reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

hej laski. Ja trochę odespalam szpital. W nocy nie swedzialo jakimś cudem więc spałam od ostatniej dawki acycloviru do porannej. Lari pierwszą noc przespala we własnym pokoju ;) dopiero po 6:00 przyszla nam do łóżka. Ja mam zaraz wizytę u położnej na badanie krwi (znowu :/:/) I dawke anti d. Musze im zaraz zadzwonić dać znać że przyjadę z ospa.

reklama
Ja jestem wykończona . Burze i wiatry przeszły , a my od wczoraj u Cioci bo dzis na badania musiałam z rana iść . i Ciekawe co tam u mnie na podwórku , az sie boje co tam zastane :szok: No i byłam na glukozie , tyle ze żle wypisał mi skierowanie i zrobili bez obciążenia , z tym lekarzem kiedyś mnie coś trafi :wściekła/y::wściekła/y: nam do wizyty zostało 2 tyg , juz normalnie się doczekać nie mogę , taki strach co z tym naszym serduszkiem ( u nas w miescie chodze ale nie umieja prowadzic tej ciazy i w zasadzie patrza tylko czy ' zyje ' - a to przeciez czuje ;-) ) Oczy mi sie normalnie zamykaja , nie wiem jak dziś wysiedze :sorry:

Cześć dziewczynki,

ale zimno.....:(

Kasik- u nas Fran na obozie więc trzeba korzystać a jak mała się urodzi to na tak długi balet pòki karmić będę pewnie się nie udam...nieplanowany spontan....;) a wyszło super!

Dbdg- zazdroszczę wolnego czasu ja to nie wiem w co łapy włożyć co rano...no chyba że Morfeusz mnie dopadnie to wtedy kapota....;)

Akat- dobrze że sen był i liczę że swędzenie szybko minie.

Kamilove- ja też dziury w mòzgu mam.... Trzymam kcikasy za wizytę!

Miłego poniedziałeczku :*

dzien dobry

u nas tez burza w nocy, teraz przyjemna temperatura 25 stopni

jak sobie poradzić ze wzdęciami? od początku jadę na espumisanie, teraz mi brakło i od 3 dni jest jak jest :baffled:

Akatsuki super ze sobie pospalas.

Buba ano pewnie, trzeba korzystać jak jest okazja. A spontany prawie zawsze są najlepsze :)

Krewetka nie pomogę bo raczej nie nam problemów ze wzdęciami.

Kurde ale zimno i wietrznie dzisiaj...

Krewetka na wzdecia poza espumisanem to chyba tylko dieta bogata w blonnik, ale sama nie woem czy to coś pomoże

Buba jeju czuje się przy tobie jakbym była 10 lat starsza, a jestem z 10 młodsza, nie pamiętam kiedy wróciłam z imprezy nad ranem

Akatsuki bo Lari pewbie się wymeczyla po dwóch dniach z tatusiem haha, a i koniecznie napisz co tam u położnej było

Jeju dziewczyny mój szkraba na 90% się przekręcil główka w dół, no i cieszę się z tego powodu, ale jest taki problem że mnie niezle wybrzuszylo, ru ch y zaczynają być dokuczliwe, bo poprostu mocniej je czuć, a do tego brzuch mnie pobolewa, byle schylenie i już, a tak właśnie miałam w poprzedniej ciąży, jednak jak maluch był ułożony miednicowo to było wszystko mniej odczuwalne

Pogoda u nas nie jakaś upalna, ani zimno strasznie i mi tak pasuje, a Wczoraj podczas burzy piaskownice nam przewróciło i jak narazie zniszczeń brak

Kamilove trzymam &&& za wizytę i daj znać co i jak z dziewczynkami, a pamięcią się nie.martw normalka w ciąży, a ja dodatkowo codziennie coś tłucze

Dbdg a ten ból już Ci przeszedł?

Dream jak samopoczucie?

Kasik a ty jeszcze u rodzicow? Ja wczoraj byłam w okolicach u dziadków, bo moi rodzice stamtąd pochodzą, wiec możliwość, że i z twoimi się znają, bo tam wszyscy się znają :)

Ostatnia edycja:
Hej :-)

Dbdg ja też od dzisiaj mam wolne :-)

Planów na dziś brak. Pewno w domu trochę ogarnę bo ostatnio na nic czasu nie miałam

Akatsuki fajnie ze udało Ci się wyspać :-)

Krewetka ja mam wzdęcia ale przyznam że nic z nimi nie robię.. Mam je od lat i chyba już przywyklam.. Ale może faktycznie czasem espumisan by się przydał, bo czasem mam wrażenie że mi brzuch pięknie

Buba spontany najczęściej najlepsze :-D

Lenati to jeszcze chwila i zobaczycie co z serduszkiem :-)

Kamilove &&&& za Wizytę!

Jeju jak wieje dziś u mnie. Ale fajne takie rzeskie powietrze, jest czym oddychac :-)

Mojej malutkiej brakowało chyba mojego wysypiania się. Ostatnimi dniami dużo pracowałam, byłam zmęczona i niedospana i była bardzo spokojna, czasem tylko coś poczułam, a dzisiaj wyspalam się i sobie zaczyna mocniej brykac <3

reklama
Do góry