reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Hej ,

ja po zaganianej polowie dnia , ale co zrobic. Wczoraj maz dostal odpowiedz z zaproszeniem na rozmowe w sprawie pracy na czwartek i wyjezdza juz dzis na noc aby sie tam dostac, wiec latania troche milam.

Byla polozna, wywaid przeprowadzila, pobrala krew , wziela siusiu do badania teraz czekanie na usg w 12 tygodnie a nasteona wizyta z nia dopiero w 16....bedzie sie to ciagnac cos czuje...

Przeproaszam, ze tylko o sobi a padam

Cześć kobitki!

Moje dziecko ząbkuje i jest mega marudne. Ledwo się ogarniam ze wszystkim.

Byłam dzisiaj na pierwszej wizycie. Skierowania na masę badań. Nie wiem tylko dlaczego już teraz mam robić antygen HBs. A tak poza tym to nic nie wiem bo na USG też dostałam dopiero skierowanie. Ehhh...

Przespała bym cały dzień jak bym mogła.

Na_Ratunek - Twój nick kojarzę z listy oszustek. Musisz nam udowodnić, że nie oszukujesz nas. Możesz podesłać mi na privie link do konta na fb lub nk i zdjęcie dowodu (by było widoczne zdjęcie i nazwisko)? Wybacz, inaczej Ci nie zaufamy :-(

Na_Ratunek - Twój nick kojarzę z listy oszustek. Musisz nam udowodnić, że nie oszukujesz nas. Możesz podesłać mi na privie link do konta na fb lub nk i zdjęcie dowodu (by było widoczne zdjęcie i nazwisko)? Wybacz, inaczej Ci nie zaufamy :-(
Moge :) Nie widzę problemu. Nie chce startować z uprzedzeniami i chce zeby było miło.

Na_Ratunek witaj...nie miej zalu do Cyntii bo niedawno wynikla malo przyjemna sytuacja stad ta nieufnosc:tak:
A moge zapytac dlaczego akurat taki nick?

Ok. To czekam. Jakby co to będę Cię bronić jak lwica. Nawet nie na jakiej podstawie ktoś tak stwierdził, ale ja zanim rzucę kamieniem wolę zweryfikować :-)

Cyntia to co ja wczoraj przeszłam to nie życzę nikomu.
W szpitalu stwierdzili poronienie (brak pęcherzyka) bo zeszły skrzepy. Byłam w za dużym szoku żeby rozsądnie myśleć. Pojechałam dziś prywatnie. Pęcherzyk jest! Plamienie delikatne. Luteina i duphaston, l4 na 2 tyg i betę sprawdzic czy rośnie.

reklama
Na_Ratunek witaj...nie miej zalu do Cyntii bo niedawno wynikla malo przyjemna sytuacja stad ta nieufnosc:tak:
A moge zapytac dlaczego akurat taki nick?
Nie mam żalu, doskonale rozumiem bo byłam tutaj kiedyś pod innym nickiem ale zostałam zabanowana.... długa historia i nie chciałabym o niej rozmawiać, A nick takie bo już pomysłow nie miałam :D

Cyntia85 dziękuję :) wysłałam mam nadzieję że doszło.

Lisica ​wspołczuje :( i trzymam kciuki żeby było lepiej.

Do góry