reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

garmelka - tak ja spałam i w ciąży i dopóki nie skończyłam karmić, ale nie w takim zfiszbinami, tylko takim a la top, bezszwowym. Miałam rozmiar H, więc bez tegozupełnie się rozłaziły moje szczeniaki i ciężko było spać:-D Na dzień miałam też bez fiszbin, ale taki do karmienia. Nawet teraz w nim siedzę:-D

reklama
Jejku dziewczyny przy moim małym B (a obecnie tylko pełniejszym B) to jak czytam o rozmiarach F czy H to jakoś nawet nie umiem sobie tego wyobrazić :/
magdus92 a Twoja kuzynka ma F nawet po ciąży czy jeszcze jest przed rozwiązaniem? Pytam bo zastanawiam się czy jest jakakolwiek szansa żeby po ciąży piersi zostały choć trochę większe? :sorry: Miała tak któraś z Was czy raczej zawsze wracają do starego rozmiaru?

Mnie dziś plecy bolą od popołudnia, może dlatego że trochę posprzątałam a potem zrobiłam sobie fitness :/

Anecznik, Madzia93, Liz1988, K_a_s, Agaa1987 ​- czy chcecie być na naszej liście przyszłych mam? Macie czas do końca weekendu na PW z datą porodu i wiekiem. Jeśli nie będzie odzewu, to uznam, że po prostu nie chcecie być na liście i nie będę się więcej narzucać i Was o to prosić.

A ja mogłabym prosić o dopisanie, pisałam na priv juz dwa razy :-(

Kate - czekam od tygodnia na wszystkie dziewczyny i wtedy, tak jak pisałam, dopiero edytuję całą tabelkę. Niestety trzeba do niej wklepywać wszystkie dane ręcznie. Wymieniłam ostatnio te, które mam spisane i byłaś na liście ;-) Don't worry ;-)

Anecznik, Madzia93, Liz1988, K_a_s, Agaa1987 ​- czy chcecie być na naszej liście przyszłych mam? Macie czas do końca weekendu na PW z datą porodu i wiekiem. Jeśli nie będzie odzewu, to uznam, że po prostu nie chcecie być na liście i nie będę się więcej narzucać i Was o to prosić.

Ja ostatnio pisałam to nie dostałam żadnej odpowiedzi,no chyba,że wiadomość nie doszła ;/

Czarna_85 dołączam się do Twojego pytania ;-) mój rozmiar też był bez szału przed ciążą (nawet A) a teraz pelniutenkie B ;-) bardzo by było miło jakby tak zostało :p

Hej dziewczyny
Ja zawsze miałam pełne B po ciąży mi spadły i były nie tak fajne ale zawsze mi gin mówił żebym spaliła pokarm tabletkamg a ja ich nie brałam bo chciałam od razu brać anty no i zostały takie male placki ;-)

Ja przed ciążą z córką miałam D w ciąży urosły mi bardzo, potem karmiłam ją piersią 11 m-cy i piersi były jeszcze większe niż w ciąży. Niestety jak skończyłam karmić i pokarm zniknął to zostały mi zaledwie C ale szczerze mówiąc już nie wyglądają tak jak wcześniej :-( niestety tracą swoją jędrność :-( potwierdzają to wszystkie moje koleżanki które długo karmiły.
A wy jak się zapatrujecie na karmienie? Bo ja na 100% będę karmić piersią. Idealne rozwiązanie. Jest bliskość no i sporo kasy zaoszczędzonej :-)

Ja też planuje karmić z synem karmiłam 5 miesięcy bo moja pierś mu nie wystarczała i ciągle go dokarmiałam po skończeniu dobrze jest spalić pokarm to wtedy piersi nie są takie zwiotczale ;-)

reklama
Do góry