reklama
mroczko218
Fanka BB :)
Eneya81 kurde az sie pobeczalam :-)))) niech juz przychodzi ta sroda szybko ucaluj malenka ode mnie pozdrawiam Trzymaj kciuki za mnie
Madzia powodzenia w ogole kciuki za wszystkie rodzace Jaki wysyp dzieciaczkow jeszcze we wrzesniu
Mi po laktatorze lepiej - 100ml z obu cycuchow. Ulga nie do opisania
Mala co chwile cyc, kupa, cyc i kupa i tak z 1,5h teraz zasnela wiec chyba tez skorzystam
Mi po laktatorze lepiej - 100ml z obu cycuchow. Ulga nie do opisania
Mala co chwile cyc, kupa, cyc i kupa i tak z 1,5h teraz zasnela wiec chyba tez skorzystam
malinka_002
Zaciekawiona BB
Gratulacje dla kolejnych mamuś Niedługo zaczniemy zasypywać forum zdjęciami naszych maleństw i będziemy podpisywać w którym tyg urodzone itp. Ja dzisiaj jeszcze skorzystałam z tego że mała siedzi w brzuszku i poszłam na zakupy... miałam sobie coś kupić ale jak zwykle kupiłam coś dla Niny
02. października mam wizytę więc zobaczymy czy się nie szykuje do wyjścia
02. października mam wizytę więc zobaczymy czy się nie szykuje do wyjścia
Dziewczynki trzymam kciuki za szybkie porody !!!
Ale petardy od września- kto by pomyslal
Cyntia- dobrze ze juz w domciu, klementyna po szyciu to chyba zawsze boli, wpolczuje
Ja dzisiaj miałam dzien wędrowca dopiero przyszłam i padlam... Nie mam siły obiadu robic
Ale petardy od września- kto by pomyslal
Cyntia- dobrze ze juz w domciu, klementyna po szyciu to chyba zawsze boli, wpolczuje
Ja dzisiaj miałam dzien wędrowca dopiero przyszłam i padlam... Nie mam siły obiadu robic
malinka_002
Zaciekawiona BB
A jest tu jakaś mamusia ze Szczecina i może z prawobrzeża??
reklama
Podziel się: