Cyntia85
Fanka BB :)
Asiulka - mi moja dentystka powiedziała, że leczenie kanałowe jest za darmo, ale jak bym chciała te lepsze wypełnienia, to i tak muszę zapłacić. A znieczulenie wtedy daje za darmo i jest to jakieś inne znieczulenie.
Za leczenie kanałowe na NFZ zapłaciłam prawie 600 zł. Było dużo pracy.
Madziorrek - kciuki!
Gnagna - ja miałam owu ok. 17/18 dc. Gdy USG miałam robione równo w 5 tygodniu, to pęcherzyk ciążowy miał równo 3,5 mm, a 2 tygodnie później był zarodek z bijącym serduszkiem. Na pewno jest ok. Daj maleństwu troszkę czasu :-)
Dziewuszki - Agatka się boi, bo w poniedziałek okazało się, że pęcherzyk nie rośnie :-(
Agatka - kciuki, by okazało się, że jednak pęcherzyk rośnie. Daj znać jak beta. Jesteśmy z Tobą. Odzywaj się..
Za leczenie kanałowe na NFZ zapłaciłam prawie 600 zł. Było dużo pracy.
Madziorrek - kciuki!
Gnagna - ja miałam owu ok. 17/18 dc. Gdy USG miałam robione równo w 5 tygodniu, to pęcherzyk ciążowy miał równo 3,5 mm, a 2 tygodnie później był zarodek z bijącym serduszkiem. Na pewno jest ok. Daj maleństwu troszkę czasu :-)
Dziewuszki - Agatka się boi, bo w poniedziałek okazało się, że pęcherzyk nie rośnie :-(
Agatka - kciuki, by okazało się, że jednak pęcherzyk rośnie. Daj znać jak beta. Jesteśmy z Tobą. Odzywaj się..
Ostatnia edycja: