reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Sunovia niestety nie mam dostepu jeszcze :( Ja moge swoja wozic z przodu w moim aucie bo mam poduszke tylko u kierowcy. Czy ja tez powinnam wylaczyc? W drugim aucie mamy tez boczne poduszki, wiec wszystko wylaczone jest.
wieje u nas 40mil na godzine, masakra jakas.

reklama
Iza moja Zocha uwielbia ten palak. Sa tam 3 zabawki szeleszczace i z jakimis bajerami grzechoczacymi. Na razie tylko sie na to patrzy ale za to ile sie do nich nagada :-) w ogole to byla pierwsza zabawka na ktora zwrocila uwage.

Renisus nie wiem jak to zbocznymi poduszkami ale ja jak jadę sama to mały siedzi z przodu a poduche wylaczam. Swojej nie musisz wyl. U mnie nawet tylko ta od pasażera sie wyłącza a z tylu sie nie da .
U mnie też wieje i pada.

Izabella ja mam pałak i córa miala w gondoli a potem zaczepilam jej w aucie wiec wykorzystała. Podobał jej się. Synkowi jeszcze go nie pokazałam ale chyba czas najwyzszy bo często placze na spacerkach.

Na potowki polecam kapiel w Kalium (nadmanganian potasu). To lekko wysucha skore ale pomaga:) i tabletka starsza na jakies 3 kapiele. Kalium bardzo farbuje takze uwazajcie na ubrania bo nie zejdzie:)

B-tka musze sie w swietle dziennym przyjrzec bo w lazience kiepskie swiatlo. Jutro ja wykapie w krochmalu i zobaczymy.

U mnie dzisiaj tez wichura straszna, na dwor wyszlam ale po 15min wrocilam jak ledwo wozek utrzymalam.

Jeśli chodzi o krochmal to polecam na suchą skórę szczególnie tych dzieciaków które mają skaze a nadmagnian tak jak pisze Asienka wysusza lekko więc ja nie próbowałam bo mój i tak ma suchą.

reklama
ja tylko na chwilkę

izabella - a jak stosować ten krochmal? ile tego dawać? to jakiś gotowy się kupuje?

...i w końcu sobie przypomniałam jaki żel na dziąsełka stosowałam:-D - Calgel - mi pasował bo można chyba 5 lub 6 razy na dobę aplikować

Do góry