Zajrzałam do mojej aplikaci i tak średnio wychodzi ze 200 gram tygodniowo rosną teraz nasze maluchy. To strasznie dużo się wydaje. No ale tak by musiało być skoro mój miał ostatnio 1340g a tu już tylko 11 tygodni zostało. 2kg powinien jeszcze przytyć czyli mniej więcej 200g/tydzień. To się teraz zacznie rośnięcie brzucha w zastraszającym tępie a ja już teraz wysiadam.
reklama
paulka87
Fanka BB :)
Paulka toksoplazmoza to nie od kotów i ich odchodów? Od tych serów z niepasteryzowanego mleka to chyba listerioza. Bakterie listerii giną w tem. pow 70 st.C
nie zagłębiałam się w temat serów pleśniowych bo ich nie jem ale słyszałam że coś tam jest w tej pleśni na co ciężarne powinny uważać
jeszcze raz dziękuję za życzenia dla synusia
mój synuś jest obecnie u mamy, wczoraj dzwoniłam mu złozyć życzenia, wysłuchał cierpliwie a na koniec powiedział "dobra to teraz mi przywieź prezenty"
malinka89
Heeeeej czuję się dziś jakbym kaca miała masakraaaa
Jaka to aplikacja? Mnie moja coś błędnie pokazuje, najpierw zawyzala wzrost, wagowo za mało a teraz też już nie wiem czy jej wierzyć
Też mam dzisiaj podgladanko nie mogę się doczekać
Haha niezły agent z Twojego synka
Zajrzałam do mojej aplikaci i tak średnio wychodzi ze 200 gram tygodniowo rosną teraz nasze maluchy. To strasznie dużo się wydaje. No ale tak by musiało być skoro mój miał ostatnio 1340g a tu już tylko 11 tygodni zostało. 2kg powinien jeszcze przytyć czyli mniej więcej 200g/tydzień. To się teraz zacznie rośnięcie brzucha w zastraszającym tępie a ja już teraz wysiadam.
Jaka to aplikacja? Mnie moja coś błędnie pokazuje, najpierw zawyzala wzrost, wagowo za mało a teraz też już nie wiem czy jej wierzyć
Hej. Caly dzien dzisiaj czytam i nie mihe dobic do konca, płodne jesteście
Paulka wszystkiego najlepszego dka synka!
Sohappy piękne wazy malenstwo juz coraz fajniej to nrxmi i coraz bliżej do konca. Super.
Wirginia czego sie nie robi dka makwnstwa i duze igły nie sa takie straszne. Dobrze że już po.
Co do golenia to ja jak Doris na czuja do zera ;-)
Jutro mam wizytę wiec będziemy podgladali
Też mam dzisiaj podgladanko nie mogę się doczekać
nie zagłębiałam się w temat serów pleśniowych bo ich nie jem ale słyszałam że coś tam jest w tej pleśni na co ciężarne powinny uważać
jeszcze raz dziękuję za życzenia dla synusia
mój synuś jest obecnie u mamy, wczoraj dzwoniłam mu złozyć życzenia, wysłuchał cierpliwie a na koniec powiedział "dobra to teraz mi przywieź prezenty"
Haha niezły agent z Twojego synka
Malinka, aplikacja Moja ciąża. Ale ja i tak bym się tym do końca nie sugerowala. Rozbierzności w necie są takie bo teraz to już każde dziecie w swoim tempie się rozwija. Pani doktor do której chodzę na usg genetyczne mowi że statysyczny polski chłopiec ma 3,5kg więc mniej więcej tyle trzeba liczyć że do tej wagi musi jeszcze urosnąć. A tak poza tym to ja tak w 100% tej wadzę nie wierzę. Ona jest raczej taka bardziej orientacyjna żeby zobaczyć czy dziecko przybiera. Często się słyszy o dużych różnicach między wagą z usg a faktyczną urodzeniową.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
waniliowe.love
O dużo dzisiaj wizytujacych trzymam kciuki za każdą
U mnie dalej pogoda beznadziejna plusem tego jest to ze drugi dzień z rzędu śpię prawie do 9
Dzisiaj dalej mam cala masę rzeczy do zrobienie :/
Normalnie mam mini remont od paru dni i juz nie daje rady to co ma powiedzieć Buba zazdroszczę jej tej energii
No właśnie Xmamuska, Buba jak tam na odpoczynkach?
U mnie dalej pogoda beznadziejna plusem tego jest to ze drugi dzień z rzędu śpię prawie do 9
Dzisiaj dalej mam cala masę rzeczy do zrobienie :/
Normalnie mam mini remont od paru dni i juz nie daje rady to co ma powiedzieć Buba zazdroszczę jej tej energii
No właśnie Xmamuska, Buba jak tam na odpoczynkach?
doris33
Witam się z rana
Temat był już poruszany ale wracam do niego bo dzisiaj wyjątkowo się wkurzyłam. Jechałam rano dwoma tramwajami i metrem. Oczywiście miejsc wolnych nie ma, wiadomo, poranek, mnóstwo ludzi. Nikt nawet tyłka nie ruszył i nie zaproponował mi miejsca, mimo że brzuch mam już naprawdę duży. W metrze to stałam przed 4 siedzącymi młodymi dziewczynami. Mój brzuch to im prawie ekrany telefonów zasłaniał i żadna swojej wygodnej dupy nie ruszyła Ja generalnie bardzo dużo jeżdżę komunikacją miejską i tak jest ciągle. Skąd Ci ludzie się biorą??
A tak poza tym to miłego dnia wszystkim życzę i udanego podglądania maluszków
Temat był już poruszany ale wracam do niego bo dzisiaj wyjątkowo się wkurzyłam. Jechałam rano dwoma tramwajami i metrem. Oczywiście miejsc wolnych nie ma, wiadomo, poranek, mnóstwo ludzi. Nikt nawet tyłka nie ruszył i nie zaproponował mi miejsca, mimo że brzuch mam już naprawdę duży. W metrze to stałam przed 4 siedzącymi młodymi dziewczynami. Mój brzuch to im prawie ekrany telefonów zasłaniał i żadna swojej wygodnej dupy nie ruszyła Ja generalnie bardzo dużo jeżdżę komunikacją miejską i tak jest ciągle. Skąd Ci ludzie się biorą??
A tak poza tym to miłego dnia wszystkim życzę i udanego podglądania maluszków
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze wizyty
Paulka haha dobry Twój synek
Tez mam aplikacje Moja Ciąża. Z niej wynika ze w 40 tyg dziecko waży 3,5 kg a mój synek jak się urodził na początku 40 tc to ważył dokładnie 3480 ale dziecko może różnie przybierać na różnych etapach ciazy.
Paulka haha dobry Twój synek
Tez mam aplikacje Moja Ciąża. Z niej wynika ze w 40 tyg dziecko waży 3,5 kg a mój synek jak się urodził na początku 40 tc to ważył dokładnie 3480 ale dziecko może różnie przybierać na różnych etapach ciazy.
reklama
so_happy
hej
malinka miałam badanie odczyn Coombsa
krewetka jak po urlopie?? bylo słońce??
doris masakra, ja komunikacją miejską nie jeżdżę, ale ani raz nie spotkałam się z tym
żeby np ktoś mnie w sklepie przepuścił bez kolejki
kciuki z a wszystkie wizyty i czekam na relację
malinka miałam badanie odczyn Coombsa
krewetka jak po urlopie?? bylo słońce??
doris masakra, ja komunikacją miejską nie jeżdżę, ale ani raz nie spotkałam się z tym
żeby np ktoś mnie w sklepie przepuścił bez kolejki
kciuki z a wszystkie wizyty i czekam na relację
Podziel się: