reklama
aga_sen
Zaciekawiona BB
Mamusia29 - u mnie to samo. Mąż zrobił pyszne śniadanko do łóżka a mnie mdli
A z tym seksem to ochota straszna ale na razie musimy się wstrzymać przez te plamienia
A z tym seksem to ochota straszna ale na razie musimy się wstrzymać przez te plamienia
motylek05
Fanka BB :)
dobrze wam z tymi śniadankami do łóżka moje dziecko dziś wstało i mówi że jej "burczy w brzuchu ",,, wiec chciał nie chciał trzeba było wstać i dziecku śniadanie zrobić ... ubrać ja ,nakarmić i dopiero o sobie pomyśleć :-) jeszcze mąż dziś w pracy...
MonaG1985
Fanka BB :)
Cyntia ja mam umowę do końca roku ale nie wiadomo czy firma jeszcze będzie działać
O matko to była najdłuższa godz w Kościele mega mdłości zawroty głowy :-( wszystkie zapachy mi się mieszały i tłum ludzi :-( teraz czas wcisnąć w siebie rosół
O matko to była najdłuższa godz w Kościele mega mdłości zawroty głowy :-( wszystkie zapachy mi się mieszały i tłum ludzi :-( teraz czas wcisnąć w siebie rosół
Hmmm ja z usg zaczekam do 7 tyg bo nie chcialam sie stresowac,wiadomo potem same zle mysli sie nasuwaja. Wspolczuje wam dziewczyny z tymi mdlosciami i wymiotami ;( nie macie wesolo.
A z sexem ok,mam ochote raz wieksza raz mniejsza
A z sexem ok,mam ochote raz wieksza raz mniejsza
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: