Krewetka na wzdecia poza espumisanem to chyba tylko dieta bogata w blonnik, ale sama nie woem czy to coś pomoże
Buba jeju czuje się przy tobie jakbym była 10 lat starsza, a jestem z 10 młodsza, nie pamiętam kiedy wróciłam z imprezy nad ranem
Akatsuki bo Lari pewbie się wymeczyla po dwóch dniach z tatusiem haha, a i koniecznie napisz co tam u położnej było
Jeju dziewczyny mój szkraba na 90% się przekręcil główka w dół, no i cieszę się z tego powodu, ale jest taki problem że mnie niezle wybrzuszylo, ru ch y zaczynają być dokuczliwe, bo poprostu mocniej je czuć, a do tego brzuch mnie pobolewa, byle schylenie i już, a tak właśnie miałam w poprzedniej ciąży, jednak jak maluch był ułożony miednicowo to było wszystko mniej odczuwalne
Pogoda u nas nie jakaś upalna, ani zimno strasznie i mi tak pasuje, a Wczoraj podczas burzy piaskownice nam przewróciło i jak narazie zniszczeń brak
Kamilove trzymam &&& za wizytę i daj znać co i jak z dziewczynkami, a pamięcią się nie.martw normalka w ciąży, a ja dodatkowo codziennie coś tłucze
Dbdg a ten ból już Ci przeszedł?
Dream jak samopoczucie?
Kasik a ty jeszcze u rodzicow? Ja wczoraj byłam w okolicach u dziadków, bo moi rodzice stamtąd pochodzą, wiec możliwość, że i z twoimi się znają, bo tam wszyscy się znają