reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

W tabele się wpisze oczywiście ;) dzięki za przyjęcie ;) jak bede w domu i bede miała dostęp do komputera, jak narazie pisze z teł. Ja pracuje i nikt o mojej ciąży nie wie bo mam umowę na zastępstwo ;/ a jestem za dziewczynę która jest na wychowawczym. Pracuje w państwowym żłobku wszystko robię zeby maluszki nie dźwigać mianowicie staram się na l4teraz pójść nie mogę bo braki w personelu. Eh.

reklama
Asiulka - witaj. A jaki masz dokładnie problem z krzepliwoscia? Ginekolog, który wie o ciąży pamięta o tym problemie? Upewnij się czy pamięta.

Kochane, jak pisalam podczytuje, nadal czekam na brak @ lub na @...

Cierpliwosci Wam zycze , czas do wizyt szybko Wam zleci.
Jesli nam sie udalo to polozna zaita do mnie pewnie w okoliach 8 tygodnia zrobic wywiad a potem w 12 tyg pierwsze usg...to dopiero jest czekanie.. tak na pocieszenie :-D

Zastanawiam sie czy czy to praca tak działa na mnie usypiajaco czy to ciaza. Wczesniej nie miałam takiej" śpiączki" codzień albo tego nie zauważyłam.
Jutro sir stresuje wizyta u dentysty juz jej powiedziałam o = na teście ale i tak sir stresuje.

Fajnie Domka- ja mam dwa dni później po 13 :)

annam 03- mnie też śpiączka dopadła i muszę się chwilkę walnąc bo zasypiam na siedząco :)

reklama
Listę będę uzupełniać wieczorem. Kto jeszcze chce być dodany, proszę o info na priv.

Ok, mamy już pierwsze mamy na liście ;)

Ostatnia edycja:
Do góry