na wzdecia jeszcze dobra jest ponoc bazylia. Jedna albo dwie lyzeczki zalewasz goraca woda i parzysz 15 min. Pijesz pol kubka a po kolejnych 15 reszte. Kuzynka mi mowila o tym i dokladnie nie pamietam czy to tak, ale u niej sie sprawdza.

Ostatnia edycja:
Dream no wlasnie nie wiem mam tylko na prawym i tylko na srodku

Ja wróciłam z tego grilla i bardziej zła niz byłam jechać gdzieś z moja tesciowa to po 1.5h truje Tylek ze do domu nosz kurrrr ile można :/

Fajnie ze juz większość z was ma urlopy :) odpoczniecie sobie trochę

Chybra ja tez nie mialam z tym problemu jak pracowalam, ale teraz majac dziecko jestem tysiac razy bardziej zmeczona, niestety moim zdaniem macierzynstwo to bardzo ciezka praca, a moze tylko na mnie tak działa. I masz całkowita racje, że to fajna sprawa, poki nie mialam dziecka tez sobie cwiczylam, ale teraz poprostu po calym dniu jestem padnięta. Oczywiście podziwiam wszystkie ćwiczące mamy wieczorami po calym dniu z dzieckiem. Ja niedlugo bede miala tez wolne dni, wiec moze moze sie skuszę.

Dream, ale ekstra widac, ze Róża zadowolona :)

wirginia hehe ach.. te teściowe :)

Ostatnia edycja:
hejka sorki że jak filip z konopii ale nie mam czasu ani czytać ani odpisywać- musicie wybaczyć dopóki nie ogarnę tego cyrku...
czy któraś ma może nagłe jakby skurcze/napinanie mięśni brzucha przy no skrecie albo pochyleniu? takie bardzo nieprzyjemne uczucie jakby mięsień stawał się calkowicie twardy??

reklama
Do góry