reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

dzięki wszystkim za słowa otuchy. Staram sie leżeć półki jestem w szpitalu, jak wyniki się nie pogorsza to pójdę dzisiaj do domu. Zdychac we własnym łóżku.
dbdg cieszę się że szybko do domu puścili ,)

reklama
Akat matko ale mialas weekend :crazy: Nie zazdroszcze, mam nadzieje ze dzis faktycznie wyjdziesz. Ja przechodzilam ospe jak mialam chyba 25 lat i strasznie swedzialo, w szpitalu (bo pojechalam do szpitala nie wiedzac co to za wysypka ;-)) dali tylko paracetamol i kazali siedziec w domu przez 2 tygodnie. Na szczescie w aptece dali mi taki plyn kojacy do kapieli i krem przeciw swedzeniu na krostki. Koniecznie cup sobie cos takiego, zlagodzi swedzenie.

Ja mialam polozna w piatek i wszystko ok. Pytalam o ten bol (w sumie to nie bol tylko takie igielki jakby mi sie wbijaly) po piersiami ale mowily ze nigdy sie z tym nie spotkaly i jak co to mam sie do gp umowic. No i nie wiem co robic :baffled:

Aaaaa bylam na woskowaniu i nie wytrzymalam bikini do konca hahah Bedzie drugie podejscie ;-)

Witam niedzielnie :)

Ach jak cudnie :) mam dziś wspaniały humor :) po 2 dniach spania wczoraj poimprezowaliśmy ach jak mi tego brakowało ;) w sensie ja na herbatce i drinach bez alko no a zaraz repetka nad wisłą ;)

Akatsuki- dobre wieści oby szybko to dziadostwo zeszło.

Dbdg- oj faceci mają zwoje w drugą stronę.... Tu trzeba krótko i na temat ;) dobrze że wszystko posprawdzane i nic się złego nie dzieje :)

W Waw super pogoda więc trzeba korzystać i uciąć plenerek ;) miłej niedxielki!

Akat, kciuki trzymam byś wyszła do domu. W UK inne standardy bo ja po kilku h w szpitalu pl miałam dość, ale dom to jednak dom...

Buba, ja jeszcze ciągle mam nadzieję, że go 'wychowam' na ludzi, hehehe. I tak musiał przyjechać jak usłyszał ze mam kroplówkę i baterie w tel na wykończeniu. [emoji3] Ale chociaż mi banany przywiózł zebym zjadła, urocze [emoji23]

Pogoda dziś taka sobie, słońce za chmurami, ale sie opalam [emoji2] popijając Karmi... I ta myśl niedzielna, że jutro do pracy... O kurcze, przecież nie muszę. Cudownie! [emoji2]

Udanej niedzieli dziewuszki!

Czesc

Akatsuki dobrze ze wiadomo juz ze to ospa i ze nie zagraza malej...odpoczywaj w szpitalu,wyleniu**** sie bo wiem jak ciezko w domu z malym dzieckiem i ciaza :)

Dbdg dobrzr ze cie wypuscili i ze wszystko okey

Moj maz to chyba inny gatunek ;) jak bym powiedziala ze jade navszpital to by mnie samej z domu nie wypuscil :)

Ja dzis poszlam z dziewczynkami do kosciola u po 10 min zaslablam,dziewczynki wystraszone,ale zapanowalam nad sytuacja szybko zaczelam sie wachlowac, mialam wode to sie napilam,i wyszlam z mlodsza a starsza zostala sama.Sprawdzilam czy pamieta nr na pogotowie i po malu wrocilysmy do domu,ale ponoc bylam bordowa na twarzy a oblaly mnie takie poty ze jak bym z pod prysznica wyszla... ostatni raz w taka pogode poszlam

Czesc

Akatsuki dobrze ze wiadomo juz ze to ospa i ze nie zagraza malej...odpoczywaj w szpitalu,wyleniu**** sie bo wiem jak ciezko w domu z malym dzieckiem i ciaza :)

Dbdg dobrzr ze cie wypuscili i ze wszystko okey

Moj maz to chyba inny gatunek ;) jak bym powiedziala ze jade navszpital to by mnie samej z domu nie wypuscil :)

Ja dzis poszlam z dziewczynkami do kosciola u po 10 min zaslablam,dziewczynki wystraszone,ale zapanowalam nad sytuacja szybko zaczelam sie wachlowac, mialam wode to sie napilam,i wyszlam z mlodsza a starsza zostala sama.Sprawdzilam czy pamieta nr na pogotowie i po malu wrocilysmy do domu,ale ponoc bylam bordowa na twarzy a oblaly mnie takie poty ze jak bym z pod prysznica wyszla... ostatni raz w taka pogode poszlam

Xmamuska - ja miałam podobnie dziś z kościołem. Zrobiło mi sie strasznie słabo, ale ktoś sie zorientował i pootwierał drzwi wiec szybko zrobił sie przeciąg. To mi pomogło i wytrwałam do końca. Ale powiem szczerze ze robi mi sie słabo co raz cześciej zwłaszcza przy takiej pogodzie.
Dbdg- ciesz sie wypuścili do domu i czujesz sie lepiej:-)
Akta- super wiadomości, moze zaraz wyjdziesz do domku :-) ale póki co odpoczywaj
My mamy zaproszenie na grilla ale nie wiem czy dam radę pójść ...
Miłej niedzieli kochane xx

reklama
hej dziewczyny. jestem w domu. mąż mi skręcił łóżko i leżę na razie. trochę w kuchni pomogłam ogarnąć, lekarz powiedział że aktywność jest wskazana jeśli się czuje na siłach. Nelka puka, ja żadna choroba nie zmoze. W sumie to ok sie czuję poza tym że swędzi I wyglądam jak koszmar... Jakoś trzeba przeżyć to dziadostwo. Jutro mam położna.

Do góry