reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Dzisiaj pełne 6 tyg. :) Jedziemy do lekarza zobaczyć co tam słychać :). Lekarka powiedziała mi, że nie daje gwarancji, że takiego 6- cio tygodniowego malucha już zobaczymy ale nie wytrzymam czekać jeszcze tydzień. Przez te wszytskie opowieści o poronieniach mam schizę, że coś jest nie tak :p Ciekawe czy na usg będzie juz coś widać....:)

reklama
Hej dziewczyny dzisiaj odbieram bete a jutro idę na 2 stres mnie zje.
Co do objawow Nadal nic specjalnego,
A w pracy kolezanka podjela temat ciazy I sie smialysmy a moja kiero tylko wielkie oczy robila (to treaz Sie boję)

Dzień dobry dziewczyny! Życzę Wam miłego dnia!

Czy Wy też tyle pijecie? Wstałam dziś w nocy i opróżniłam pół butelki 1,5 litrowej :szok:.

Oprócz tego zaczęły się u mnie mdłości. Ten, kto je nazwał porannymi, nie wiedział co mówi. Powinny nazywać się całodzienne...paradoksalnie, własnie pierwsze pół godziny po wstaniu mam spokój, a potem już mnie muli. Na szczęście nie jestem wrażliwa jeszcze na zapachy, więc nie mam jakiś dramatycznych napadów. Po prostu są ciągle "w tle" ;-).

dzień dobry dziewczyny

Lisica- jeszcze raz gtatki :)

Annam- czekamy na wyniki betki :) będzie wszystko jasne:)
Rjoanka- ja piję jak smok! mogę ciągle wodę pić :) a kupujemy co 3 dni 6ciopak Żywiec Zdrój :) współczuję mdlości- , na zapachy już jestem wrażliwa-i czuję ze przez to będę miała mdłości i wymioty- bo już perfuma u mnie wywołuje odruch wymiotny i pasta do zębów :/ :no:

Dorotka- czekamy na relacje z wizyty :) moja dopiero za niecale 2 tyg

Agamemnon - kurczę, może skonsultuj to z lekarzem. Może to wcale nie opryszczka? Na mnie maści na opryszczke nie działają. Odkryłam lepszy sposób. Rozwalam tabletkę Heviranu, troszkę ją rozpuszczam i tym smaruję.

Annam - o której masz mieć wyniki? Trzymam kciuki!

Lisica - gratki!

Dorota - kciuki za wizytę. Daj nam szybciutko znać po wizycie :-)

Mnie też suszy. A do tego w nocy bardzo mi gorąco. Budzę się mokra. I mam głupie, erotyczne sny :-p

Trzymajcie kciuki trzymajcie bo mam stracha czy w ogóle będzie coś widać ;)

A tak poza tym zauważyłyście u siebie nagły spadek formy, zmęczenie itp.?? Jestem instruktorem fitness i jeszcze do niedawna 5 h zajęć pod rząd to była norma, po wszytkim szłam do domu i jeszcze sprzątałam. Teraz po 1 h czuje, że mam dość :p Masakra! Chciałabym zajęcia prawadzić przynajmniej do czerwca, już zmniejszyłam ilość godzin i zamieniłam na mniej intensywne zajęcia ale jak tak dalej pójdzie to słabo to widzę.

Ostatnia edycja:
Cyntia, też dziś miałam erotyczny sen, ale nie pomyślałam, że to może mieć coś wspólnego z ciążą :-D

Witam pazdziernikowki :-)
Nazywam sie Aga i mieszkam w UK od 5 lat, mam juz 2 dzieci, a to moja 3 tymrazem planowana ciaza :-p
Tescik wskazal slabiutka 2 kreseczke juz w 23 dniu cyklu :szok: ale potem zrobilam jeszcze kilka i jedyne co sie zmienialo to to ze 2 kreska byla coraz ciemniejsza...
Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane :tak:

reklama
Wyniki po 16 P ma odebrać. A mnie sie ostatnich dniach nic nie śni a zawsze miałam wybujale sny. Za to mojej babci ( która nic kompletnie nie wie ) śniło sie że urodziłam małego chłopca moze sie sprawdzi

Do góry