reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Czarna szczęście w nieszczęściu,dobrze ze sama sie w ta wanienke wpakowalas.

Mam nadzieje ze jak święta się skończą to bede mieć dosc motywacji i chęci żeby się wziąść za siebie.
Dziś znalazłam album ze zdjęciami,otworzylam i zamknęłam bo nie chciałam patrzeć jaka byłam kiedyś laseczka,a teraz szkoda gadać

reklama
Katinka cholernie mi przykro. Wiem ze w takich sytuacjach słowa na wiele się nie zdadzą. Może jednak jest jeszcze nadzieja, co? Niemniej jaką drogę obierzesz masz moje wsparcie. Pamiętaj rob tak zebyscie Ty i Maly byli szczęśliwi. Teraz Ty masz jego a On Ciebie. Po cichu liczę, że Twój facet się ogarnie i przejrzy na oczy...jeśli jednak coś by poszło nie tak pamiętaj, że ma zasrany obowiązek dokładać się do utrzymania dziecka.

Oglądała któraś polski film bejbi blues? ? Jestem właśnie po i jestem wstrząśnięta. Wogole strasznie jesyem przeczulona na takie tematy odkąd sama mam dzidziusua.

No to co z tym mlekiem?? Kiedy mozna uznac ze dziecko przyjelo i nic się dziac nie powinno? Od 2 tyg daje enfamil. Pytam majac na mysli te alergię

Mizzah: mi mówiła lekarka, że jak wyeliminujemy alergen z mleka matki to do 10-14 dni oczyszcza się organizm dziecka z alergenów. To może to się także przekłada na podawane mm? Ale jak dwa tygodnie nic się nie dzieje, to chyba ok.

Mizah- ja nie wiem z tym mlekiem... Ale cos mi świta ze lekarz mi mówił około 5 dni ale głowy se nie dam uciąć...

Babina/ a jak tam napierdzielalaś Chodke to ile razy w tygodniu? Tylko nie mow ze jak Czarna codziennie...??

Czarna/ dawaj mnie tu na maila swoje zdjecie w bikini to sie moze zmotywuje ;)

Katinka- ma łajza jedna płacić na Krystianka!!! Choćby skały srały, to tak jak piszą dziewczyny to jego obowiązek!!! A Ty masz teraz innego faceta nr jeden wiec głowa do gory, tyłek ściśnięty i cyce do przodu! Ja tez z tobą jestem!!!

Sunovia- podziwiam z tymi piernikami... Ja machnę jakieś ciasto raz dwa w święta i wezme w gości- wigilia u moich rodzicow a Boże narodzenie u teściów.

Wkoncu mi prąd włączyli po 2 godzinach!!!!!!

Katinka: wytyczne jakie dostałam ze szpitala:

ściągnięty pokarm przechowujemy: w temp pokojowej 8h; w lodówce do 2 dni; w zamrażalniku (-10 st. celc) 2 tyg; w zamrażarce (-18 st.celc) do 6 miesięcy.

Uff, ostatnia partia pierników ;-) Chyba z 200 mi wyszło.
garmelka, my też święta spędzamy poza domem, ale to taka radość dla dziecka, że się bawimy w różne takie ;-)

Ja niecierpie takich ćwiczeń. Lubię aktywność fizyczną, ale taką, gdzie nie myślę o tym, że ćwiczę tylko się po prostu dobrze bawię. Odłożyłam już kasę do Szczyta na brzuch, ale tak sobie myślę, że może jednak wzielabym się za siebie, a te pieniądze jakoś inaczej rozdysponowala ...

Odłożyć kasę do Szczyta a zapisać sie do niego to drugie... :) ktos tam znajomy chciał to termin za półtora roku miał podobno :/

E laski ! Zamawiam prezenty przez Allegro pomocy :
Co dla teściowej, teścia i szwagra?
I dla dzieci... Dziewczynka 5 letnia i dwóch chłopców 11 i 6

reklama
Do góry