Hej
Śliczna pogoda się zapowiada a ja do wieczora w pracy :-(
Mogłam napić się łyka zaraz po wypiciu a tak to zabraniają. Też myślałam że nie wytrzymam bo pije co chwile ale dałam radę
No to faktycznie w takiej sytuacji może i to będzie wskazanie do cc. Warto pójść do lekarza i podpytać
Ja do niedzieli i też koniec pracy aż dziwnie. Najgorsze jest to że jeszcze nikogo nie szukają na moje miejsce i ciekawe kiedy ja przeszkole...
U mnie też jeszcze nie zaczęli nikogo szukać. Mój szef nawet z działem HR nie rozmawiał na ten temat, a nie wyobrażam sobie by ktoś inny miał wdrażać nowego pracownika.
Hello!
Dbdg,
No to teraz sobie odpoczniesz dobrze wykorzystaj ten wolny czas bo potem jak się mała urodzi to nawet sie nie obejrzysz, a będziesz miała nawal zajęć i za chwilę powrót do pracy.
Ja też muszę się powoli zając reszta wyprawki. Narazie mówię sobie, ze zrobię to w sierpniu. Coś weny nie mam. I ciągle mam wrażenie, ze jeszcze jest dużo czasu na temat wyprawkowy [emoji33]
No nic miłego dnia! U nas już na termometrze 22st. Będzie gorąco [emoji6]
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
Odpocznę, chociaż mam obawy, że będę się nudzić. Póki mała się nie urodzi to chillout.
Też mnie czeka robienie wyprawki. Poza ciuszkami to nic nie mam. Wprawdzie już mniej więcej wiem co chcę i co potrzebuję, ale z zakupem się wstrzymam do czasu przeprowadzki, bo nie mam zbytnio gdzie tego przechowywać. Wózek i łóżeczko to chyba we wrześniu, wydaje mi się, że wystarczy.
Hejka
Ja jeszcze całe 2 tygodnie w pracy i też wolne. I o dziwo u mnie też nie ma jeszcze nikogo na zastępstwo i nawet nikogo nie szukają. No nic. Nie mój problem.
A jak u Was z rozstępami? Smarujecie się regularnie? Bo ja staram się regularnie ale i tak wychodzi mi średnio co drugi dzień (a powinno być dwa razy dziennie). Póki co nowych nie ma i jestem zdziwiona bo ja nigdy więcej jak 60 nie ważyłam a rozstępy mam (na boczkach, cyckach i z tyłu kolan). No i widzę że te moje stare się chyba porozciągały trochę ale dalej są takie jaśniutkie a nowych nie ma. Tylko ciekawe jak długo. czasami mam wrażenie (szczególnie po jedzeniu) że skóra na brzuchu zaraz mi pęknie bo nie da rady się już bardziej rozciągnąć.
Hehe, też mam momentami takie uczucie, że pęknie mi skóra. Na razie nie mam żadnych rozstępów, poza kilkoma, ktorymi miałam z boku na pośladku jeszcze z czasów nastoletnich. Smaruję generalnie raz dziennie, czasem dwa razy, ale raczej staram się tego pilnować. Nie byłam nigdy w ciąży, ale spodziewam się, że największe rozciąganie i tak dopiero przede mną, więc jak pójdę na wolne to będę się smarować kilka razy