reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Monia, Nikodem raz w ciagu dnia też zjadł przez 10godz tylko 100ml bo ja pojechalam po zakupy świąteczne a on został z moją mamą. Zostawilam ściągnięte mleczko ale on nie lubi zadnych gum i mama mu to 100ml poprostu wcisnela. On wolalby nic nie jeść niż jeść z butli to samo mleczko. W nocy też śpi po ok 10 godzin bez jedzonka. A waży 7.300kg. Dacie race bo łapie cycki a to już dużo. Mojego uczylam 2 miesiace jeść bo nie umiał chwytać. Często 2 godziny mijały aż zaczął jeść. Przy karmieniu czesto trzeba wytrwałości. Trzymam kciuki aby Wam sie udało!!
I właśnie tego się boje, że jak soe przyzwyczai kciuka to go prędko nie oduczę.;( na razie go ssie tylko jak sie obudzi glodny i go nie wezmę zaraz. A raczej chciałby ssać ale ma skarpete na łapce;)

A mój Młody zjadł z prawego cyca oczywiście na lewego nie chciał spojrzeć więc sie usciskalam i 50 ml było więc je wciągnął i jeszcze 20 mm. Ciekawe ile waży jak zwazylam go ze sobą tydzień temu to wyszło mi 6.5 kg. 800 g w miesiąc to tak średnio chyba nie ? Bo ja to mówię że chudy jest a mąż sie śmieje że taka chudzinka z niego że szok.

Renisus, zakrztusila się od płaczu właśnie, ale zanim do niej doszłam to już sobie poradziła, więc jej nawet nie wyjmowalam. Obie jeżdżą z tyłu tyłem. Z przodu niestety nie mogę żadnej wozić, bo nie da się wyłączyć poduszki.
Ty wciąż nie masz dostępu do zamkniętego?

Betti ja kiedyś we śnie złapała m mojego męża rękę w locie jak sie przekręcal w łożku chociaż córa spala w łóżeczku. W ogóle jak karmilam córkę 8 m-cy to tak czujnie spałam, że przy jej pierwszym chrzaknieciu juz sie budzilam. A synka przez chwile poprostu nie słysze. Nie wiem czemu :(

Moja tez przybiera średnio 200 gr tygodniowo i to jest normalny wynik.
Dziewczyny jak długo używaliście tych wkładek dla maluszków w fotelikach?? Mi sie wydaje ze jak ją grubiej ubieram to jej nie wygodnie. Z drugiej strony chyba jest bezpieczniej ....

reklama
Do góry