reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Mnie odrobinkę też (.)(.) urosły, ale bez problemu noszę jeszcze swoje B. W pierwszej ciąży z małego B skończyły na pełne B :-/ i tylko na czas karmienia nosiłam C.

reklama
Dorota ale już niepełne brzuszki, z pozycji półsiedzącej są dopuszczalne. Chociaż ciężko je nazwać brzuszkami ;)

Ja dziś pół nocy nie spałem .. cały czas myślałam i myślałam...jeszcze teraz ciężko mi uwierzyć że w ciazy jestem...

Hej hej.

Gratulacje udanych wizyt :)

Ja sobie obiecałam,że przy kolejnej ciąży będę bardziej aktywna i muszę sie zapisać chociaż ze 2 razy w tyg na jakieś zajęcia. Może któraś wie coś o jakiś fajnych w Warszawie w okolicach woli/ bemowa?

Mi chyba najgorzej idzie ze zdrową dietą :/

U mnie ćwiczenia odpadają, zresztą ja kanapowcem jestem;) W spadku po kobietach z mojej rodziny dostałam figurę na którą nie można narzekać i dobrą przemianę materii więc...:) Zresztą ja odkąd zaczęłam pracować pracuję głównie fizycznie i po co mam chodzić na siłownie dodatkowo:)

Najważniejsza wiadomość:) My już po USG i młoda (jakoś tak nazywam dzidziullę) ma 4mm i bije jej już serduszko!!!:))) Odetchnęłam i jestem strasznie szczęśliwa, następna wizyta dopiero za miesiąc i oczywiście na ten czas zwolnienie mam:) Nie mam jeszcze w karcie ciąży terminu wpisanego:)
Zakupy w rossmannie więc zrobione i będziemy się smarować:) Synkowi pokazywaliśmy zdjęcie z USG i się cieszy ale chce brata (no w ostateczności może być siostra:))

Asiulka ja Cie nie chciala urazic, zalezy kto jak ciaze znosi. moja kolezanka na sprzataniu pracowala do 7 m-ca, ja co prawda pracuje w biurze, wiec i jest latwiej. Rob tak jak Ci serce podpowiada.

Motylek ato Twoja pierwsza ciaza? U mnie druga i tez mam mieszane uczucia:-p ale :-pk najwyrazniej mialo byc ;)

Na cik ja sobie obiecalam, ze bede sie pilnowac w tej ciazy (poprzednia 20kg +) mam nadal 5kg+ z ostatniej wiec bede sie pilnowac. U mnie zadziwiajaco dziala zapisywanie tego co jem, ale tak wszystkiego lacznie z paroma winogronami tu, a paroma kiszonymi tam :-D robie tak od 2 m-cy i juz sie zdyscyplinowala do 5 zdrowych posilkow :)

Dzieki za rady co do cwiczen dziewczyny, ide wlasnie robic posladki i boczki, bo synulo z ojcem pojechali na basen :)

Milego wieczoru :*

Ja juz po salsie, jak dobrze jest się tak poruszać ;)

Kotulcia super wieści :tak: cieszę się że wizyta udana.

kotulcia super,że jest serducho! ja boję się,że za wcześnie umówiłam się na wizytę i zastanawiam się czy nie przełożyć bo już kiedyś przeżywałam stres "pustego jaja" i teraz to jajo ma 11 miesięcy ale nie chciała bym tego przeżywać drugi raz...:no:

Emilia S
mi zostało 8 kg z poprzedniej ciąży i mam mega motywacje. Zwłaszcza,żeby słodycze zamienić na owoce!

Lisica zazdroszczę, ja się ostatnio nie umiem ogarnąć i nawet z młodym na spacer mi się nie chce ruszyć :zawstydzona/y: może jak kupimy lekką spacerówkę to będzie mi łatwiej się zebrać ;-):tak:

Lecę kłaść młodego do spania :cool2:

Emilia S : ja mam już dziecko, 2.5 roczna Kornelke. i ja w pierwszej ciąży też przytylam 20 kg !! Toczylam się ! Mam nadzieje że tym razem nie będzie aż tyle.

reklama
na_cik u nas tydzień temu też jeszcze nic nie było. Teraz 16mm pęcherzyk i 4mm młoda:) Co do spacerówki polecam Peg Perego:) Lekki i wygodny:) Mieliśmy taką i byliśmy zadowoleni:)

Do góry