reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

garmelka - tak ja spałam i w ciąży i dopóki nie skończyłam karmić, ale nie w takim zfiszbinami, tylko takim a la top, bezszwowym. Miałam rozmiar H, więc bez tegozupełnie się rozłaziły moje szczeniaki i ciężko było spać:-D Na dzień miałam też bez fiszbin, ale taki do karmienia. Nawet teraz w nim siedzę:-D

reklama
Jejku dziewczyny przy moim małym B (a obecnie tylko pełniejszym B) to jak czytam o rozmiarach F czy H to jakoś nawet nie umiem sobie tego wyobrazić :/
magdus92 a Twoja kuzynka ma F nawet po ciąży czy jeszcze jest przed rozwiązaniem? Pytam bo zastanawiam się czy jest jakakolwiek szansa żeby po ciąży piersi zostały choć trochę większe? :sorry: Miała tak któraś z Was czy raczej zawsze wracają do starego rozmiaru?

Mnie dziś plecy bolą od popołudnia, może dlatego że trochę posprzątałam a potem zrobiłam sobie fitness :/

Anecznik, Madzia93, Liz1988, K_a_s, Agaa1987 ​- czy chcecie być na naszej liście przyszłych mam? Macie czas do końca weekendu na PW z datą porodu i wiekiem. Jeśli nie będzie odzewu, to uznam, że po prostu nie chcecie być na liście i nie będę się więcej narzucać i Was o to prosić.

A ja mogłabym prosić o dopisanie, pisałam na priv juz dwa razy :-(

Kate - czekam od tygodnia na wszystkie dziewczyny i wtedy, tak jak pisałam, dopiero edytuję całą tabelkę. Niestety trzeba do niej wklepywać wszystkie dane ręcznie. Wymieniłam ostatnio te, które mam spisane i byłaś na liście ;-) Don't worry ;-)

Anecznik, Madzia93, Liz1988, K_a_s, Agaa1987 ​- czy chcecie być na naszej liście przyszłych mam? Macie czas do końca weekendu na PW z datą porodu i wiekiem. Jeśli nie będzie odzewu, to uznam, że po prostu nie chcecie być na liście i nie będę się więcej narzucać i Was o to prosić.

Ja ostatnio pisałam to nie dostałam żadnej odpowiedzi,no chyba,że wiadomość nie doszła ;/

Czarna_85 dołączam się do Twojego pytania ;-) mój rozmiar też był bez szału przed ciążą (nawet A) a teraz pelniutenkie B ;-) bardzo by było miło jakby tak zostało :p

Hej dziewczyny
Ja zawsze miałam pełne B po ciąży mi spadły i były nie tak fajne ale zawsze mi gin mówił żebym spaliła pokarm tabletkamg a ja ich nie brałam bo chciałam od razu brać anty no i zostały takie male placki ;-)

Ja przed ciążą z córką miałam D w ciąży urosły mi bardzo, potem karmiłam ją piersią 11 m-cy i piersi były jeszcze większe niż w ciąży. Niestety jak skończyłam karmić i pokarm zniknął to zostały mi zaledwie C ale szczerze mówiąc już nie wyglądają tak jak wcześniej :-( niestety tracą swoją jędrność :-( potwierdzają to wszystkie moje koleżanki które długo karmiły.
A wy jak się zapatrujecie na karmienie? Bo ja na 100% będę karmić piersią. Idealne rozwiązanie. Jest bliskość no i sporo kasy zaoszczędzonej :-)

Ja też planuje karmić z synem karmiłam 5 miesięcy bo moja pierś mu nie wystarczała i ciągle go dokarmiałam po skończeniu dobrze jest spalić pokarm to wtedy piersi nie są takie zwiotczale ;-)

reklama
Do góry