reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Fajne te kanapki, niestety odpada przez czosnek. Wystarczy odrobina a mi się cały dzień odbija :-( a ja tak lubię sos czosnkowy :-)

Chwaliłam się, że mam 2 kg na minusie :-D :-D pewnie to tylko chwilowe.

Jeśli nie macie pomysłu na kolacje, to polecam to, co właśnie zjadlam na sniadanko: grzanki z bułeczki z pastą z awokado (1 owoc, mały ząbek czosnku, sok z cytryny, sól, pieprz, natka, którą można pominąć ale ma dużo żelaza) Chyba ciężko o coś pyszniejszego i zdrowszego w ciąży. Gdyby nie sól, to to byłaby już zdrowotna perwersja.

wygląda smakowicie, pierwsza myśl zanim przeczytałam to myślałam że ze szpinakiem :-)

O rany jak zielono :-) mnie dzisiaj czeka impreza urodzinowa syna :-) zupa gulaszowa ;-)

A to jego tort

super torcik:tak: udanej imprezki urodzinowej i sto lat dla synka!!! :-)

Ja dalej w wyrku i zglodnialan po waszych zdj. A ja dalej shis ze cyce nie bola i ze mdlosci brak i cosik czuje to podbrzusze, niby nie boli troche ciagnie, ale nie caky czas.

Jutro jedziemy do teściowej bo ma urodziny,a już widać po mnie,że jestem w ciaży i to już tak fajnie,także będziemy jej musieli powiedzieć,bo napewno pozna ;)

rjoanka - sól nie jest taka zła, jak któraś ma niskieciśnienie w ciąży, a kawy nie chce to sól pomoże
pauletta - w poprzedniej ciąży tak mnie ciągnęło w 4miesiącu, że chodziłam zgięta jak staruszka, ale to tak etapami przychodzi, ciągnięcie, kłucie w pachwinie i inne takie

Pscolka pocieszajace oby i u mnie tak zadziałało :-)
Rjoanka myslalam ze to szpinak.. :-)
Monatri smacznego i 100 lat dla Młodego
Pauletta i znow u mnie podobnie co do ciagniec. Lekarz powiedział ze jezeli bedzie bardzo uciazliwe ( ja ostatnio nie moglam sie wyprostować) powiedział zebym wziela 0.5 tabletki buskopanu Forte. Na nospe jestem uczulona...

Jak Wam dziewczynki minal dzien?? Ja niestety mialam od 10 do 15 kryzys, łącznie z placzem, powod? Nie znany. Tak mnie o naszlo :-/
Pozdrawiam brzusie i miłego wieczorku!

Ja dzis lenistwo w sumie. Obiad zrobiony i pranie i tyle. Tak to lezing :-)
Cos zaczynam tez czuc plecy, nie bola jakos mega ale czuje je.

reklama
Ja dzis lenistwo w sumie. Obiad zrobiony i pranie i tyle. Tak to lezing :-)
Cos zaczynam tez czuc plecy, nie bola jakos mega ale czuje je.

mnie też w krzyżach łamie...
kiedyś jakis lekarz powiedział mi, (pare lat temu), że jak będę w ciąży to mi współczuje - taka jestem krzywa... ;/ chociaż niby nic nie widac....
ale juz na wznak wogole nie moge lezec nawet na chwile - tak boli:(

Co do stanleja to kupilam też sobie taki maminy-ciążowy - niby sportowy - bez fiszbin - dzisiaj robię próbę.

Do góry