reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Co tu tak pusto ostatnio? Pewnie dlatego, ze weekend.

U nas nocki coraz lepsze, ostatnio 7 godzin przespaliśmy bez budzenia :) Oby tak dalej.

Dzień doberek :-)

Dzięki dziewczyny za wyjaśnienie odnośnie becikowego. Wiem jeszcze, że jest becikowe samorządowe, które każde miasto ustala sobie samo. U nas nie ma wcale, ale może u was jest. Sprawdźcie.

Wczoraj byli u nas znajomi. Zosia nie była zbyt gościnna ;-) Połowę wizyty przespała, a jak już wstała to nawet uśmiechnąć się do nich nie chciała gdzie normalnie śmieje się przez cały dzień. Chyba jeszcze za wcześnie na banie się obcych?
Ostatnio zaczęła już ładnie jeść (tfu, tfu żeby nie zapeszyć), jak ją biorę do jedzenie to sama otwiera dziubek i szuka cyca :tak: Opłaciło się pomęczyć trochę i nie słuchać się męża.

Miłego dnia dziewczynki !

Witam mamuśki
Dawno mnie tu nie było. Raczej na zamkniętym jestem, a przecież tu też wiele się dzieje. Muszę troszkę was poczytać żeby być w temacie

Heh pierwszy wpis i posta mi zezarlo...wrrr

Mikolajek robi 1,2 kupki dziennie. A jakie sa zależy chyba od mleka. Na bebilon comfort sa zielono-żółte. A jak dawałam zwykły bebilon to zolte

reklama
U nas codziennie minimum jedna i żółta jak złoto ;)
Kp udało sie rozkręcić ale moje dziecię cześciej usypia przy cycu niz z niego je. Cieżko ją pobudzić do ssania i czasem jest tak ze ze mnie leci a ona pociumka i jest głodna. Przywykła do butli... Musiała bym ściągać laktatorem i jej dawać z butli. Jest z tym trochę zachodu bo ściągam mało. Czasem mam dość tej karuzeli. Póki co nadal jemy mieszanie :)

Do góry