reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Judy38 ostatnio pisalam o moim 'wspanialym' lekarzu ktory odstawil mi Dupka stwierdzil ze nawet moge isc do pracy chyba ze na wizycie na NFZ zaplace mu prywatnie za l4. A bardziej od czegokolwiek interesowalo go przekonanie mnie ze moje witaminy sa gorsze od Fembionu:/

Teraz sobie przypominam. To trzeba poszukać innego lekarza w okolicy. Tyle nas tu pisze ze mimo ze czytam to i tak mam problem zeby wszystkie fakty pamietać ;). Nie którzy lekarze skończyli medycynę dla kasy. Moze ktoś z twojej okolicy moze polecić tobie jakiego innego lekarza.

Kotulcia trzymam kciuki za Was &&& Cały czas dopytuj,niech bardziej się postarają i znajdą przyczynę. Dobrze, że Twoje maleństwo jest takie silne

Dziekuje wam za mile slowa:*
A w ogole teraz maz mi powiedzial ze jak pielegniarka poszla po lekarza ze pacjentka z krwawieniem to zapytal jej czy nie moglam z tym isc do swojego lekarza:/ no cyrk po prostu i to w dodatku ordynator:/
Znowu jak mnie badal to syczal ze niedobrze, mogl to zachowac dla siebie. A na koniec pielegniarka powiedziala mi prosto z mostu ze mam lezec i nie wstawac i albo sie utrzyma albo strace ciaze i trudno, tak czasem bywa. Ale powiedziala to jakos bez empatii:/

Do nowego lekarza mialam isc w tamten piatek ale dzien wczesniej krwotok. Teraz mam wizyte w poniedzialek. On tez tu pracuje i prowadzil mi ciaze z synem tez z plamieniami a potem ze skurczami przedwczesnymi. Mam nadzieje ze ta tez uratuje:(

To co innego stracic ciaze jak sie jeszcze zarodka nie widzialo a co innego czuc juz delikatne smyrania mlodej, zreszta widzialam dzisiaj na USG jak urosla, juz nie wyglada jak maly kosmita tylko ma ladna okragla glowke i sliczny nosek bo bokiem byla odwrocona. Musze zebrac sily i jakos to przetrwac...

Kotulcia 3mam kciuki
A ja? A ja bylam dzis u lekarza dwa tygodnie l4 lekarz byl w szoku cytologia zla :/ infekcja i zmiany nablonkowe podejrzewam ze przez to poronilam co najgorsze zbadal mnie mialam isc w piatek na usg a ten zbadal wziernikiem i kazal isc jutro na czczo do szpitala :( ze na 95/98% bede znowu czyszczona bo dalej krwawie i boli ehhhh

kotulcia - Trzymam kciuki, za dzidzi siłacza, żeby niezależnie od przyczyny trzymał się tam dzielnie:tak:
asiulka - współczuję, że będziesz musiała jeszcze raz toprzechodzić, ale może w końcu przestanie boleć:-(

reklama
cześć dziewczynki, ja byłam dzisiaj rano na wizycie, miałam takie szybkie usg ale dzidziusia widziałam, serduszko posłuchałam więc jestem zadowolona :) W piątek mam usg genetyczne wiec trochę sie stresuję, miłego wieczoru

Kotulcia, trzymam za ciebie mocno kciuki &&&&&& Męcz tych lekarzy pytaniami!!!!! Po to tam są...

Do góry