reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

Katinka, bardzo wspolczuje. Trzymaj sie tam. A adres meza nam napisz to podjedziemy do niego z patelniami i natluczemy mu do glowy.
Dziewczyny maja racje, to jest jego obowiazek placic na dziecko i skoro nie odbiera od Ciebie telefonu to mu napisz. Mam nadzieje zd wszystko sie jednak u Ciebie ulozy.

reklama
babina ja nie zaczynam od Chodakowskiej bo wiem że poległabym tak na dzień dobry ;-) Zacznę od takich ćwiczeń po ciąży bo mam taką płytę a dopiero potem jak się rozkręcę to w ruch pójdzie Chodakowska :happy2: No ale oczywiście po świętach, jasne że się teraz nie opłaca :-D

A ja się piernicze z piernikami, chyba pół nocy będę siedziała. Teraz przerwa na kąpiel dziewczyn i wracam do roboty. Dobrze, że mam piwko ;-)

Katinka: współczuję. Mam nadzieję, że jakoś się u Ciebie poukłada.

Co do wożenia tyłem dziecka w aucie to my woziliśmy do roku starszą córkę.Jak się przesiadła z nosidełka na fotelik to już przodem. Mała się buntowała bo nic nie widziała i musiała zacząć jeździć przodem.

Dziewczyny.Od kilku dni zauważyłam, że córka budzi się z suchą pieluszką i dopiero po wybudzeniu robi siku. Nie za każdym razem, ale kilka razy dziennie tak jest. Czy u Was też tak może jest? Jutro oczywiście pobiorę jej mocz do analizy ale się trochę martwię.

Katinka, współczuje:-) bądź silna i nie daj sie:-) poradzisz sobie! Masz racje ze co Cie nie zabije to Cie wzmocni!
Moze dotrze do niego ze zle Cie traktuje i wszystko jakoś sie ułoży!

Meszczyzni czasami zachowują sie jak idioci!
Moj sie na mnie obraził bo spróbowaliśmy sexu po 7 tygodniach bo strasznie mnie pocięli przy porodzie kleszczowym i dopiero po kontroli u gina sie zdecydowałam i niestety przerwałam bo strasznie mnie bolało to mi powiedział ze zmyślam i to moja psychika!
Tak mnie wkurzył ze mu powiedziałam do słuchu to sie nie odzywa do mnie juz dwa dni!
A miało byc tak pięknie:-(

A mam takie dyskretne pytanie :-)
A czy was tez bolało za pierwszym razem po porodzie?

Ja tez kupiłam Adriannę , takie samo jak katarek i sie rozkręca fajnie, to juz moj czwarty aspirator i dopiero ten działa! Jakby któraś chciała kupic Graco na baterie to nie warto!
£35 z Philadelpi szedł dwa tygodnie i wyciąga tylko kózki! Tandeta ! Frida tez nic nie daje! Najlepszy ten do odkurzacza, za pierwszym razem jak mu odsysalam to pol pojemnika sie uzbierało az w szoku byłam!

wawka, w nosidelku nic nie widać nie dlatego, że jest tyłem, tylko dlatego, ze jest nisko. Foteliki są już wyżej i w tych tyłem też dzieci mają fajne widoki, może nawet lepsze. Moja córka macha zawsze do kierowców, którzy jadą za nami ;-)

babina a no efekty są są :tak: tylko niestety samo się nie zrobi. Ja przed ciążą też zapylałam dzień w dzień przez jakieś 3 mce, super się wtedy czułam. Jak zawsze wieczorami byłam zmęczona i nic mi się nie chciało tak odkąd zaczęłam ćwiczyć miałam mnóstwo energii.

Wiecie co ja dziś zrobiłam... Szłam do sypialni zanieść małego do łóżeczka bo mi zasnął na rękach po karmieniu i nie zapaliłam sobie wcześniej lampki a nie miałam jak włączyć światła górnego bo go trzymałam dwoma rękami. Więc po ciemku odłożyłam go do tego łóżeczka i chciałam podejść do ściany zapalić kinkiet. Niestety sierota zapomniałam że nie wyniosłam sobie wanienki z wodą po kąpieli która stała na środku więc z całym impetem wtarabaniłam się do tej wanienki, narobiłam huku, ja mokra, woda rozchlapana wszędzie.... Mały się oczywiście obudził z płaczem bo nie wiedział co się stało... Echhh ofiara losu ze mnie, ale byłam wściekła na siebie! Ale potem tak sobie pomyślałam że dzięki Bogu że nie przyszło mi do głowy iść do tego kinkietu z małym... Bo wanienka stała przy kaloryferze i kamiennym parapecie i mogłoby to się naprawdę źle skończyć....:no:

reklama
Moj tylko mi czasem wspomni ze co chwila widzi mnie z gołymi piersiami a nie dam sie mu pobawić :) fakt ze czasem sie poprzytulamy ale na tym koniec. Jestem bardzo poszyta i czasem mam uczucie jak by mi pochwa wychodziła na zewnątrz. Dlatego z takim 100 % seksem czekam do kontroli. Wiem ze faceci taki celibat zle znoszą dlatego dbamy o siebie jak mozemy ;)

Do góry