reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Annam - zdecydowanie podnosi poziom progesteronu we krwi. Brałam luteinę 50 wieczorem. Rano badałam progesteron i był 38 ng/ml.

Monarti - też miałam kryzys z luteiną i zmieniłam metodę aplikacji. Aplikuję palcem, nie tym plastikiem. Obcięłam na krótko paznokcie, a za każdym razem przed aplikacją dokładnie się myję oczywiście, no i dezynfekuję palca spirytusem :-p Ale za to nic nie szczypie.

Dziewczyny,a powiedzialyscie juz w rodzinie o ciazy? Ja z racji poprzedniego poronienia w 8 tyg postanowilam zaczekac do 10tyg a nawet triszke pozniej. W pracy tym bardziej powiem jak najpozniej,chociaz czasami mam ochote pohsc na l4.

Miśka :-) moi wiedzą z racji bliskich relacji z rodzicami i zawsze mogę liczyć na ich pomoc:-)
Cyntia mnie właśnie drażni ten plastik i chyba zacznę palcem bo ten aplikator jest okropny ja muszę brać 1 tabletkd 100 na noc :p

Ja w pracy też do miesiąca powiem bo mam umowę na czas określony i do 3 miesięcy muszę zgłosić że jestem w ciąży
Kurcze mdli mnie a do Kościoła trzeba pójść :-(
Miłej niedzieli życzę :-)

A ja w pracy siedzę masakra
Zauważyłam ze mam węzły powiększone przy lewej piersi i baardzo boli. Nie wiem co z tym zrobić

Ostatnia edycja:
Monarti - a do kiedy masz umowę? Jeśli kończy Ci się umowa, to aby ją przedłużyli według prawa musisz mieć skończony 3 miesiąc (dokładnie 3 x 28 dni) ciąży przed wygaśnięciem umowy. Tak to nie mają obowiązku przedłużyć. Kiedy kończy Ci się umowa?

reklama
Hej dziewczynki :)
Ja się dopiero ogarniam...wczoraj się zasiedzielismy do późna u znajomych aż mnie brzuszek troszkę bolał ale już przeszło...

Co do progesteronu to ja płacę za 15 dawek crinone prawie €100 :( masakra... ale w piątek idę do lekarza i zobaczymy czy da się zmienić na coś innego.. u mnie trzeba było działać szybko dlatego lekarz przepisał ten lek...

A z dzieleniem się nowiną to na razie powiedzieliśmy najbliższej rodzinie i przyjaciołom.. no i musiałam powiedzieć w pracy bo na zwolnieniu jestem od środy. Mój mąż to taka pepla jest i się zaczyna już chwalić dookoła.. normalnie mam ochotę go udusić.. mógłby chociaż poczekać do piątku aż zobaczymy serduszko

Do góry