reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

garmelka - a widzisz, nic nie robiłam, tylko leżałam z zaciśniętymi kciukami, jak kiedyś na skokach Małysza:-D

Emilia - tak mi przykro, że na Ciebie to spadło:-(. Jakoś tak przez tych naszych Szymków zdążyłam już Cię polubić. Życzę wszystkiego dobrego:tak:

reklama
Pscółka fajna ta książka i za niewielkie pieniądze. W sumie nie myślałam jeszcze o takiej tematyce (jakoś wydaje mi się że żywienie malucha to jeszcze daleko daleko przede mną) ale może faktycznie się skuszę :)

magduś92 nie martw się na zapas, to w sumie dobrze że lekarz chce sprawdzić coś co go zastanowiło, jak się okaże po badaniach że jest oki to przynajmniej będziecie spokojniejsi, będzie dobrze :)
hej Emilia fajnie że zajrzałaś, ja to czuję się zdecydowanie lepiej niż w pierwszym trymestrze, tylko ten ciągły głód... :sorry2: Trzymam kciuki żebyś niedługo dołączyła do ciężarówek :)

A dzisiaj ja jestem po domowym spa:
- najpierw 40 min fitness
- potem prysznic z masażem peelingiem cukrowym o zapachu białej czekolady - mniam :-)
- potem balsamiki itp.
- masaż antycellulitowy
- manicure
Ciekawe czy mój maluch też czuję się tak zrelaksowany :happy2:

Magdus- trzymam kciuki, trzymaj sie Mala, a nasze czarnowidztwo odrzuc w cholere daleko! :-*

Garmelka- super ze wszystko dobrze z Malenstwem.My za tydzien też będziemy juz po genetycznym. Jeszcze tylko tydzien...

Czarna zaszalalas :-)

Emilka- Podziwiam nastawienie :-* trzymaj sie dziewczyno.

Dziewczyny tez macie tama susze w nosie? Jaka zaraz oszaleje, z tym nosem :-(

Ostatnia edycja:
Dzieki dziolchy za wsparcie. Glowe mam nabita, ale to nic :-) I nie stresuje się, tylko po prostu mysle o tym. Nie chce dopuszczać myśli o tym, ze strace mojego bejbola. W najgorszym wypadku wroze sobie szpital, leki na podtrzymanie itp. Bo oczywiście już nawet wyczytałam, ze to może być jakiś krwiak a jak już lekarz wspomniał o tym, ze mam zadzwonić zaraz po prenatalnych no to zadzwonić chyba tylko po to, ze jak się okaze ze cos jest nie tak to mnie wpakuje do wyrka na oddzial i tyle.
Aga biedulo u mnie z suchym nosem najgorzej jest rano. Budze się często przez to, az w buzi mam od tego sucho :-(

Cześć!;-) Nie było mnie od wczoraj, a tu tyle nadrukowane:-p JA miałam straszne mdłości, nie mogłam nic jeść, pozostały mi tylko owoce, i to nimi się żywiłam przez pierwsze 3 miesiące :-p Wymiotów jakoś specjalnie nie miałam na szczęście, bo z córką miałam okropne :angry: Dziś będę zamawiała kilka rzeczy dla maluszka, powoli nie mam gdzie trzymać, mąż musi komodę zrobić, bo córka nie chce oddać swojej z pokoiku, a chciałam kącik u nas w pokoju zrobić dziecku:-p Jeśli chodzi o zakupy to nie uważam, że to za wcześnie, i tak byłam cierpliwa i wstrzymałam się do 15 tyg:-p w pierwszej ciąży zakupy zaczęłam w 2 miesiącu, i tak powoli coś kupowaliśmy, więc się tego nie odczuło:-)

Hej kobietki
jestem po wizycie - w skrócie wszystko bardzo dobrze:) 8 cm od głowki do dupci:) no i hmmmm prawdopodobnie będziemy mieli małą modelkę:)potwierdzi się w maju:):-):-)

reklama
Do góry