reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

U nas krwawienie ustąpiło :tak:
Teraz tylko plamię taka kawa z mlekiem :-)

Rozmawiałam z mężem i powiem Wam dziewczyny, że źle go oceniłam. Nie jest może zachwycony, ale powiedział że damy sobie radę i nie pozwoli by coś nam się stało :happy2: i sprawy dzieci, finansów i nowego lokum mam zostawić jemu, a on na pewno nas nie zawiedzie :-D

Dopiero teraz poczułam jak bardzo potrzebowałam jego wsparcia :tak:

Ale mnie bolą dziś piersi, a tak mi spuchły... Też tak macie??

Życzę Wam dziewczynki dobrej nocki bo po obchodzie już pewnie nie zajrzę do Was :cool2:
Do juterka :rolleyes:

reklama
a_nka dobrze że plamienie ustało i cieszę się że mąż tak dzielnie przyjął tę informację :-p

Witam;) z dumą pragnę dołączyć do mam październikowych;) Teścik dwie kreski pokazał przedwczoraj- a termin @ miałam dopiero dzisiaj więc szybko teścik zadziałał. Mam jużsynka Piotrusia, który ma rok i siedem miesięcy;) więc jestem już mamą czerwcową 2012;) Obecna ciąża była planowana i udało się za pierwszym razem-jupiii;) jestem bardzo bardzo szczęśliwa;) najbliżsi wiedzą jednak nikomu więcej nie mówię-wolę poczekać na wizytę u lekarza;) zapisałam się na następną środę ale chyba za wcześnie...hm chyba przełoże na za dwa tygodnie;) generalnie z objawów ciążowych to jedynie ból brzucha...;( kłuje strasznie. W pierwszej ciąży mdłości okropne zaczęły się koło 7 tygodnia...więc wszystko przede mną... ;) buziaki mamuśki;)

Hej. Co do krzepliwosci badania wyszly w gornych granicach normy ale lekarka dmuchala na zimne skoro po wszystkich tabletkach myslalam ze nogi utne. Widze ze jest nas coraz wiecej super. Ja niemoge spac a jestem taka zmeczona, moja mala chora zanim pojade do pdacy zawioze mala do dziadka. Ogolnie czuje sie masakrycznie a tu do roboty musze isc. Z ciazowych dolegliwosci to bol krzyza i bardzo boli mnie brzuch etapami placzliwa jestem strasznie nawet nie wiem o co. Zachcianki mam nooo i moj brzuch jest straszny. Po pierwsze to prawda ze rozstepy sa genetyczne ja smarowalam brzuch caly czas ale tak szybko skoczyl w 6 mc ze nie dalo rady w 7 i 8 mc z przytglam po 8 kg sama woda bo malo jadlam.przytylam 27 kg z czego zostalo mi 5. Brzuch zostal flaczek z malo widocznymi rozstepami na calym brzuchu. Brzuch przy Zuzi yl widoczny w 5 tygodniu taki lekko zaokraglony ale juz niezapinalam sie w spodnie bo wszystkie mialam biodrowki nastyk. Teraz jestem 5 tygodniu dokladnie a moj brzuch wyglada na 4mc az wstyd. W pracy tego nie ukryje za dlugo. A wy dziewczynki jak sie czujecie ??

dzień dobry :)

Lisica, supppeeerrrr!!!!!!!!!!! :)

Ja objawów jako takich nie mam, tylko piersi mnie bolą ale nie jakoś tak strasznie, bardziej męczy mnie katar i ból gardła :( Zaraziłam sie od małego

miłego dnia

Agniecha ja też chora, od tygodnia mnie trzyma już... Zdrówka dla Ciebie!
A tak to mnie (.)(.) ciągną i czasem brzuch zakłuje.

Witajcie.Mnie coś pech się trzyma :-( Wczoraj zobaczyłam,ze dostałam opryszczki ale koło odbytu :-( Pierwszy raz w zyciu! Byłam w aptece, dostałam masc cynkową.Ech ciekawe ile bede to leczyć.
Lisica gratulacje!
agniecha zdrówka!

reklama
Kurczę Agamemnon opryszczka nie jest mile widziana w ciąży :-/ Tym bardziej ta, która pojawia się pierwszy raz. Może się wybierz do swojego gina? Powinien jakąś maść przepisać czy coś, żeby ci się to nie poroznosiło.

Do góry