reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Madzia powodzenia:) w ogole kciuki za wszystkie rodzace:) Jaki wysyp dzieciaczkow jeszcze we wrzesniu:)

Mi po laktatorze lepiej - 100ml z obu cycuchow. Ulga nie do opisania:)
Mala co chwile cyc, kupa, cyc i kupa i tak z 1,5h teraz zasnela wiec chyba tez skorzystam:)

Witam ;)
Młody jest mało angażujący, ale ja jestem wyczerpana fizycznie i potrzebuję trochę czasu, by dojść do siebie.
Od wczoraj jesteśmy w domu. Póki co spalabym jak Adrianek ;)
Klementynka cierpi.

Gratulacje dla kolejnych mamuś :) Niedługo zaczniemy zasypywać forum zdjęciami naszych maleństw i będziemy podpisywać w którym tyg urodzone itp. :) :D Ja dzisiaj jeszcze skorzystałam z tego że mała siedzi w brzuszku i poszłam na zakupy... miałam sobie coś kupić ale jak zwykle kupiłam coś dla Niny :p :D

02. października mam wizytę więc zobaczymy czy się nie szykuje do wyjścia :p

Malinka ja tak od 6 miesiecy zawsze z zamiarem zakupienia czegos dla siebie ide a przynosze rzeczy dla niuni :) Taka nasza natura:)

Dziewczynki trzymam kciuki za szybkie porody !!! :)

Ale petardy od września- kto by pomyslal:)

Cyntia- dobrze ze juz w domciu, klementyna po szyciu to chyba zawsze boli, wpolczuje:(

Ja dzisiaj miałam dzien wędrowca:) dopiero przyszłam i padlam... Nie mam siły obiadu robic :(

reklama
Do góry