malinka_002
Zaciekawiona BB
A lepiej uzywac z jednej serii czy można inny płyn do płukania ( chociaz mysle ze lepiej jeden rodzaj bo zapachy inne)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możesz,tylko lovella niektóre dzieci uczula,wiec najlepiej jakbyś rozłozyla ciuszki na dwie częsci i obserwowac czy nic sie nie dzieje.A ja zadam głupie może pytanie, czy jak upralam część ciuszkow w proszku jelp to mogę przezucic się na plyn lovella? Nie będzie to jakos kolidowac ze soba??.Tanszy jest i latwiej dostępny
Katinka sasiedzi przyszli wlasciwie po co? Zebys im te okna i parapety pomyla? Rozumiem, ze to dla nich klopot, ale przeciez nie wymieniasz okien co tydzien i chyba nie ma sensu zwracac uwagi w takiej sytuacji. Przeciez widza, ze jestes w zaawansowanej ciazy, wiec im nie pomozesz. Nie rozumiem ludzi. Ciekawe, czy tak samo szybko by zareagowali, gdyby cos sie u Ciebie dzialo i trzeba bylo Ci udzielic pomocy...
Katinka- chwała Ci za to ze nie zaplacilas z góry... Dopóki nie zrobią porządnie kasy nie zobaczą/ proste współczuje sie tylko uzerania z tym wszystkim i sąsiadami... A z myciem klatki to Cie troche poniosło... Chłop by Ci sie teraz przydał do pomocy bo na teściowa to chyba nie masz co liczyć? Piękny obrazek, nie wiedziałam ze taka malarka z Ciebie
katinka - niezłe malowidło, lubię takie rzeczy własnoręcznie wykonane