reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Odnośnie rozstepow to genetyka może byc jednym z powodo ich powstawania... Na to sklada się wiele czynników. Ja smarowalam się od samego początku pierwszej ciąży i mimo to mam , a wyszly mi miesiąc przed porodem,ale i po porodzie pojawiło się dużo.

reklama
Dziewczyny, ale Wy tak na serio z tym smarowaniem się? Że już? Ja jestem strasznie leniwa w tym departamencie i bardzo tego nie lubię. Myślałam, że mam jeszcze z miesiąc spokoju, a tu mówicie żeby już hurtowo w smarowidła się zaopatrzać.

Aha, mam jeszcze jedną radę przed USG. Pęcherz ma być pusty przy "dowcipnym". Mój był półpełny i doktorek trochę narzekał że mu przeszkadza. No i mi nie było komfortowo.

kotulcia 6 kociaków? Ależ zazdroszczę (choć jestem za sterylizacją)! Moja mama kilka lat temu przygarnęła z działki kocicę "z niespodzianką" i też mieliśmy szóstkę. Mogłam na maluchy patrzeć godzinami.Wspominam ten czas jako jeden z fajniejszych momentów w życiu, mimo, że kocica się pochorowała, nie mogła karmić i musieliśmy dawać im butelkę co 3 godziny, w nocy też. Mam nadzieję, że bez problemu znajdziesz domki dla całego towarzystwa. Nam się udało. Jedno z kociąt jest moim wieeelkim kocurem teraz, a reszta po bliższych i dalszych znajomych się rozeszła.
Co do toxo...na razie mam skierowanie na badanie. Zobaczymy co wyjdzie. Moje kotki nie wychodzą i nie jedzą surowego mięsa, więc nie mają jak się zarazić. Nie sprzątam też w kuwecie, a z tego co czytałam, żeby się zarazić musielibyśmy tam przez 3 dni nie sprzątać. Znacznie bardziej niebezpieczne jest mięso i włoszczyzna.
Z małymi kotkami uważaj bardziej na robaki, bo pozbywanie się tego z organizmu nawet dla normalnej osoby jest mega niezdrowe.

.

Część dziewczyny, czy Wy też macie taki zmulony dzień? U mnie w nocy padał śnieg, już stopniał i jest szaro, buro i ponuro... Ogólnie jakaś bez energii jestem. Pewnie poćwiczę dziś trochę, może dostanę małego kopa z porcji endorfinek ;) w planie pilates i salsa.

Rjoanka super że wizyta udana.

Kotulcia &&&&& za Twoją.

Hej dziewczynki, czytam na bierzaco, z odpisanie juz gorzej :tak:

Widze, ze temat tycia i smarowanie. Z Tymkiem przytylam 20 kg (o zgrozo) i do tej pory zostaly jakies 2-3 kg.
Cala ciaze smarowalam sie balsmame PALMERS, a jak juz brzuszek sie uwidocznil to rano Palmers wieczorem BIO - OIL (ktorego goraco polecam )

Ja bede testowac w niedziele (no chyba ze @ szybciej sie zjawi) . Tez od czasu ciazy nie mam @ regularnie wiec ciezko stwierdzic co i kiedy ;-)

Zycze Wam spokojnego dnia :tak:

Kurd edodałam posta i mi skasowało.
Kotulcia trzymam &&&&
Rjoanka gratki;-)

Dajcie link do grupy na FB bo znalezc nie moge.

Ja smaruje sie nivea pod prysznic i biust dodatkowo oliwka

Gratulacje dziewczyny ;* ja mam dość tej roboty ! Dzisiaj wstać nie mogłam wczoraj wieczorem jakości dzis rano to samo bleee jest mi strasznie ;( bez sił. Podziwiam dziewczyny ze cwiczycie ja ćwiczę przed tv movem gram w tenisa i w kręgle ;) ćwiczyć nie bede bo się boje. W pracy dlugo nie wytrzymam dzis juz bym poszła na l4 i zostawiła je w cholerę ;/ ale niestety zostaje do konca ;/ i zamykam żłobek potem musiałabym niestety wracać przywozić zastanawiam się czy lekarka mogłaby mi l4wystawic od poniedziałku.. ? Jakbym poszła dzisiaj? Bo jej w piątek nie ma.... Hmm?

reklama
L4 można zdaje się wystawić na dzień dzisiejszy lub jeden do przodu.

rjoanka, gratuluję serduszka.

Dziewczyny, dane do tabeli wysyłajcie mi na priv, bo teraz nie mam czasu was dopisać, a wieczorem z kolei nie będę miała czasu przekopywać ileś stron wstecz.

Do góry