reklama
Hej dziewczyny
Katinka - wspolczuje bardzo, ja tez czasami mam jysli by rzucic to w cholere j wracac. Mam po dziurki w nosie tej zakichanej anglii
U nas problemy z mm przez pierssze 2 tyg mala robila ladne kupki. Potem zaczely robic sie co raz rzadsze i strzeliste, ale kolor ok, grudki sa. W piatek stwierdziłam ze tych kupek jest za duzo ( bo co jadla to robila) wiec wpdowadzilam inne. Kupy zielone , wiec jeszcze gorzej. Wrocilam do poprzednigo. Na rynku jest jeszcze jedno i nie wiem cxy probowac ??? Czy obstawiac ze to nietolerancja laktozy ?? Wizyte u ogólnego mamy 22.12 .... mala jest nadal pogodna, ladnie spi. Tylko czy mozliwe aby na mm tyle kupek bylo ? :/
Tez sie musze za cwiczenia wziasc tylko kiedy ???
Katinka - wspolczuje bardzo, ja tez czasami mam jysli by rzucic to w cholere j wracac. Mam po dziurki w nosie tej zakichanej anglii
U nas problemy z mm przez pierssze 2 tyg mala robila ladne kupki. Potem zaczely robic sie co raz rzadsze i strzeliste, ale kolor ok, grudki sa. W piatek stwierdziłam ze tych kupek jest za duzo ( bo co jadla to robila) wiec wpdowadzilam inne. Kupy zielone , wiec jeszcze gorzej. Wrocilam do poprzednigo. Na rynku jest jeszcze jedno i nie wiem cxy probowac ??? Czy obstawiac ze to nietolerancja laktozy ?? Wizyte u ogólnego mamy 22.12 .... mala jest nadal pogodna, ladnie spi. Tylko czy mozliwe aby na mm tyle kupek bylo ? :/
Tez sie musze za cwiczenia wziasc tylko kiedy ???
Mizzah
Fanka BB :)
Ok wiem ze się juz pytałam i otrzymałam odpowiedz ale...naprawde 10 godzin bez jedzenia dla takiego malucha to ok?? Jadła o 20, obecnie wciąż śpi. Oczywiście cieszę się, ale po prostu nie jestem przyzwyczajona i jest to dla mnie zupełna nowość. Przybiera chyba ok, nie ważyłam od 20 listopada,ma tylko ten katarek. W dzien też spała :/
Gosiak - a podajesz np delicol? To enzym ułatwiający trawienie laktozy. A moze jakieś probiotyki stosujesz? One często rozluzniaja kupki.
Gosiak - a podajesz np delicol? To enzym ułatwiający trawienie laktozy. A moze jakieś probiotyki stosujesz? One często rozluzniaja kupki.
Ostatnia edycja:
katinka84
Fanka BB :)
Ale teraz jest modny ten Ambroziak moze tam robią szybciej ja to chyba cos z cyckami zrobię - zawsze miałam super jędrne a teraz mimo ze nie karmiłam mam turbo flaki tzw. Skocznie narciarskie
Oj, sama nie jesteś. Mi się podobało stwierdzenie że któraś ma cyce na styl afrykański. Moje też takie obwisłe. Trzeba jakiś push-up zakładać jak się do ludzi idzie. Mam płaszczyk na zimę taki obcisły, zapinany pod biustem i żeby go zapiąć to górą muszę se ręką cycki podciągać jak mam zwykły biustonosz :banghead:
Masakra. Krystianek śpi, a ja oczy jak 5zł i nic. Zaczyna się, wykończę się przez tego chłopa. W wariatkowie wyląduje.
Ja nie wiem co tatusiowi kupić, bo ma wszystko. Chciałam coś oryginalnego ale pomysłu brak. Może wy coś wymyślicie. 54 lata, wysoki, szczupły, wysportowany, ubiera się bardziej na styl młodzieżowy (moja metamorfoza, jak się troszkę zapuścił po śmierci mamy i tak mu zostało), szybkie sportowe auto itp. Może macie jakiś pomysł?
Kładę się i zaczynam liczyć barany, może pomoze!!!
7:00 edit: Zazdroszcze wam że śpicie. Ja oka nie zmróżyłam, teraz padam na ryj a mały wstal i zjadł. Może uśnie i ja też.
Ostatnia edycja:
Witam.Ja dla mojej 6latki kupiłam klocki Cobi winx,dla młodej mate i puzle a dla m kupiłam wiatrówke,bedziemy strzelac.
Super ten katraek ale dzis złapało glutka do rurki,tak ma byc?
Katinka jezeli masz zamiar podac ojca o alimenty to zbieraj faktury i paragony na wszystko dla małęgo.Moją siostre dupek zostawił aby zaszła w ciaze,dzis jest juz w 7ms i nie moze sie doczekac Garbrysi,ojciec sie z nia nie kontaktuje
Super ten katraek ale dzis złapało glutka do rurki,tak ma byc?
Katinka jezeli masz zamiar podac ojca o alimenty to zbieraj faktury i paragony na wszystko dla małęgo.Moją siostre dupek zostawił aby zaszła w ciaze,dzis jest juz w 7ms i nie moze sie doczekac Garbrysi,ojciec sie z nia nie kontaktuje
Katinka- ja nie spałam o 4 ale nie miałam siły Ci nic odpisać bo no 12 wyparzalam butelki i całe akcesoria do karmienia na zapas (wczoraj miałam awarie prądu w naszej całej dzielnicy i sie strachu najadlam bo butelki nie były wysterylizowane, wody nie było jak zagotować masakra) no i miałam nauczkę żeby zapasy porobić jak sie juz położyłam to zasnąć nie mogłam oczywiście wiec trwało to do 1. O 3:30 karmienie, pozniej wstałam o 5 bo mała miała przytkany nos i musiałam jej zakraplać, znowu karmienie o 8 i w sumie to moze . 2,5h spałam, tez padam na ryj a jeszcze pogoda temu sprzyja. Moja juz nie zaśnie za nic w świecie... Ale i tak na tyle łaskawa jest za sie sobą zajmie w łóżeczku jakis czas i wlasnie pije zimna pepsi i jem kanapke :/
Dziewczyny słyszałyście o takich szczotkach silikonowych do włosów ze nadają połysku i włosy sa jedwabiste? Chciałam sobie zamówić i Zapomniałam jak sie nazywają a podobno rewelacja
Dziewczyny słyszałyście o takich szczotkach silikonowych do włosów ze nadają połysku i włosy sa jedwabiste? Chciałam sobie zamówić i Zapomniałam jak sie nazywają a podobno rewelacja
reklama
A mnie dziś czeka mycie okien,małego sprzedam mamie i biorę się za sprzątanie.
Mikus dość fajnie spal dzisiaj. Zjadł o 20 balam się ze szybko się obudzi ale do 12 pospal. Potem o 3 się obudził ale go troszkę przetrzymalam,zasnął i obudził się o 4.30. Teraz zjadl o 8 i znowu śpi.
Zauważyłam ze zaczyna mu się wydłużać sen,pomalutku ale zawsze coś i bóle brzuszka też są mniejsze
Mikus dość fajnie spal dzisiaj. Zjadł o 20 balam się ze szybko się obudzi ale do 12 pospal. Potem o 3 się obudził ale go troszkę przetrzymalam,zasnął i obudził się o 4.30. Teraz zjadl o 8 i znowu śpi.
Zauważyłam ze zaczyna mu się wydłużać sen,pomalutku ale zawsze coś i bóle brzuszka też są mniejsze
Podziel się: