reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

U nas krwawienie ustąpiło :tak:
Teraz tylko plamię taka kawa z mlekiem :-)

Rozmawiałam z mężem i powiem Wam dziewczyny, że źle go oceniłam. Nie jest może zachwycony, ale powiedział że damy sobie radę i nie pozwoli by coś nam się stało :happy2: i sprawy dzieci, finansów i nowego lokum mam zostawić jemu, a on na pewno nas nie zawiedzie :-D

Dopiero teraz poczułam jak bardzo potrzebowałam jego wsparcia :tak:

Ale mnie bolą dziś piersi, a tak mi spuchły... Też tak macie??

Życzę Wam dziewczynki dobrej nocki bo po obchodzie już pewnie nie zajrzę do Was :cool2:
Do juterka :rolleyes:

reklama
a_nka dobrze że plamienie ustało i cieszę się że mąż tak dzielnie przyjął tę informację :-p

Witam;) z dumą pragnę dołączyć do mam październikowych;) Teścik dwie kreski pokazał przedwczoraj- a termin @ miałam dopiero dzisiaj więc szybko teścik zadziałał. Mam jużsynka Piotrusia, który ma rok i siedem miesięcy;) więc jestem już mamą czerwcową 2012;) Obecna ciąża była planowana i udało się za pierwszym razem-jupiii;) jestem bardzo bardzo szczęśliwa;) najbliżsi wiedzą jednak nikomu więcej nie mówię-wolę poczekać na wizytę u lekarza;) zapisałam się na następną środę ale chyba za wcześnie...hm chyba przełoże na za dwa tygodnie;) generalnie z objawów ciążowych to jedynie ból brzucha...;( kłuje strasznie. W pierwszej ciąży mdłości okropne zaczęły się koło 7 tygodnia...więc wszystko przede mną... ;) buziaki mamuśki;)

Hej. Co do krzepliwosci badania wyszly w gornych granicach normy ale lekarka dmuchala na zimne skoro po wszystkich tabletkach myslalam ze nogi utne. Widze ze jest nas coraz wiecej super. Ja niemoge spac a jestem taka zmeczona, moja mala chora zanim pojade do pdacy zawioze mala do dziadka. Ogolnie czuje sie masakrycznie a tu do roboty musze isc. Z ciazowych dolegliwosci to bol krzyza i bardzo boli mnie brzuch etapami placzliwa jestem strasznie nawet nie wiem o co. Zachcianki mam nooo i moj brzuch jest straszny. Po pierwsze to prawda ze rozstepy sa genetyczne ja smarowalam brzuch caly czas ale tak szybko skoczyl w 6 mc ze nie dalo rady w 7 i 8 mc z przytglam po 8 kg sama woda bo malo jadlam.przytylam 27 kg z czego zostalo mi 5. Brzuch zostal flaczek z malo widocznymi rozstepami na calym brzuchu. Brzuch przy Zuzi yl widoczny w 5 tygodniu taki lekko zaokraglony ale juz niezapinalam sie w spodnie bo wszystkie mialam biodrowki nastyk. Teraz jestem 5 tygodniu dokladnie a moj brzuch wyglada na 4mc az wstyd. W pracy tego nie ukryje za dlugo. A wy dziewczynki jak sie czujecie ??

dzień dobry :)

Lisica, supppeeerrrr!!!!!!!!!!! :)

Ja objawów jako takich nie mam, tylko piersi mnie bolą ale nie jakoś tak strasznie, bardziej męczy mnie katar i ból gardła :( Zaraziłam sie od małego

miłego dnia

Agniecha ja też chora, od tygodnia mnie trzyma już... Zdrówka dla Ciebie!
A tak to mnie (.)(.) ciągną i czasem brzuch zakłuje.

Witajcie.Mnie coś pech się trzyma :-( Wczoraj zobaczyłam,ze dostałam opryszczki ale koło odbytu :-( Pierwszy raz w zyciu! Byłam w aptece, dostałam masc cynkową.Ech ciekawe ile bede to leczyć.
Lisica gratulacje!
agniecha zdrówka!

reklama
Kurczę Agamemnon opryszczka nie jest mile widziana w ciąży :-/ Tym bardziej ta, która pojawia się pierwszy raz. Może się wybierz do swojego gina? Powinien jakąś maść przepisać czy coś, żeby ci się to nie poroznosiło.

Do góry