reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Oj tak nie ma to jak w domku. Polezec tak cala trojka w lozku :)

Mizzah kciuki za szybki porod :thumbup:

U nas pepek odpadl po 5 dobie. Tez tylko raz psiknelam octeniseptem a tak to na sucho.

Kotulcia i jak tam piersi? dalej nawal?

my wlasnie lezymy i cycujemy :)

U nas też pępuszek odpadł jakoś w 6-7 dniu jeszcze w szpitalu ale teraz mnie trochę niepokoi bo zrobił się mały strupeczek i podkrwawia. A jak jest u Ksawerego??

Mizzah, Madzia to już niedługo:-) Czekamy na kolejne bąble;-)

Czy ja byłam pierwsza z porodem??

Ostatnia edycja:
Mizzah: byłam właśnie w "naszym" szpitalu i myślałam o Tobie. Próbowałam się z Tobą telepatycznie połączyć :-D Trzymam kciuki. Widocznie położne odespała przez noc :tak:
Też się boję, że mi położna odmówi.

Madzia: powodzenia

Renisus ahhh dzieki ze wiesz co cZuje ;-) Wiem ze bede ryczec jak bobr jak zobacze ja .... Niezrozumie nikt ciebie kto nieprzesZedl tego ../ co msc rozczarowania .. Ciagle pytanie a Czemu nie macie jeszcze dzieci ? Na co jeszcze czeka cie ... Moglaby wymieniac tak z godzine ile wyla lam leZ ile zrobilam testow. Ciążowych ze moglabym otwoezyc apteke ... Dziewczyny wierzcie w marZenia czas em trzeba dlugo I cierpliwie Czekac ale warto ..... Koncze bo mi lzy sie Cisna a mala kopie to jest wspaniale

reklama
Renisus ahhh dzieki ze wiesz co cZuje ;-) Wiem ze bede ryczec jak bobr jak zobacze ja .... Niezrozumie nikt ciebie kto nieprzesZedl tego ../ co msc rozczarowania .. Ciagle pytanie a Czemu nie macie jeszcze dzieci ? Na co jeszcze czeka cie ... Moglaby wymieniac tak z godzine ile wyla lam leZ ile zrobilam testow. Ciążowych ze moglabym otwoezyc apteke ... Dziewczyny wierzcie w marZenia czas em trzeba dlugo I cierpliwie Czekac ale warto ..... Koncze bo mi lzy sie Cisna a mala kopie to jest wspaniale

Mroczko ja też Cię rozumiem, ja o moją Basieńkę walczyłam 3 lata, przeszłam 4 poronienia, kosztowne i bolesne leczenie ale nie żałuję nawet jednego wydanego grosza na ten mój maleńki cud z tak silną wolą przeżycia. Ja też beczałam jak bóbr a jak już urodziłam to chciałam góry przenosić ze szczęścia, taką miałam adrenalinę. Do tej pory nie mogę uwierzyć że to już się stało i co chwila zaglądam do łóżeczka;-)

Do góry