reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

reklama
Akatsuki świetnie! To lez i odpoczywaj :-) powolutku wracaj do obowiązków, najważniejsze żeby teraz żadnych powikłań nie było

No ale burze konkretne przechodzą dzisiaj dziewczynki, ja szczerze mówiąc jako dziewczynka lubiłam burze, tata mnie przyzwyczaił do wspólnego oglądania tych zjawisk na balkonie :p Wspominam to dobrze, ale teraz trochę się lękam, są krótkie, ale cholernie intensywne. To co mnie wnerwia to to, że firma energetyczna bawi się teraz prądem :/
Ja zostaje od jutra w domu, będę się musiała przyzwyczaić do samotnego siedzenia w domu do 18ej, ale już od jakiegoś czasu zaplanowałam sobie dużo rzeczy do zrobienia, tym bardziej, że dom cały czas jest w trakcie remontu :-)

Akat, kciuki trzymam byś wyszła do domu. W UK inne standardy bo ja po kilku h w szpitalu pl miałam dość, ale dom to jednak dom...

Buba, ja jeszcze ciągle mam nadzieję, że go 'wychowam' na ludzi, hehehe. I tak musiał przyjechać jak usłyszał ze mam kroplówkę i baterie w tel na wykończeniu. [emoji3] Ale chociaż mi banany przywiózł zebym zjadła, urocze [emoji23]

Pogoda dziś taka sobie, słońce za chmurami, ale sie opalam [emoji2] popijając Karmi... I ta myśl niedzielna, że jutro do pracy... O kurcze, przecież nie muszę. Cudownie! [emoji2]

Udanej niedzieli dziewuszki!

Tresuj kochana za wczasu ;) musisz jasno mu mówić o swoich potrzebach!

Akat- wypoczywaj i niech swędzenie idzie precz!!!

My dziś poprawiny imprezowe ;) wróciliśmy o 7 rano a o 14 znowu byliśmy u znajomych, potem miasto, wisła, knajpki no i dopiero do domu dotarliśmy i wiecie co czuję się wyśmienicie :)

W waw były burze, trochę poniszczyły....

Kupiłam sobie ten syrop, który polecałyście. Cena 7,80 zł, w szoku byłam ze taki tani.
Zobaczymy czy mi to coś da.

Od jutra zmieniam dietę- będę miała na to czas... :)

Nic, ide lulu, męczący weekend miałam ;)

Ale we Włocławku była nawałnica. Masakra!
Weekend miałam cudowny. Padnieta jestem więc może jutro więcej napisze,

Dbdg, Akat

Ciesze się, że jesteście już w domku :)

Blair,

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :))

Dzień dobry w pochmurny poniedziałkowy poranek :)

Kamilove fajnie ze weekend udany, napisz coś więcej jak ci minął.

Buba super ze poimprezowalas. Ja to juz nie pamiętam kiedy wróciłam o 7 rano do domu - chyba na studiach :)

Aha wiecie że mi chyba na wizyty w toalecie pomagaja nie jogurty śliwki suszone czy płatki ale woda z cytryna ! Zauważyłam że jak pije kilka szklanek dziennie wody z cytryna to nie ma zadnych problemów.

Miłego dnia dziewczynki.

Dzień dobry!
U mnie poranek słoneczny, choć upałów podobno nie będzie dziś.

Pierwszy dzień niepracowania. Czuję się dziwnie. Chciałam pospać, ale się wyspalam. Zastanawiam się co dzisiaj robić i... nie wiem! [emoji16][emoji3]

Kasik, wypróbuję Twój sposób z woda z cytryną. Lubię i wodę i cytrynę, bo za śliwkami nie przepadam...

Jutro mam wizytę, ciekawe ile mała waży... [emoji3]

reklama
Ja to jestem dobra. Zgubiłam kartkę od gina z data wizyty, ale utkwiło mi w głowie, że 21.07. A mój do mnie pisze, ze on pamiętał, że ja wizyty mam zawsze w poniedziałki. No i to akurat prawda. I mówi, że to miało być 20.07.

Na mieszał mi w głowie wiec zadzwoniłam przed chwila do rejestracji i faktycznie mam dziś wizytę. Juz normalnie ciążowe zgąbczenie mózgu daje o sobie znać. Dobrze, że ten mój czuwa.

Idę się i szykować.

Trzymajcie kciuki.

Do góry