reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Dzisiaj pełne 6 tyg. :) Jedziemy do lekarza zobaczyć co tam słychać :). Lekarka powiedziała mi, że nie daje gwarancji, że takiego 6- cio tygodniowego malucha już zobaczymy ale nie wytrzymam czekać jeszcze tydzień. Przez te wszytskie opowieści o poronieniach mam schizę, że coś jest nie tak :p Ciekawe czy na usg będzie juz coś widać....:)

reklama
Hej dziewczyny dzisiaj odbieram bete a jutro idę na 2 stres mnie zje.
Co do objawow Nadal nic specjalnego,
A w pracy kolezanka podjela temat ciazy I sie smialysmy a moja kiero tylko wielkie oczy robila (to treaz Sie boję)

Dzień dobry dziewczyny! Życzę Wam miłego dnia!

Czy Wy też tyle pijecie? Wstałam dziś w nocy i opróżniłam pół butelki 1,5 litrowej :szok:.

Oprócz tego zaczęły się u mnie mdłości. Ten, kto je nazwał porannymi, nie wiedział co mówi. Powinny nazywać się całodzienne...paradoksalnie, własnie pierwsze pół godziny po wstaniu mam spokój, a potem już mnie muli. Na szczęście nie jestem wrażliwa jeszcze na zapachy, więc nie mam jakiś dramatycznych napadów. Po prostu są ciągle "w tle" ;-).

dzień dobry dziewczyny

Lisica- jeszcze raz gtatki :)

Annam- czekamy na wyniki betki :) będzie wszystko jasne:)
Rjoanka- ja piję jak smok! mogę ciągle wodę pić :) a kupujemy co 3 dni 6ciopak Żywiec Zdrój :) współczuję mdlości- , na zapachy już jestem wrażliwa-i czuję ze przez to będę miała mdłości i wymioty- bo już perfuma u mnie wywołuje odruch wymiotny i pasta do zębów :/ :no:

Dorotka- czekamy na relacje z wizyty :) moja dopiero za niecale 2 tyg

Agamemnon - kurczę, może skonsultuj to z lekarzem. Może to wcale nie opryszczka? Na mnie maści na opryszczke nie działają. Odkryłam lepszy sposób. Rozwalam tabletkę Heviranu, troszkę ją rozpuszczam i tym smaruję.

Annam - o której masz mieć wyniki? Trzymam kciuki!

Lisica - gratki!

Dorota - kciuki za wizytę. Daj nam szybciutko znać po wizycie :-)

Mnie też suszy. A do tego w nocy bardzo mi gorąco. Budzę się mokra. I mam głupie, erotyczne sny :-p

Trzymajcie kciuki trzymajcie bo mam stracha czy w ogóle będzie coś widać ;)

A tak poza tym zauważyłyście u siebie nagły spadek formy, zmęczenie itp.?? Jestem instruktorem fitness i jeszcze do niedawna 5 h zajęć pod rząd to była norma, po wszytkim szłam do domu i jeszcze sprzątałam. Teraz po 1 h czuje, że mam dość :p Masakra! Chciałabym zajęcia prawadzić przynajmniej do czerwca, już zmniejszyłam ilość godzin i zamieniłam na mniej intensywne zajęcia ale jak tak dalej pójdzie to słabo to widzę.

Ostatnia edycja:
Cyntia, też dziś miałam erotyczny sen, ale nie pomyślałam, że to może mieć coś wspólnego z ciążą :-D

Witam pazdziernikowki :-)
Nazywam sie Aga i mieszkam w UK od 5 lat, mam juz 2 dzieci, a to moja 3 tymrazem planowana ciaza :-p
Tescik wskazal slabiutka 2 kreseczke juz w 23 dniu cyklu :szok: ale potem zrobilam jeszcze kilka i jedyne co sie zmienialo to to ze 2 kreska byla coraz ciemniejsza...
Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane :tak:

reklama
Wyniki po 16 P ma odebrać. A mnie sie ostatnich dniach nic nie śni a zawsze miałam wybujale sny. Za to mojej babci ( która nic kompletnie nie wie ) śniło sie że urodziłam małego chłopca moze sie sprawdzi

Do góry