reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

W tabele się wpisze oczywiście ;) dzięki za przyjęcie ;) jak bede w domu i bede miała dostęp do komputera, jak narazie pisze z teł. Ja pracuje i nikt o mojej ciąży nie wie bo mam umowę na zastępstwo ;/ a jestem za dziewczynę która jest na wychowawczym. Pracuje w państwowym żłobku wszystko robię zeby maluszki nie dźwigać mianowicie staram się na l4teraz pójść nie mogę bo braki w personelu. Eh.

reklama
Asiulka - witaj. A jaki masz dokładnie problem z krzepliwoscia? Ginekolog, który wie o ciąży pamięta o tym problemie? Upewnij się czy pamięta.

Kochane, jak pisalam podczytuje, nadal czekam na brak @ lub na @...

Cierpliwosci Wam zycze , czas do wizyt szybko Wam zleci.
Jesli nam sie udalo to polozna zaita do mnie pewnie w okoliach 8 tygodnia zrobic wywiad a potem w 12 tyg pierwsze usg...to dopiero jest czekanie.. tak na pocieszenie :-D

Zastanawiam sie czy czy to praca tak działa na mnie usypiajaco czy to ciaza. Wczesniej nie miałam takiej" śpiączki" codzień albo tego nie zauważyłam.
Jutro sir stresuje wizyta u dentysty juz jej powiedziałam o = na teście ale i tak sir stresuje.

Fajnie Domka- ja mam dwa dni później po 13 :)

annam 03- mnie też śpiączka dopadła i muszę się chwilkę walnąc bo zasypiam na siedząco :)

reklama
Listę będę uzupełniać wieczorem. Kto jeszcze chce być dodany, proszę o info na priv.

Ok, mamy już pierwsze mamy na liście ;)

Ostatnia edycja:
Do góry