reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Miska81- każdemu moze sie zdarzyć chwila nie dopatrzenia... Niestety cena czasem wysoka. Mam nadzieje ze maluchowi nic nie będzie. Moj najmłodszy brat kiedyś przegryzl sobie język i musieli mu go zszywac bo rozgryzl go po całości a krwi sie lalo. Mama poszła na zakupy, ojciec robił obiad a młody spał w wózku bo po spacerze ojciec nie chciał go budzić i wstawił z wózkiem do pokoju. Młody sie obudził, zaczął sie wiercić i wypadł z tego wózka . Miał moze z 9 miesięcy. Spadł na twarz. Wstrząs mózgu itp było płaczu , strachu , nocy w szpitalu. Musieli nawet jechac do innych miast szukać kogoś kto by mu ten język zszyl. Historia mało przyjemna a do dzis uważam ze moi rodzice dbali o nas jak mogli i byli nawet przewrazliwieni. Niestety mimo to wypadki chodzą po ludziach. Głowa do góry :) twój maluszek będzie następnym razem ostrozniejszy. Trzymaj sie. EmiliaS. Strasznie mi przykro :(

reklama
Emila S- Bardzo mi przykro:-( Myślałam, że już żadnej z nas to nie spotka.
[*] dla Twojego Aniołka.

Miśka81- niestety nasze szkraby tak mają i ciężko je okiełznać. Obserwuj go i spokojnie na pewno wszystko będzie z małym ok:tak:

Dziewczyny, robilyscie juz badania na Hiv? Bo ja właśnie odebralam wyniki i wynik jest dziwny, tzn ujemny pisze, ale mam jakies cyfry.. 0.19 co to oznacza?? Nie chce grzebac w google bo zaraz sie cuda naczytam..

To nieważne :) Najwazniejsze jest to, ze pisze 'ujemny' :) Z tego co wyczytałam do wyniku 1 jest wynik ujemny wiec nie przejmuj się i nie nakręcaj się ;-)

Agaa ujemny to ujemny. Przy toxo, różyczce itp. też czasem coś po przecinku wychodzi w badaniu. U mnie nigdy nie podają przy HIV, HCV żadnych cyfr.

No wlasnie gnagna pierwszy raz sie z tym spotkalam z tymi cyferkami. Bo jestem kosmetologiem i wyniki hiv zawsze byly opisywane slownie a tu jakies cyferki.. dzieki dziewczynki..
magdus jakbym mojego P slyszala z tym nakrecaniem :-) na szczęście jeszcze nie zdarzylam nawet zaczac :p :p

reklama
Do góry